evimde fosile benzeyen bir sey buldum!

Arkadaslar merhaba,
Bir arkadasimin vasitasiyla bir veteriner buldum. Goturdum malum yaratigi. Kertenkeleymis ve oleli uzun zaman olmus. Benim eve ozellikle konsola ise disaridan birinin vasitasiyla gelmis sanirim. Dedigim gibi esim ve kardesim hali saha maci yapmaya gitmislerdi. Esim eve gelince cebindekileri cikarip konsola koyar. Herhalde hali sahada cebine girmis. Veteriner anlar herhalde di mi bu isten? Baskasina sormama gerek yok diye dusundum.
Gorur gormez kertenkele dedi zaten. Ben de aldim gomdum, tahtadan mezar tasi bile yaptim. Uzerine cicek koydum. Duami ettim eve geldim. :)

Konuyu acip son durumu bilgilendirdiginiz icin sagolun.boyle konu acip bir daha geri gelmeyenler oluyor. Mesela su evinde pullar cikan uyenin konusunu bulamadim merak ettim isim yok napiyim :) konunuzun cozumlenmesine sevindim. Maalesef kertenkelecigin hayat yolculugu bu kadarmis

ayy ne tatlısın yaa

Evet o konuyy ben de acayip merak etmistim. Hala da ediyorum ama yalanmis demek ki. Rica ederim. :)

Mezar ve dua ha! Sizin şu fosile yaptığınızı birbirine yapmayan insanlar var helal olsun valla size
Insanlarin o kadar merhametsizlestigine inanmiyordum ama dun yazmaya firsat bulmadan kapatilan bir konu vardi. Oglunun sozune istenmeyen hasta amca . Onu okuduktan sonra haklisiniz. tesekkur ederim.

Sonucu bildirdiğiniz için teşekkürler. :) Ben başka bir şey çıkacağından çok emindim ama demek ki kertenkeleymiş. Zaten bir arkadaş kurumuş kertenkelenin bir resmini yollamış, sizinkiyle bayağı benziyorlar. :)

Mezar taşı ve çiçeğine kadar düşünmüş olmanıza da bayıldım.

kertenkeleler evlere kendileride girer...yusufçukta deriz...gecen gün benim evde bir tane ufak kerkenkele geziyordu...cok korkak olurlar....kactı yakalayamadık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…