• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde Garip Olaylar... :/

Ben en fazka dış kapının kilidini değiştirebilirim. Balkona karışamam çünkü sorduk tüm kapının değişmesi gerek o kadar maddi gücüm yok ev sahibide değiştrmem diyor. Kiradanda düşemem diyor.
ne demek değiştirmem. 3cü kattasınız. eve birileri giriyor ve kapı kilidi bozuk. kiradan düşün bence.

ne kilidi bence hemen taşın hiç bekleme haberlerde neler duyuyoruz :47:

Daha çok korktma beniiii :( ALLAH korusun. Taşınıcama ama canım benim bu bana ders oldu öyle her eve girilmezmiş onu öğrendim.... Bir ev buldum 1 ay sonra boşalıcak ev sahibi benimde eski ev sahibim. Mecbur onu beklicem. Bu akşam kaynım pusuya yatıcak kim giriyorsada onu bulmak gerekmez mi ya takıntılı biri ise yeni evimdede bana takarsa????

ev sahibine anlattınız mı? kapı ruzgarla acılmıstır yok vs demesin kimse. ipi, moturun derisinin yırtıgını vs.
hem belli ki bıcak kullanıyor eve giren kisi. bir arkadasın yazdıgı gibi kaynınızı niye tehlikeye atıyorsunuz.
fakat siz varken de girmeye cekiniyor, hırsız da olabilir deli de.

ne demek değiştirmem. 3cü kattasınız. eve birileri giriyor ve kapı kilidi bozuk. kiradan düşün bence.

DÜşmem diyor işte... Parayı mezara götürecek galiba... :/ Bütün apatman onun hepsininde balkon kapısında sorun var. Ama bu güne kadar böyle birşey yaşayan olmamış

Daha çok korktma beniiii :( ALLAH korusun. Taşınıcama ama canım benim bu bana ders oldu öyle her eve girilmezmiş onu öğrendim.... Bir ev buldum 1 ay sonra boşalıcak ev sahibi benimde eski ev sahibim. Mecbur onu beklicem. Bu akşam kaynım pusuya yatıcak kim giriyorsada onu bulmak gerekmez mi ya takıntılı biri ise yeni evimdede bana takarsa????

iyi de kaynını niye tehlikeye atıyosunuz ya gerçekten ev sahibinin oğlu akli dengesi bozuk biri ise adam herşeyi yapabilir.yani asla yapılmayacak bişeyi yapıyosunuz şu anda.

ev sahibine anlattınız mı? kapı ruzgarla acılmıstır yok vs demesin kimse. ipi, moturun derisinin yırtıgını vs.
hem belli ki bıcak kullanıyor eve giren kisi. bir arkadasın yazdıgı gibi kaynınızı niye tehlikeye atıyorsunuz.
fakat siz varken de girmeye cekiniyor, hırsız da olabilir deli de.

Bütün mesajlara yetişemiyorum kim demiş göremedim ama kaynım kendisi istiyor ve arkadaşlarıda apartmanın etrafında olucak.Kaynım yapılı rahatlıkla bir kaç insana karşı koyabilir. bizde yakınlarda olucaz diğer kaynım ve görümcelerimin eşleri ile birlikte. gerekirse haftalarca nöbet tutucaz ne uyku kaldı nede huzur

Balkon kapısının oraya sürgü gibi hariçten bir şey takılamazmı.Ben olsam gece bile uyuyamazdım herhalde :(

Bütün mesajlara yetişemiyorum kim demiş göremedim ama kaynım kendisi istiyor ve arkadaşlarıda apartmanın etrafında olucak.Kaynım yapılı rahatlıkla bir kaç insana karşı koyabilir. bizde yakınlarda olucaz diğer kaynım ve görümcelerimin eşleri ile birlikte. gerekirse haftalarca nöbet tutucaz ne uyku kaldı nede huzur
bakın yazdım yinede yazayım. kaynınız yapılı olsa kaç yazar. karşıdaki deli yada hırsız,altın arıyor. elindede bıçak varsa deli gücü denen bir şey var. hayatını tehlikeye atmayın kaynınızın diye tekrar yazayım dedim. bir kişi değilse 2 kişiyse gelen mesela. çok cesursunuz ve gözü kara.

iyi de kaynını niye tehlikeye atıyosunuz ya gerçekten ev sahibinin oğlu akli dengesi bozuk biri ise adam herşeyi yapabilir.yani asla yapılmayacak bişeyi yapıyosunuz şu anda.

Kaynım kendisi istiyor kii.. akşam gece yarısına kadar tartıştık ikna edemedik kaynım yapılıdır bir kaç insanı rahatlıkla yere serer. Arkadaşlarıda apartmanın etrafında olucak. Oyyyyyyy ben nerelere gidem napem edem :( valla piskolojim bozuldu :(

gerilim filmi gibi :53:

eve birilerinin girdiği apaçık ve diğer daireler dururken niye sizin daire? eski kiracı da gitmiş bence ev sahibinin oğlunun sizin oturduğunuz katla bir sorunu var :ssz:

evde herşey yerli yerinde ama ben o evde yatmaya banyo vs. olmaya tedirgin olurum..
neler duyuyoruz ya gizli kamera koyduysa :44:

size de onu diyecektim. minik kamerayı görünmeyecek şekilde yerleştirip izleyin.madem 1 ay daha zaruri olarak oturacaksınız orda.

Bence o kadar insan nobet tutacaginiza,kaynini da tehlikeye atacaginiza o kapiyi goren bi yere kamera koyun evden oyle cikin. En azindan kim oldugunu gorursunuz. O kisiyi de iskillendirip ustunuze sarmadan polise ihbar edersiniz kamera kaydiyla birlikte.

bakın yazdım yinede yazayım. kaynınız yapılı olsa kaç yazar. karşıdaki deli yada hırsız,altın arıyor. elindede bıçak varsa deli gücü denen bir şey var. hayatını tehlikeye atmayın kaynınızın diye tekrar yazayım dedim. bir kişi değilse 2 kişiyse gelen mesela. çok cesursunuz ve gözü kara.

Başka ne yapabilriz ki.. polis desen takmıyor adamlar, ev sahibi desen sallamıyor rüzgar açmıştır falan diyor. Ve imkanı yok kapı koluna basılmadıkça o kapı açılmaz :/

Kilidi bozuk olduğundan,üst katta olduğun için, rüzgar etkisiyle açılıyordur.Ya arkasına kendiniz y-ufak bir kilit yaptırtın,ya da ev sahibine kış günü bozuk kapıyla mı oturacağım her ay taksit taksit kiradan düşeceğim desin eşin.Kontratınız yok mu? Ev sahibi istediği kadar düşmüyorum kiradan desin.
Ev kiralanırken,kapısı bacası,çeşmesi, lavabosu, zeminleri dolapları çevresi,ulaşımı,güneş alıp almadığı,rutubet olup olmadığı,iyice gözlemlenerek kiralanmalı.Hangi eve girersen gir.İsterse güvenlikli site olsun,tüm kilitler değiştirilmelidir.

Başka ne yapabilriz ki.. polis desen takmıyor adamlar, ev sahibi desen sallamıyor rüzgar açmıştır falan diyor. Ve imkanı yok kapı koluna basılmadıkça o kapı açılmaz :/
valla kapıyı değiştireceksiniz. çünkü bir arkadaşında dediği gibi ya banyodayken siz girerse bu kişi.
ya hayatınız yada kilite verileceksiniz para.
bulun bir yerlerden değiştirin. yoksa o evde 1 dakika kalınmaz.

Son düzenleme:
Bence o kadar insan nobet tutacaginiza,kaynini da tehlikeye atacaginiza o kapiyi goren bi yere kamera koyun evden oyle cikin. En azindan kim oldugunu gorursunuz. O kisiyi de iskillendirip ustunuze sarmadan polise ihbar edersiniz kamera kaydiyla birlikte.

Koyduk cnım yani akşam denedik.Işığı söndürdük kapıyı gören bi yere kamera koyduk balkon tarfındanda evin içindende deneme yaptık. Sadece çok hafiften kapının açılıp kapandığı belli oluyor. Çok karanlık. Kimin girdiği seçilmiyor.

balkon kapısının anahtarı yok ve iple bağlayacak kadar ilkel bir yöntem kullanıyorsunuz da kilidi değiştirmek kadar basit ve güvenilir bir yöntem aklınıza mı gelmiyor anlamadım ki..

arkadaşım kaynınızı niye tehlikeye atıyorsunuz. adamda bıçak falan varsa.
1 ay sonra çıkacaksınız madenm. kilit değiştirin. komşular çok biliyor kimse girmezmiş. hırsız kapıdan pencereden giriyor. 7ci kata çıkan hırsız duydum ben. balkonlardan atlaya atllaya. biride klimaları basamak gibi kullanmış.

aklıma ilk bu geldi....

valla kapıyı değiştireceksiniz. çünkü bir arkadaşında dediği gibi ya banyodayken siz girerse bu kişi.
ya hayatınız yada kilite verileceksiniz para.
bulun bir yerlerden değiştirin. yoksa o evde 1 dakika kalınmaz.

Evimizde duramıyoruz zatn sabah eşile çıkıp akşam tekrar eşimle giriyorum eve. Sağolsun kaynımda yalnız bırakmıyor da ev sahibini ısrarla o kapıyı değiştirmemesi garip değil mi????

Kilidi bozuk olduğundan,üst katta olduğun için, rüzgar etkisiyle açılıyordur.Ya arkasına kendiniz y-ufak bir kilit yaptırtın,ya da ev sahibine kış günü bozuk kapıyla mı oturacağım her ay taksit taksit kiradan düşeceğim desin eşin.Kontratınız yok mu? Ev sahibi istediği kadar düşmüyorum kiradan desin.
Ev kiralanırken,kapısı bacası,çeşmesi, lavabosu, zeminleri dolapları çevresi,ulaşımı,güneş alıp almadığı,rutubet olup olmadığı,iyice gözlemlenerek kiralanmalı.Hangi eve girersen gir.İsterse güvenlikli site olsun,tüm kilitler değiştirilmelidir.
benim sitede güvenlik var. ben bile değiştirdim.ki,kimse oturmamış evimde. yeni çünkü.
bu kuraldır.

iyi de bu kişi komşunun oğluysa ailesi de durumunu biliyor olsa gerek. yani oğulları komşuların korkulu rüyası mı olacak? bir şey yapmıyorlar mı? çok tuhaf

Back
X