Evimde ayagini uzatan misafirden nefret ediyorum nasil Basa cikmaliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam yüzüne karşı söylerim. Biraz toplanırmısın bu şekilde oturman rahatsız edici vs gibi şeyler söylerdim. Ya da kocamı fiştekler üstüne salardım

Arkadaşlarım bende yatıya kalır, ben arkadaşlarımda (evli olanlarda da) yatıya kalırım.

Yatıya kalacak samimiyetim olan yerde ayağımı da uzatırım. O kadar samimiyetiniz yoksa niye sizde kalmasını kabul ediyorsunuz?

Konu sahibi suç eşinde
Millet öyle yan gel yat Osman modunda olma cesaretini senden değilse ondan buluyodur

Esimin kardesleri gelince onlarda resmen koktukda yatiyor bacaklarini acarak yayiliyorlar kayinpederim de öyle yatiyorlar resmen koltukta bende sinir oluyorum ayip buluyorum ama sık sık gelmedikleri icin birsey de demedim bu güne kadar

Adam nereye ayağını uzatmış

Gece yatısına gelen evinizde iş görüşmesinde gibi oturmaz herhalde

Bir de tek neden gelmiş bekar mıymış soruları var

Bekar olunca uzaylı mı olunuyor ya da evi ya da kadınları yiyor mu

Evli olunca da neden eşi yok yapışık ikiz mi eşi ile bu kişi

Belki evi başka şehirde iş için geldi belki kavga etti geldi belki kısa izni vardı o geldi belki adamın eşi konu sahibini sevmiyor o nedenle tek geldi bunların ne önemi var

Bir de eşi ile tartışan kadınlara bir arkadaşına git kafan dağılır diyoruz o da tek gidiyor evli arkadaşına vs

Özetle bugün geçsin eşinizle konuşun yatılı misafir kabul etmesin zira biz ne dersek diyelim siz rahatsız olmuşsunuz başkası gelse de ayağını uzatsa yine rahatsız olursunuz

Allah yardımcınız olsun. cok zor bir durum. Kimsenin başına vermesin

Nasil bas edebilirim deyince buyuk bi kriz var sandim.. Rahatsiz edici olabilir elbet ama cok da yapacak bsy yok anlamiyorsa..

usenmedim 4 sayfa okudum konu sahibi donup iki satirdan baska bisey demismi acaba diye.
ne yazikki goremedim.
kalk bi abdest al rahatlarsin, ne diyelim daha ?
Bu arkadaş bu konuya uğramaz. Bütün konuları böyle, bir dert yanıyor bir daha yorum yapmıyor.

darkmore bizi mi yatıya davet ediyordun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…