• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde Garip Olaylar... :/

Masallah cesaretine, ne diyim.
Bizim kendi evimiz ama girer girmez değiştirdik kilitlerimizi.
Arka cepheden 7. Kattayım (ön cephede kameralar var) yinede camlarımda kilitlerim var.
Evde yalnız kaldıgım günler oluyo yada gec saatte geliyo eşim insan ister istemez tedirgin oluyo.
Bizim penceremizdeki kilitler pvc pencere kilidi olarak geciyor ve içerden bile gayet zor açılıyo. Bulabilirseniz bunlar gayet iyi.

Ben birinin girdiğini yada 3 harfliler oldugunu düşünmüyorum. Muhtemelen kapı kilidi bozuk açılıp duruyo.
yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 58
Çok üzücü bir durum Allah yardımcınız olsun..
Açıklamalarınızı okuyunca aklıma bişi geldi:44:
Kaynın sizinle kalıyormuş ya....o açıyor olabilir mi?
Gizli sigara alışkanlığı var mı?
Ben yeni evliyken sürekli bodrumdaki su borumuzu gevşetiyordu biri....banyo yapmıyalım diye heralde:1:
Bizim de o binada da akli dengesi bozuk biri vardı...
Oturmamıştık satmıştık hemen:31:

Kaç git canını kurtar... Yazdıklarını okurken ben burda tırstım sen orada nasıl yaşayacaksın... İlla yaşarım diyorsan balkon kapısının kilidini yaptırıp dış kapının da kilidini değiştirin. Hala kapılar açılıp saçılmaya devam ederse gerçekten taşın kurtulll...

Kilitleri değiştirmeden nasıl 1 gün bile o evde kalabildin maşallah :53:
Apartmanda başka böyle bir olay yaşayan var mı ?

Konu çok saçma geldi kusura bakmayın hiç kirada oturmamış olsanız bile kapıların kilidinin değiştirmeyi nasıl düşünemezsiniz anlamadım.Ayrıca neden durup dururken eski kiracılara ulaşmaya çalıştınız ki.Biz kirada otururken hiç eski kiracıları araştırmadık.Sadece komşulara apartman hakkında soru sorduk.Evi tutmadan önce de gittik her şeyi kontrol ettik bir eksiği var mı diye.Varsa ev sahibiyle konuştuk eksiklikleri giderdikten sonra ev sahibi o eve taşındık.Yapmam derse de taşınmadık.Kiracıya ev mi yok yani.Kaynananız orda yaşıyormuş madem onun evinde kalın bir ay.Hem kaynananız nasıl oğlunun orda durup gelen kişiyi yakalamasına izin veriyor.Sokaktan mı bulmuş oğlunu.Çok ilginç..:50:

Yorumlarin hepsini okuyamadim ama büyük tekno marketlerde 2liraya alarmlar var kapiya birde kasasina iki tane minicik aparat takiyorsunuz ikisi kapatilmadan kapi acilip birbirinden ayrildiginda basliyor otmeye bayagi yukses sesle.. Hem ucuz hem de caydirici..

Ay valla paranormal activity gibi olay. Tırsmadım desem yalan olur. Ev dağılmıyor diyorsun,ip taktık gevşedi diyorsun,e motor olayı falan. bence sen o kamerayı koy yine de insan işi mi önce onu öğren. Aklıma birşey gelmedi valla.Evden çıkarken de oku üfle evini,ben çok korkarım öyle şeylerden.

Ay bazi yorumlari okuyunca fittirmadim desem yalan olur.Konu sahibesi balkondan giirilip girilmedigini anlamak icin ip baglamis.Yil 2014 kimse evini iple korumuyor merak etmeyin.Kapi kilidini degistirmemek kotu olmus.Ilk yapacaginiz is bu.Hemen tasinin diyenler fazla hayalci.Oyle haa diyince cikilmiyor,ev tasimak kolay degil.Zaten sonsuza kadar oturmayacak o evde.Demekki onun durumu buna el veriyor.Yalniz kalmayin evde,balkona da bir kilit takin.Ya da tasinana kadar bir akraba vs. de kalabilirsiniz.1 ay uzun degil.Konuyu niye cok kisi takip ediyor diyen de ayri bir dunya.Burasi bir derdim var bolumu.Bilim konusulmuyor burda.Takip edilecek tabii.Neyse mesajim bulunsun.

Son düzenleme:
Arada ki yorumları okumadım kusuruma bakmayın. Ama söylemek istediklerim var konunuzun girişiyle ilgili.
Havas ilmiyle ilgili biri olarak eger evinizde musalllat gibi bir durum düşünüyorsanız başlangıçta korkmayacaksiniz. Cunku korkuyla beslenirler
Ayrıca nas felak ayetel kursi yi içinjzden degil konuşur gibi sesli okuyacaksınız. Cunku bu varlıklar o seslerden alınan moleküller ve elektriksel manyetiklikten etkilenir. Içinizden okuduğunuz etkili olmaz.
Ayrıca musalllat olayının belirtileri vardır sadece kapı açılması degil fiziksel ve ortamsal belirtileri vardır.
Bence sizin ev sahibinizin oğlunun ısı gibi duruyor bu olay. O yuzden sağlam kamera kaydıyla bu olayı ortaya çıkarın. Ev bulmak taşımak zordur biliyorum hemen tasın diyemem bu yuzden kamera etkili olacak. Lütfen korkmayın musallat olayı oyle basit birsey degil inanın

Konu sahibi zaten diyor kartonlarda hiç iz yok ezilmedi diye zaten giren kişi demek ki balkondan girmiyor her türlü bir iz olur yoksa. Dış kapıdan kiliti hemen değiştir Çok tutmadı bizde yaptırdık.
Ayrıca aklıma farklı şeyler de geldi korkutmak istemem lütfen evinin odalarına ayrı ayrı kuran ı kerim koy evden çıkarken de ayetel kürsi.
Rüzgar desek bu rüzgar siz evdeyken de var ama o zaman açılmıyor.
Çok enteresan bir durum var bu bi gerçek. :44:

Arada ki yorumları okumadım kusuruma bakmayın. Ama söylemek istediklerim var konunuzun girişiyle ilgili.
Havas ilmiyle ilgili biri olarak eger evinizde musalllat gibi bir durum düşünüyorsanız başlangıçta korkmayacaksiniz. Cunku korkuyla beslenirler
Ayrıca nas felak ayetel kursi yi içinjzden degil konuşur gibi sesli okuyacaksınız. Cunku bu varlıklar o seslerden alınan moleküller ve elektriksel manyetiklikten etkilenir. Içinizden okuduğunuz etkili olmaz.
Ayrıca musalllat olayının belirtileri vardır sadece kapı açılması degil fiziksel ve ortamsal belirtileri vardır.
Bence sizin ev sahibinizin oğlunun ısı gibi duruyor bu olay. O yuzden sağlam kamera kaydıyla bu olayı ortaya çıkarın. Ev bulmak taşımak zordur biliyorum hemen tasın diyemem bu yuzden kamera etkili olacak. Lütfen korkmayın musallat olayı oyle basit birsey degil inanın

33 yaşındayım kırmızıyla işaretlediğim yeri ilk kez senden duydum...acaba diyorum bize mi eksik öğretiyorlar yoksa sen mi kendince fetva veriyorsun?
her ortamda dışımızdan mı okuyacağız sureleri... içimizden okuyunca faydası olmuyor mu?

Hala cin peri diyen var.Haberlerde boyle bi aile vardi,evlerinde bircok yangin cikmisti,aman sizin eve cinler musallat olmus demislerdi,olaya muftuluk de dahil edilmisti.Sonra yanginlari evin kucuk kizinin cikardigi ortaya cikti,kiz rahatsizmis.Boyle seylere itimat etmeyin.Haci hocalarin ekmegine yag surmeyin.Yok tamam ben itiraf ediyorum cinlerimi gonderdim konu sahibesinin evine hay allahim ya.Binlerce kisinin okudugu bir platformda bunlari konusmak abestir.Olay once mantikla,olasi bir kisinin girdigi kanitlandiginda da hukukla cozulmelidir..

33 yaşındayım kırmızıyla işaretlediğim yeri ilk kez senden duydum...acaba diyorum bize mi eksik öğretiyorlar yoksa sen mi kendince fetva veriyorsun?
her ortamda dışımızdan mı okuyacağız sureleri... içimizden okuyunca faydası olmuyor mu?

Fetva vermek haddime degil. Fetva amaçlı da yazmadım. Iğnelemeyi görmezden gelip açıklama yapayım.
Bayanın evinde onun tabiriyle paranormal olaylar oluyor. Ve islamı Kültür'de yetişmiş insanlar olarak aklımıza ilk basta cinni varlıklar geliyor.
Havas ilmiyle ilgili oldugum icin bu konuda bilgi vermek istedim.
Genele uyarılayıp duaları sesli okuyun ise yarar demedim. Bayan bir varlıktan şüphelendiği icin o varlıklara etki edecek yöntemlerden bahsettim.
Cinler Kuran'da nasıl tasvir edilir biliyorsunuzdur eminim ama tekrar edeyim.
Marıc ve nar dan yaratılmıştir.
Nar atestir. Maric ise yuksek enerjidir. Her eşyanın her maddenin her harfin bir enerjisi vardır dunya üzerinde.
Sizin söylediğiniz dua daki koruyucu kelimeler içinizden gecince o enerjiyi dışa vermez. Ama sözcükleri konuşur gibi söylerseniz her bir harfin enerjisi ayrı ayrı yayılır. Bu da o varlıkları sizden uzak tutar.
Söylediklerimi fetva ya da bilmişlik olarak görüyorsanız kusuruma bakmayın. O sekilde yazmak istemedim.
Söylediğim her sey benimde ogrenmis oldugum Kur'an bazlı kitaplardan kaynaklıdir.

Ayrıca bayanın evinde boyle birsey olduguna inanmıyorum da. Kendisi rahat olursa iyi olur. Cunku bu seyler oyle mahalle arası anlatılan filmlerde görülenler kadar basit seyler degil.
Bayanın evine giren birisi var evet ama bence o bir insan. Cin peri hayalet vs hayatta ki her değişik olayı bunlara bağlamamız bizim sadece korkumuza korku katar.
Ne olduklarını ve nasıl musallat olduklarını bilirsek korkmamız da gerekmez.

Fetva vermek haddime degil. Fetva amaçlı da yazmadım. Iğnelemeyi görmezden gelip açıklama yapayım.
Bayanın evinde onun tabiriyle paranormal olaylar oluyor. Ve islamı Kültür'de yetişmiş insanlar olarak aklımıza ilk basta cinni varlıklar geliyor.
Havas ilmiyle ilgili oldugum icin bu konuda bilgi vermek istedim.
Genele uyarılayıp duaları sesli okuyun ise yarar demedim. Bayan bir varlıktan şüphelendiği icin o varlıklara etki edecek yöntemlerden bahsettim.
Cinler Kuran'da nasıl tasvir edilir biliyorsunuzdur eminim ama tekrar edeyim.
Marıc ve nar dan yaratılmıştir.
Nar atestir. Maric ise yuksek enerjidir. Her eşyanın her maddenin her harfin bir enerjisi vardır dunya üzerinde.
Sizin söylediğiniz dua daki koruyucu kelimeler içinizden gecince o enerjiyi dışa vermez. Ama sözcükleri konuşur gibi söylerseniz her bir harfin enerjisi ayrı ayrı yayılır. Bu da o varlıkları sizden uzak tutar.
Söylediklerimi fetva ya da bilmişlik olarak görüyorsanız kusuruma bakmayın. O sekilde yazmak istemedim.
Söylediğim her sey benimde ogrenmis oldugum Kur'an bazlı kitaplardan kaynaklıdir.

zaten korkmuştum iyice kortum anneeeee:50:

Hala cin peri diyen var.Haberlerde boyle bi aile vardi,evlerinde bircok yangin cikmisti,aman sizin eve cinler musallat olmus demislerdi,olaya muftuluk de dahil edilmisti.Sonra yanginlari evin kucuk kizinin cikardigi ortaya cikti,kiz rahatsizmis.Boyle seylere itimat etmeyin.Haci hocalarin ekmegine yag surmeyin.Yok tamam ben itiraf ediyorum cinlerimi gonderdim konu sahibesinin evine hay allahim ya.Binlerce kisinin okudugu bir platformda bunlari konusmak abestir.Olay once mantikla,olasi bir kisinin girdigi kanitlandiginda da hukukla cozulmelidir..

Bu konu da varmı yok mu bilemeyiz. Ama normal de peri değil de diğer görünmeyen varlığın olduğunu biliyoruz. Ya da şöyle söyliyeyim Kuran ı kerim e inandığım, kitabım olarak benimsediğim için içindeki ayette de açıkca belirtiyor olduklarını ve gören arkadaşlarım da oldu.
Neyse çok ayrıntıya girmemek gerek yasak burada.

arkadaşların saydığı tüm ihtimaller olabilir.
İnşallah kısa zamanda çözüm bulursunuz.
ki zaten 1 ay sonra taşıncaksınız o vakte kadar olay yaşamassınız inşallah

arkadaşım sen değiştir şu kilitleri.
sonrada çık bu evden. olayı yapan bir insan.
amacını bilmem. belkide yoktur nedeni. rahatsızdır.
sen tedbirini al. ama 1 ay sonrada çıık mutlaka bu evden.

Back
X