yavruları ellemeyin hiç çünkü insan kokusu aldığında o yavruyu bırakıyormuş :S
anneside bu evde doğmuş.eşim anlatmıştı ben yokken kedi evde doğum yapmı işte o yavrulardan biri annesi.zaten dışarı sürekli su ve yemek koyuyordum hatta yuva yapmıştım orda yatmıştı.doğum yapmak için benim evimi tercih etmesine sevindim.perdelerim gitti ama feda olsun.bu mucizeler çok güzel ya , annenin sizin evinizi seçmesi de büyük bir şans bence..
benimde bir kedim var , sevgileri bambaşka oluyor lütfen onları bırakmayın , sahiplenin , ailenizin bireyleri olsunlar :)
zaten anneyi besliyordum şimdi sütü artsın ama gaz yapmasın diye yoğurt veriyorum su da koydum kaldığı odaya.Çok güzel bir sevaba girmişsiniz.. Yavrular anne sütüyle doyar ama anneciğe yemeğinizden arta kalanlardan verin isterseniz sütü artsın :)
Çok tatlılar miniminicik
bende evime girdiğini fark ettiğimde eşime dedim eşim istersen korkutayım bir daha gelmesin dedi ama kıyamam ki ne günahı var güvenli bir yerde yaşamak onun da hakkı.kalsın dedim zaten hamile günaha girmeyelim.pencerem tam kapanmıyor sürgülü cam onu açıp giriyor nasıl kıyayım.ben burda olduğum sürece sorun yok.eşime tembih ederim olmadığımda dışarı en azından su koyar.çookk sevindimmmm..çook mutlu oldummmiyiki sizin kadar vicdanlı temiz yürekli birini seçmiş pisicik ..siizide tebrik ederim .kedicigi istemeyip dışarı atabilirdiniz yada zarar verenlerden olabilrsiniz. resimleri görnce dha bi mutlu oldum
Eki Görüntüle 454330 kullanmadığım ıvır zıvırın olduğu koli içindeler :))
Eki Görüntüle 455196 .........minicik bir kedicik dokunmadım sadece minikliği görünsün diye parmak pozu verdik .99
Eki Görüntüle 455198 ismi mercimek olsun :))
Eki Görüntüle 455204 kardeş kardeş uyuyorlar :)
Ah kıyamam ya ne güzeller öyle. Sizin adınıza öyle mutlu oldum ki ne kadar güzel yürekli bir insansınız bende binada bakıyorum 2 yavru 1 anne pisicikecan onlar can çok kişi anlamıyor malesef.
ayyyy canlarim benim yaaa resmen gözlerim dolduuu
coooooooooookkkk tatlilar yaaaaa.... o sari kediden bitanede bende var simdi kocaman olduu:)) ama kedimin bebekligini hic göremedim ama cok merak ediyordum kim bilir belkide bunun gibiydi benimkide
cok tesekkür ederim resimler icin ya cok sevindimm bu sevimli seyleri gördügüme canlarim benim yaaaa
Eki Görüntüle 458893 Eki Görüntüle 458894 Eki Görüntüle 458895 Eki Görüntüle 458896 Eki Görüntüle 458906 Eki Görüntüle 458907 Eki Görüntüle 458908
hiç böyle uyuyan bebekler gördünüz mü? :))) ağzı açık olan bir resim var acayip sesler çıkarıyor.rüyalarında kıpır kıpırlar.emme hareketleride yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?