• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde Garip Olaylar... :/

Fetva vermek haddime degil. Fetva amaçlı da yazmadım. Iğnelemeyi görmezden gelip açıklama yapayım.
Bayanın evinde onun tabiriyle paranormal olaylar oluyor. Ve islamı Kültür'de yetişmiş insanlar olarak aklımıza ilk basta cinni varlıklar geliyor.
Havas ilmiyle ilgili oldugum icin bu konuda bilgi vermek istedim.
Genele uyarılayıp duaları sesli okuyun ise yarar demedim. Bayan bir varlıktan şüphelendiği icin o varlıklara etki edecek yöntemlerden bahsettim.
Cinler Kuran'da nasıl tasvir edilir biliyorsunuzdur eminim ama tekrar edeyim.
Marıc ve nar dan yaratılmıştir.
Nar atestir. Maric ise yuksek enerjidir. Her eşyanın her maddenin her harfin bir enerjisi vardır dunya üzerinde.
Sizin söylediğiniz dua daki koruyucu kelimeler içinizden gecince o enerjiyi dışa vermez. Ama sözcükleri konuşur gibi söylerseniz her bir harfin enerjisi ayrı ayrı yayılır. Bu da o varlıkları sizden uzak tutar.
Söylediklerimi fetva ya da bilmişlik olarak görüyorsanız kusuruma bakmayın. O sekilde yazmak istemedim.
Söylediğim her sey benimde ogrenmis oldugum Kur'an bazlı kitaplardan kaynaklıdir.
konuyu sabah okudum konu sahibi alt komşusunun oğlundan şüpheleniyordu
şimdi zanlı 3 harfliler mi oldu??

Bu konu da varmı yok mu bilemeyiz. Ama normal de peri değil de diğer görünmeyen varlığın olduğunu biliyoruz. Ya da şöyle söyliyeyim Kuran ı kerim e inandığım, kitabım olarak benimsediğim için içindeki ayette de açıkca belirtiyor olduklarını ve gören arkadaşlarım da oldu.
Neyse çok ayrıntıya girmemek gerek yasak burada.

Havada durdum sahitlerim varrrrrr!!!! Bence de bu konuyu ucan adam sabri konusuna cevirmeyelim,cok abes ve yersiz.

Neyse arkadaşım bugün kilit almayı unutma da şu konu bi açıklığa kavuşsun rahatla nasıl olsa taşınacaksın 1 aya

balkonun dışından gelse ipi nasıl gevşetecek, dış kapıdan gelse zırt pırt nasıl geliyo, bu ne rahatlık

ayrıca kapı kilidi kameradan ucuzdur

konuyu sabah okudum konu sahibi alt komşusunun oğlundan şüpheleniyordu
şimdi zanlı 3 harfliler mi oldu??

Ben ilk sayfayı okudum. Bayan korkusunu dile getirmiş. Altta yorumlar vardı cin olmasın diye.
Sadece bayan korkmasın kafasını baska şeylerle doldurmasın diye bilgi verdim. Yaptığım baska birsey yokken evsahibinin cilgin oğlu ben misim gibi niye bana taktiniz siz alla sen :))

musallat falan demeyin çok korkarım :18:

(ayrıca adları söylenmez olayı da hurafe, Kuran'da Cin Suresi var zaten surenin adı cin :83::83::83: )

Ben hiç kiracılık dönemi yaşamadım,eşimde öyle acemiyiz bu konuda... Hiç aklımıza gelmedi eve girerken... Ama ben kilidi değiştirsem bile içimde bu korku ile yaşayamam,oturamam bu evde....

Eşim ve ben kiracılık dönemi yaşamadık dediniz ama konunun başında eski ev sahibimin bir evi boşalıcak oraya taşınmayı düşünüyorum demişsiniz? Ben anlamadım bu kısmı.
Ayrıca kamerayı balkona koyma gibi bir durum varsa öyle de yapabilirdiniz.

Son düzenleme:
Sırf başlıktan tırstığım için okumamıştım konuyu,evde yalnız olan bi insanım etkilenmeyeyim diye
Baktım başlarda gayet akıllı mantıklı bi konuymuş son sayfada niye bağlanmış olay üç harflilere:18:

Şimdi bi tavsiyede bulunucam ama gülmesin kimse. :26:
(bi filmde görmüştüm. :28: )
Su kapı arkasına yapısan rüzgar önleyici şeritlerden yapıştır kapının arkasına, önüne ve balkon kapısının etrafına pudra dök. Belki farkedip basmaz ama kapının arkasındaki pudrayı süpürür o şerit.
Gerci eger şüphelendiğin kişiyse dış kapıdan giriyordur bence.
Hem daha az tehlikeli hemde yakalanma riski düşük.
En azından nerden girildiğini anlarsın.
Bide engellemeden önce ben bulmakta isterim ne bileyim daha sonra ummadık biri cıkar vs.
Kafam cok karısık, çözülsede rahatlasa herkes.
Teorilerden teori begeniyoruz :ssz:

Son düzenleme:
Polis cagir, parmak izi aldir direk, ne bekliyorsun.
Fare kapani koy, elektirik soku duzenegi hazirlat, kamera koy en iyisi, sonra da polise ver. Balkonun tamamina 2 adet margarini sivayarak yedir ayagi kaysin kim giriyorsa.
Ya da sivi yag dok ama bol bol, evden tasinirken bi camasir suyuyla yikarsin gider.
Balkon teline elektik ver:-)
Bunlar aklima geldi.

ay okurken ben ürktüm burada hala o evde nasıl duruyorsunz hemen taşının derimmm allah yardımcın olsun insanda huzur kalmaz yaaa

evin anahtarını değiştirin hemen.insan huzurla oturamaz ki.gizli bi kamera koyabilirsiniz evin bir köşesine.allah yardım etsin:16:

Fare kapani koy, elektirik soku duzenegi hazirlat, kamera koy en iyisi, sonra da polise ver. Balkonun tamamina 2 adet margarini sivayarak yedir ayagi kaysin kim giriyorsa.
Ya da sivi yag dok ama bol bol, evden tasinirken bi camasir suyuyla yikarsin gider.
Bunlar aklima geldi.

:60:konu sahibi bunları yaparsa ben balkondan giren kişiye acırım valla

Bunlar aklima geldi.

:46: Katılıyorum.. :46: Bir de soda şişesini kırın.. Tam kapının önüne cam kırıklarını koyun.. Giren görsün gününüü :33:

Konuyu fetvalara, cinlere, perilere çevirmeyin, ortada doğa üstü, olağan dışı birşeyden bahsedilmiyor.
Konu sahibesi geceleri sesler duyuyorum, kapılar gıcırdıyor, karanlıkta bir ses gel gel diye sesleniyor dedi mi ki cine periye çevirdiniz konuyu.

Ayrıca sitede doğa üstü olaylarla ilgi konu açmak, yorum yapmakta yasaktır.

Lütfen konuya konu sahibesinin anlattıkları üzerinden yorum yapınız, eve anahtarı olan biri giriyor, apartmanda akıl sağlığı bozuk biri varmış.

Bunlar aklima geldi.

margarin fikrine bayıldım. özellikle 2 adet demene de :1:

Ben sıfır aldığım evin bile kilitlerini değiştirdim ne olur ne olmaz diye. Baştan hata kapı kilitlerini degistirmemek. Ama hepsini geçtim ben sanırım o evde kalamazdim. Ortada bir akıl hastası var diyorsunuz. Akil sağlığı yerinde olmayandan korkarım ben. Ciddi deli fobim var. Sağı solu belli olmaz. Canıma kiysa akli yerinde değil pisi pisine öl işin yoksa durduk yerde.

Son düzenleme:
Ay aklima be geldi:) 15 yasindaydim sabaha yakin uyandim uykulu uykulu evde yabanci biri vardi..sakin sakin annemin yanina gittim evde biri var dedim.o yabancida kapimin onumde oylece dura kaldi.annem geldi dedi ne ariyorsn burda.cay icmeye geldim dedi..:)annem de dediki cay may yok git yoka polisi ararim.:))))))ne sakinmisiz yav.sasitdim simdi

Back
X