• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde gizli giren biri var

Yedek anahtar kimde ise veya kim rahat ulasabiliyorsa o dur Evden cikarken kapi acilinca saglam ses cikaracak birsey koyun patlayacak balon yada benzeri bise falan kapi acilinca yukardan assagi sarkacak oyuncak kara orumcek yilan girenin odude patlasin soyle bir ziplasin :silah:sonra kilidi degisirsiniz:KK53: kendin koydugunu unutup ziplama ama :KK45:

Aile apartmanı olmasa kocanız sizi aldatıyor diyecektim. Inşallah öyle birşey değildir.

Benim arkadaşım da evde garip şeyler oluyor diye korkuyordu, eşyaların yeri değişiyor mutfağa değişik gıdalar geliyor filan derdi. Kızcağız hemşire. O nöbetteyken öküz kocası sevgilisini getiriyormuş eve. Kocasına gariplikleri anlattığında da kafayı yiyorsun sen filan diyordu.

Sizin olay kayınvalide vakası gibi.

Ben kesinlikle kamera koyardım hem girişe hem mutfağa, Sonraki iş ise kilidi değiştirmek. Kv olma ihtimali yüksek ama neden eşya bırakıyor, siz yokken sizin evinizi kullanıyorlarsa başka detaylarda farketmeniz lazım

Merhaba arkadaşlar ,

Evime biri girmiş ve buzdolabına süt koymuş bundan 3 ay önce de mutfakta kavanoz içinde kahve bulmuştum ki ben o kadar fazla kahve almam ve kavonaza kesinlikle koymam eminim. Eşim kahve konusunda çok takılmadı sen unutmussundır falan dedi beyse durmadık üzerinde. Sütü ben farkettım ve eşimde emin ki ben koymadım 2 gün önce süt dolapta yoktu diyor bende Eminim ki zaten o marka sütü almam ben. Evimin anahtarı kimsede yok ve evdeki altınlarımı falan alan da yok.

Bu kişi beni bilen biri ki elinde anahtarı var

Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz ama 5 yıldır evliyim en basından beri sıkıntılı biri çok kıskanç hep sıkıntı çıkarmak ıstedı artık son zamana kendı konuşmuyor bende 2 yıldır görüşmüyorum. Sizce kv nın olma ihtimali yüksek mi
B n onun olduğu kanısındayım çünkü yakından biri olacak ki oğlundan anahtarı yedegı çıkaracak ve kolay girecek ki apartmanda biri görse çıkarken hırsız diyemez bı bahane bulur gıyorum. Dışardan biri olma ihtimali daha düşük . Sizlerin görüşüne ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
Kaynanan evine girip kendi kendini misafir edip birde üstüne sütlü kahve içip gidiyor.peki sütü kahveyi neden bırakıyor anlaşılmasındanda mı korkmuyor yada utanmıyor.

Merhaba arkadaşlar ,

Evime biri girmiş ve buzdolabına süt koymuş bundan 3 ay önce de mutfakta kavanoz içinde kahve bulmuştum ki ben o kadar fazla kahve almam ve kavonaza kesinlikle koymam eminim. Eşim kahve konusunda çok takılmadı sen unutmussundır falan dedi beyse durmadık üzerinde. Sütü ben farkettım ve eşimde emin ki ben koymadım 2 gün önce süt dolapta yoktu diyor bende Eminim ki zaten o marka sütü almam ben. Evimin anahtarı kimsede yok ve evdeki altınlarımı falan alan da yok.

Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz ama 5 yıldır evliyim en basından beri sıkıntılı biri çok kıskanç hep sıkıntı çıkarmak ıstedı artık son zamana kendı konuşmuyor bende 2 yıldır görüşmüyorum. Sizce kv nın olma ihtimali yüksek mi
B n onun olduğu kanısındayım çünkü yakından biri olacak ki oğlundan anahtarı yedegı çıkaracak ve kolay girecek ki apartmanda biri görse çıkarken hırsız diyemez bı bahane bulur gıyorum. Dışardan biri olma ihtimali daha düşük . Sizlerin görüşüne ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
Kesinlikle kayinvalidendir. Anahtarida yaptirmistir. Atin o gidalari sakin kullanmayin.

Merhaba arkadaşlar ,

Esıne bile soylemeden eve kamera yerlestir ve evin anahtarını degıstır

Kayınvalide diyorum ben.. Ablam evde yokken çilingir çağırıp girmişti kayınvalidesi eve.. Ablam evde eşyaların yerini değişmiş görünce şüphelenmişti, sonuçta kvye çıktı olay..

Japonya'daki gerçek bir olaydan uyarlanan bir kitap vardı, nagazaki isimli.
Nagazaki isimli şehirde bir adam kafayı yemek üzere... Çünkü evinde bir gün azıcık tereyağ , bir dilim ekmek azalıyor, bir gün minik süt... Sağa koyduğu kumandayı solda buluyor... En sonunda evdeki her eşyayı milimetrik hesapliyor ve evine biri girdiğine emin oluyor. Devamını anlamayın, okumak isteyenler olur belki :)
Bence kimseye söylemeden gidin kilidinizi değiştirin. Kalsın kapıda kimse

Back
X