evimde fosile benzeyen bir sey buldum!

Kertenkeleye benzettim biz beşinci katta oturuyoruz ona ragmen balkonda görmüştüm bi tane

köygöçürecek neyi var minicik şey :)
Herhalde vakti zamanında bir köyü işgal ettiler, köylüler de çareyi göç etmekte buldu : )

6 oldu her yöre kendi kafasına göre bi isim vermiş....isimlerde perfect ama kız boğan el öpen köy göçüren
10 parmağın 10 marifet......maşallah
Minicik kertenkele değil komodo ejderi sanki

Anahtarlık gibi bir şey...
Bazıları geyik olsun diye korkuyu vermiş bence :)

Ben de oyumu ağaçtan yana kullanıyorum. :) Hem kafa gibi algıladığımız o kısımdaki sarımsı rengi de açıklıyor bu bence, kimi ağaçlarda öyle sarımsı kısımlar olur ya... Ya da hiçbirimizin aklına gelmeyen saçma sapan, alakasız bir şey çıkacak.

keler derler bizdede heryerde olur. konsolun bir yerine yapışıp ölüp kurumuştur . sonrada küçük bir esintide düşmüştür yapıştığı yerden

Bulduğunuz odada konsol,dolap,koltuk arkalarını bir bakın bence. Eğer deri değiştirmişse kendisi hala odada sizi izliyor olabilir.

Bulduğunuz odada konsol,dolap,koltuk arkalarını bir bakın bence. Eğer deri değiştirmişse kendisi hala odada sizi izliyor olabilir.

Muhtemelen bulamaz.
O kadar seri hareket ediyorlar ki. Ben benimkine yemek verirken bile terraryumun kapağını elimi sokacak kadar açıyorum anca, bir anda kaçabilir. Çok fenalar o konuda eşek sıpaları.

Töbe töbe bu ne la bence hemen bütün evi dip bucak bi elden geçir cama flnda yakın değil diyosun tırstım vla tipe bak

oyuncak vs bişey parçasıymış ama yanmış belli dışardan uçmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…