Evimde Doğum Yapan Kedi

elime eldiven takıp dokunuyorum :)) bir kaç gün içinde gözleri açılır.çevrede köpek yok ama bir kaç kedi var annelerinin kardeşleri var.kediden tehlikelisi dışarısı çok sıcak bir haftadır burda 40 derecenin üstünde sıcaklık var ki daha da artacak.ilerde belki evimde kedi besliyebilirim bu fikre yıllardır sıcak bakıyorum.

Bayıldımm hepsine ya çok şekerler.Çok iyi yapmışsın evine alarak canım ya büyüsün biraz yavrucuklar.Hem eve de neşe kaynağı resmen

Keşke herkes sizin binde bininiz kadar insanlıktan payını almış olsa zira çevrede o kadar insan görünümlü hayvan var ki...

Ayy çok tatlılarr..minicikler daha..yaklaşık on gün felan böyle uyuyorlar,gözleri açılıyor,çok meraklı ve saf oluyorlar..çok eğlenceli yavru kedi bakmak..

Bayıldımm hepsine ya çok şekerler.Çok iyi yapmışsın evine alarak canım ya büyüsün biraz yavrucuklar.Hem eve de neşe kaynağı resmen
ben evime almadım o benim evimi seçti.oda bende şanslıyız ne diyeyim :))
cook sirinler pembe pembe patileri kucucuk.
çok pembeler :) ağızları ,burunları ve paticikleri ay öpesim geliyor :)
Keşke herkes sizin binde bininiz kadar insanlıktan payını almış olsa zira çevrede o kadar insan görünümlü hayvan var ki...
annem sağ olsun vicdanlı yetiştirdi bizleri.tüm anne babalar çocuklarına tüm canlıları sevmeyi aşılamalı.
Ayy çok tatlılarr..minicikler daha..yaklaşık on gün felan böyle uyuyorlar,gözleri açılıyor,çok meraklı ve saf oluyorlar..çok eğlenceli yavru kedi bakmak..
daha öncesinden tecrübem var gözler açılmaya başladı.eşime dün gece anlatıyorum yakında evimizde sesler duyulacak evimizin neşesi artacak diye.yavruların 1 ayı dolmadan taşımaz inşALLAH.oyun oynadıklarını görmek istiyorum :))
anneleri çıktığı zaman hemen koşuyorum yavruların yanına sesimi duyunca tepki veriyorlar.sürekli resimlerini çekiyorum.anneleri varken yaklaşamıyorum.oldukça yabani bir kedi birde anne olunca hassasiyeti fazla oluyor :)

cocugum yok ama olursa kesinlikle onlari hayvan sevgisiyle büyütmek isterim.. bende öyle büyüdüm ve iyikide hayvan sevgisiyle büyümüsümmm
benim esimde öyle.. severdi ama uzaktann..
sadece ben cok istedigim icin getirmisti eve kediyi
hatta ilk baslarda cok korkuyordu kedilerden
ama simdi cok alisti cok seviyor

bu arada inek sütü asla verme... vereceksende kahve sütü, krema veya kedi sütü ver.. kedi sütünü satin alabilirsin tabi anne kedi icin

burada kedi sütü yada benzeri bir şey bulabileceğimi sanmıyorum.anne kediye yoğurt,etin yağlı kısmını kaynatıp veriyorum.bir kaç kerede et kaynatıp verdim.sanırım kediler yoğurdu seviyor hem gazda yapmaz.benim eşim kedileri pek sevmez ama şans verse o da benim gibi aşık olacak biliyorum.bende pek sevmezdim kedileri sırnaşığı tanıyana kadarmış.şimdi tam bir kedi severim.nerede kedi görsem ay sen ne güzelsin diyiyorum.

benimde çocuğum yok.eğer çocuk sahibi olamazsam evime kedi almaya kararlıyım :) çocuğu olmayıpta kendini dostlarımıza adayları gördükçe daha çok hak verir oldum.insan sevgisini bir şeylere vermeli.hem küçücük bir ilgi ile nasılda bağlanıyorlar.çok seviyorum canlıları RABB'im art niyetli vicdansızlardan korusun.yaratılanı sev yaratandan dolayı işin özeti :))

iyi ki yatıp uyumamışım.anne kedi az önce dışarı çıktı o dışarı çıkınca illa yavruları görmek istiyorum :) gittiğimde sarı mercimek perde halkasının içine girmiş.halka tam göbek hizasında kalmış.aşağı doğru çekip çıkarmak olmaz göbeğinde sıkışıyor.şimdiye kadar sadece bugün parmak ucumla patilerine dokunmuştum.halkadan tuttum yukarı çektim önce kolları çıkardım sonra başı nasıl şaşkın bakıyor.yarın yeni resimler eklerim.haklasıylada resim çektim yumurcağa :) ucuz atlattık.kaldıkları kolide çok sayıda perde halkası var yarın anne yokken biraz halka temizliği yapayım en iyisi :)

yanlarına ne zaman gitsem cep telimle gidiyorum çok fazla resim çektim her anlarına resim çekmek istiyorum zaten :)) sağ tarafa yuvarlandı çek,sola yattı çek,patiyi kaldırdı çek,kardeşinin üstüne çıktı çek,uyudu çek,uyandı çek :))

Kokun sinerse anneleri kabul etmez yavruları.. Benim basıma gelmişti..

mümkün olduğunca temas etmiyorum yada eldiven kullanıyorum.ama bugün dayanamadım patilerine dokundum.sonrasında sorun olmadı az öncede dokunmak zorundaydım.çok dikkatli yaptım zaten pek temas etmedim halkayı tuttum genelde.benim kokumdan çok rahatsız olmaz diye düşünüyorum.hanım efendi salonun ortasından gelip geçiyor.kaldıkları koliyi daha önce çok sefer tuttum içinde ki perdelerde kokum olabilir.dikkatliyim zaten inanın yavrulara dokunmamak için kendimi zor tutuyorum :)))

daha önce bahsettiğim perde halkasına sıkışan mercimek.neyse ki sorunsuz kurtuldu :)) kutuda ki halkaları çıkardım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…