ÇOOOOOOOOOOK TATLILAR YA. ne güzel annesi size güvenmiş yavruları emanet etmiş :) anne size güvendiği sürece götürmez yavruları. ellemezseniz zaten 1 ay da kocaman olurlar kendiliklerinden giderler. aman dışarı çıkarmayın çok küçükler diğer kediler ve köpekler zarar verebilir. benimde bir kedim var. başta benim eşimde ben kedi sevmem diyordu. şimdi beraber uyuyolar çocuk gibi oynuyorlar. kediler dünyanın en şirin canavarları bir yolunu bulup kendilerini sevdiriyorlar
ay çok tatlı bunlar ya :)
ben evime almadım o benim evimi seçti.oda bende şanslıyız ne diyeyim :))Bayıldımm hepsine ya çok şekerler.Çok iyi yapmışsın evine alarak canım ya büyüsün biraz yavrucuklar.Hem eve de neşe kaynağı resmen
çok pembeler :) ağızları ,burunları ve paticikleri ay öpesim geliyor :)cook sirinler pembe pembe patileri kucucuk.
annem sağ olsun vicdanlı yetiştirdi bizleri.tüm anne babalar çocuklarına tüm canlıları sevmeyi aşılamalı.Keşke herkes sizin binde bininiz kadar insanlıktan payını almış olsa zira çevrede o kadar insan görünümlü hayvan var ki...
daha öncesinden tecrübem var gözler açılmaya başladı.eşime dün gece anlatıyorum yakında evimizde sesler duyulacak evimizin neşesi artacak diye.yavruların 1 ayı dolmadan taşımaz inşALLAH.oyun oynadıklarını görmek istiyorum :))Ayy çok tatlılarr..minicikler daha..yaklaşık on gün felan böyle uyuyorlar,gözleri açılıyor,çok meraklı ve saf oluyorlar..çok eğlenceli yavru kedi bakmak..
o kadar acizler ki.kötü niyetli birilerinin ellerinde olsalar sonları ne yazık ki insanlık ayıbı olabilirdi.çocuklarınıza hayvan sevgisini,doğa sevgisini aşılayın.canlı olan her şey için vicdan sahibi olmaları için elinizden geleni yapın.
eşim hep kedi sevmediğini söyler köpeklerin harika olduğunu falan.bu kedi evin içine girdiğinde kovalasam mı dedi bende hamile günah dedim.tamam dedi ve bir kaç gün içinde 3üzlerimiz oldu :)) eşim anne için süt alayım mı? ,yoğurt alayım mı ?demeye başladı.canım kocam benim kedi sevmez ama vicdan sahibi işte kıyamıyor.bütün gün evde yalnızım oyun oynamaya başlamalarını bekliyorum yakında sesleri de çıkmaya başlar evimiz şenlenecek :)) doğrusu yavruları yakında taşır diye düşünüyorum keşke taşımasa :))
bir sürü resim çektim bebeklere geçen gün elime eldiven geçirip elime aldım.dokunmak istiyorum çok yumuşak görünüyorlar :)))
cocugum yok ama olursa kesinlikle onlari hayvan sevgisiyle büyütmek isterim.. bende öyle büyüdüm ve iyikide hayvan sevgisiyle büyümüsümmm
benim esimde öyle.. severdi ama uzaktann..
sadece ben cok istedigim icin getirmisti eve kediyi
hatta ilk baslarda cok korkuyordu kedilerden
ama simdi cok alisti cok seviyor
bu arada inek sütü asla verme... vereceksende kahve sütü, krema veya kedi sütü ver.. kedi sütünü satin alabilirsin tabi anne kedi icin
Kokun sinerse anneleri kabul etmez yavruları.. Benim basıma gelmişti..
tropoli çok tatlı bunlar çok güzeller
Bayılldım bebelere
Eki Görüntüle 464812 Eki Görüntüle 464813
daha önce bahsettiğim perde halkasına sıkışan mercimek.neyse ki sorunsuz kurtuldu :)) kutuda ki halkaları çıkardım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?