Kaçıncı kat bu ev?
3 katlı bir apartmanın 3. katı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı kat bu ev?
olacak şey değil. bence kendinizi kurtardığınız gibi şikayette bulunun.. yani şimdi evinizi güvence altına alırsınız yarın apartmanın girişinde karşılaşırsınız..
Okurken tüylerim ürperdi :18:
Bence de madem 1 ay daha oturmak zorundasınız bütün kilitleri değiştirin.
Riske atılıcak bi durum değil.
Arkadasim madem sokak kapisindan giriliyor olma ihtimali yuksek. Bu kadar macera heyecan yerine degistirin kilidinizi. Cikarken de yerine eski kilidi takar kendi kilidinizi tasinacaginiz eve takarsiniz yine. Kiracinin yapmasi gereken sey budur zaten eve girer girmez
canım ben olsam o evden taşınırım ,nıye kendımı o strese sokayımki tekrar tekrar
kaynın nıye mutfakta yatıyo orasını anlayamadım,baska odamı yok
Kilitleri değiştirsem bile rahat edemem ki korktum bi kere :/
Ben de tam bunu diyecektim. Biz de eşimle eve taşınır taşınmaz bir tane çelik kapı kilidi alıp göbeği komple değiştirdik ki bunun için çilingire de gerek yok kendim değiştirdim eşime bile yaptırmadım. Kısmetse başka eve geçerken de yine eski kilidi takıp kendi kilidimizi yeni eve götürecez akıl kârı değil kimse babamın oğlu değil nasıl güvenip de kilidi değiştirmeden oturayım. Belli ki anahtar birinde var içeri giriyor tamamen huzursuz etmek amaçlı. ALLAH hepimizi kaza belalardan korusun.
Ben hiç kiracılık dönemi yaşamadım,eşimde öyle acemiyiz bu konuda... Hiç aklımıza gelmedi eve girerken... Ama ben kilidi değiştirsem bile içimde bu korku ile yaşayamam,oturamam bu evde....
Amin,kapım çelik değil bu evden sonra gireceğim evin kapısı çelik ama. Valla ne yalan söylim akıl edemedik en başında ben kiracılık yaşantısı hiç yaşamadım. en kısa zamanda değiştircem kilidi ama bu korkum geçmicek :/
Açıkcası bende böyle birşey yaşasam kalamazdım o evde.
Peki diğer eve taşınana kadar kalabileceğiniz yakınlarınız var mı?
3 katlı bir apartmanın 3. katı
ALLAH yardımcın olsun inşallah bir sorun çıkmaz arkadaşların da dediği gibi kamera koymak en mantıklısı hatta evin girişinde gizleyebileceğiniz bir yer olsa daha iyi belli ki kapıdan giriyor
senelerdir kirada otururum,ev değiştirirken daha önceki kiracılara evi sormak hiç aklıma gelmemişti:26:
madem balkondan girilmiyor,neden kapının kilidini değiştirmiyorsunuz taşınana kadar.bizim kendi kilidimiz var ne kadar güvenli olursa olsun her gittiğimiz evde kapı kilidini değiştiririz![]()
Gecmis olsun. Sizden onceki kiraci evi kendi istegiyle mi bosaltmis? Ya da sizden baska birileri de o evi tutmak istiyor muydu? Birileri Sizin orada olmanizdan epey rahatsiz oluyor anlasilan. Motorunuzun selesinin kesilmesi, evin tekin degilmis gibi gosterilmesi falan, bu durumda, sizi oradan Kim kacirtmak ister? , kimin isine yarar ? Bu sorularin cevabi meseleyi (haunted house) aydinlatir, bence.