Deri degistirdigi icin karsima cikmasindan korkuyorum.Neden?
bence çıkmıştır o şimdiye.Deri degistirdigi icin karsima cikmasindan korkuyorum.
Su anda kertenkele degil de balik olmasi icin dua ediyorum. Hem de kollu, parmakli balik.
Ilk sayfalarda baska fotograflari da var.resimden belli olmuyo kolları ayakları kuyruğuda aynı balık kuyruğu gibi sırtındada yüzgeç var gibi tam net görseydim sölerdim
son mesajları okuyamadım ne yaptınız nereye götürceksiniz bulduğunuz şeyiIlk sayfalarda baska fotograflari da var.
Bir arkadas ziraaat veya veteriner fakultesi dedi. Oralara goturecegim.son mesajları okuyamadım ne yaptınız nereye götürceksiniz bulduğunuz şeyi
Yok, ben onu kastetmiyorum.Tipinden korktum ben
Su anda kertenkele degil de balik olmasi icin dua ediyorum. Hem de kollu, parmakli balik.
:)kocama gosterdim bu ne diye. kuduz fareymis ustunde oyle yaziyo dedi
Evet aynen oyle oldu. Hicbir fikrim yok.gece konsolu temizlediniz ve sabahmı gördünüz ? bir gecede nasıl oraya geldi ki ?
1 kolu ve 2 bacagi yok. Geri kalani ayni diyebilirim.
kurumuş kertenkele bu buna benziyor mu
Kafamda deli sorular. :)gece gece güldürdünüz beniay hakkaten insan tedirgin olur ya hoş zararsız hayvanlar ama sürüngen olması yeter öyk
belki o parçaları kopmuştur1 kolu ve 2 bacagi yok. Geri kalani ayni diyebilirim.
kertenkelecik gelmiş çatı katınıza iyi tırmanıcılardır :)bende geçtiğimiz günlerde çatı katımızda bunu buldum ^_^canlıydı alıp bahçeye bıraktım gözleri bedenine göre çok iri burada belli olmamış hızlı hareket edemiyordu sanırım sıcaktan susuzluktan olmalı bahceye bırakmasaydım kesin ölürdü birde bu yavru çatı katına nasıl çıkabilmiş onu da merak ediyordum, sizin fotoğrafı gelince aklıma geldi belki ölmüş rüzgarla uçmuştur biryerlerden ufacık birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?