Evet bunu yapacagim, cok saskinim.Yavru fare iskeletine benziyor. Bulunduğunuz yerde ziraat fakültesi ya da veteriner hekimlik fakültesi varsa götürüp gösterebilirsiniz.
Baligin kolu yoktur ki bunun kolu var 3 de parmagi var. Ben de hic balik beslemedim. Esim de soylediginiz seylerden korktu ama bu kadar aciga konulmaz herhalde. :) eline bile alamadi.Ben şok oldumBu bildiğiniz balık fosili Açıkçası aklıma gelen ihtimalleri mantığım çürütüp atsa da direk yazıyorum. Önce evinizde balık beslediğinizi düşündüm. Ben de besliyorum bazen akvaryumdan zıplıyorlar . Böyle bir hadise yaşayıp, balığınız çürümüştür diye düşündüm ama; o ev hiç temizlenmese haftada bir temizleniyordur herhalde ,muhakkak görürdünüz Eşin dostun cebinden de eve balık fosili düşmeyeceğine göre . Hiç âdetim değil ama aklıma çok enteresan bir şey geliyor onu da direk söylemek yasak efsunlu, uhrevi şeyler diyeyim siz anlayın
Fosil olsun ya :) korkutuyor beni. Kafa kertenkele kafasi. Kuyruk bakik kuyrugu, el kertenkele eli.Bana da yanmış bir kertenkele gibi geldi. Fosil olması mümkün değil yalnızFosillesme için binlerce yıl gerekiyor. Ve tabii ki hiç bir şekilde de zarar görmemesi. Bu büsbütün duruyor. Şehir hayatında fosile rastlamak için birkac kilometre derinlikte kazı yapmanız lazım
Hiç huyum değildir ama söyle duydum 3 perşembe balık tutsuluyorsun büyü bozmak için evliysen annesi büyü yapıldığını düşünüp yada ailenden biri senin böyle bir durumun içinde olduğuunu farkedip bunu yapmış olabilirMerhabalar, bugun evimde salonda konsolun uzerinde balik, kertenkele fosiline benzeyen bir sey buldum. Hic kimse bir anlam veremedi. Bayagi gozleri var. 2 - 3 santimetre boyunda. Fotografini da paylasiyorum. Bir fikri olan varsa yazabilir mi lutfen? Endiselendim.
Evet canim, konsol pencereye uzak. Kedi de giremez pencereler kapaliydi. Ben de korktum. Bir arkadasin dedigi gibi ziraat fakultesine filan goturecegim. Uzayliya da benziyor. :)Konsolun üstünde mi???Yalnız konu sahibesi arkadaşım ben buradan inanılmaz tırstım , Allah sana yardımcı olsun. Pencereye de uzakmış, rüzgar getiremez. Hadi kedi girdi, hiç mi tıkırtı yapmadı ?Gitti konsola çıktı, bunu bıraktı ve geri mi gitti ? Şu an kurgularım tükenmiş durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?