• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde gizli giren biri var

Japonya'daki gerçek bir olaydan uyarlanan bir kitap vardı, nagazaki isimli.
Nagazaki isimli şehirde bir adam kafayı yemek üzere... Çünkü evinde bir gün azıcık tereyağ , bir dilim ekmek azalıyor, bir gün minik süt... Sağa koyduğu kumandayı solda buluyor... En sonunda evdeki her eşyayı milimetrik hesapliyor ve evine biri girdiğine emin oluyor. Devamını anlamayın, okumak isteyenler olur belki :)
Bence kimseye söylemeden gidin kilidinizi değiştirin. Kalsın kapıda kimse
Devamını merak ettim. :dondurma:

Merhaba arkadaşlar ,

Evime biri girmiş ve buzdolabına süt koymuş bundan 3 ay önce de mutfakta kavanoz içinde kahve bulmuştum ki ben o kadar fazla kahve almam ve kavonaza kesinlikle koymam eminim. Eşim kahve konusunda çok takılmadı sen unutmussundır falan dedi beyse durmadık üzerinde. Sütü ben farkettım ve eşimde emin ki ben koymadım 2 gün önce süt dolapta yoktu diyor bende Eminim ki zaten o marka sütü almam ben. Evimin anahtarı kimsede yok ve evdeki altınlarımı falan alan da yok.

Bu kişi beni bilen biri ki elinde anahtarı var

Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz ama 5 yıldır evliyim en basından beri sıkıntılı biri çok kıskanç hep sıkıntı çıkarmak ıstedı artık son zamana kendı konuşmuyor bende 2 yıldır görüşmüyorum. Sizce kv nın olma ihtimali yüksek mi
B n onun olduğu kanısındayım çünkü yakından biri olacak ki oğlundan anahtarı yedegı çıkaracak ve kolay girecek ki apartmanda biri görse çıkarken hırsız diyemez bı bahane bulur gıyorum. Dışardan biri olma ihtimali daha düşük . Sizlerin görüşüne ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
kilidi değiştir bitsin bu muamma:işsiz:

Merhaba arkadaşlar ,

Evime biri girmiş ve buzdolabına süt koymuş bundan 3 ay önce de mutfakta kavanoz içinde kahve bulmuştum ki ben o kadar fazla kahve almam ve kavonaza kesinlikle koymam eminim. Eşim kahve konusunda çok takılmadı sen unutmussundır falan dedi beyse durmadık üzerinde. Sütü ben farkettım ve eşimde emin ki ben koymadım 2 gün önce süt dolapta yoktu diyor bende Eminim ki zaten o marka sütü almam ben. Evimin anahtarı kimsede yok ve evdeki altınlarımı falan alan da yok.

Bu kişi beni bilen biri ki elinde anahtarı var

Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz ama 5 yıldır evliyim en basından beri sıkıntılı biri çok kıskanç hep sıkıntı çıkarmak ıstedı artık son zamana kendı konuşmuyor bende 2 yıldır görüşmüyorum. Sizce kv nın olma ihtimali yüksek mi
B n onun olduğu kanısındayım çünkü yakından biri olacak ki oğlundan anahtarı yedegı çıkaracak ve kolay girecek ki apartmanda biri görse çıkarken hırsız diyemez bı bahane bulur gıyorum. Dışardan biri olma ihtimali daha düşük . Sizlerin görüşüne ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
En güzeli anahtarı değiştirmek

Anahtar kimsede yok diyorsunuz yedeğini yaptırmak için de eşinizden almak zorunda görüşmüyorsanız eşiniz vermez verse de söylerdi herhalde. Kilidi değiştirip eşinizü tembihleyin başka kim gelecek ama kaynanan olsa neden tutup süt kahve koysun ne alaka ya da neden söylemesin

süt ve kahve çok alakasız aynı binada oturuyorsunuz sizin evinize gelip neden öyle yapsın ki. girenin bir kadın olduğu kesin... erkek adamın aklına gelmez kahveyi kavanoza boşaltmak yada sütü dolaba koymak. giren kadın ama hangi kadın... yerinizde olsam eşime sordururdum yada annesi belki siz yokken geldi eşinizi ziyarete eşinizde size söylemeye çekinir mi? saklar mı yani ne biliyim konuşmuyorsunuz ya... birde eşinizin annesi ben konuşmasam bile oğlununda evi sonuçta gelebilir tabi. yalnız anahtar yedeği olmaz olamaz...

Okutuyordur o sütü kahveyi sonra da koyuyordur offffff

Çok ilginç gerçekten. Girme amacı ne olabilir ki. Bilerek mi iz bırakıyor acaba bak ben giriyorum kafama göre diye. Yoksa hiçbir mantıklı izahatı yok yani

Eric Faye'nin kitabi-sel yayınlarından. Çok ince ve 6 lira falan :) ben serrose İsimli bloggerin yazısında görmüştüm, ilgili cekti sipariş verdim. Çok sevdim :) o yüzden devamını yazmiim, belki benim gibi ilgisini çekenler gider alır:)
Merak ettim, ben de alayım bari. Ama japonun da kaynanası çıkarsa çok gülerim :D

Tokyoda bir evde bir kadin ev sahibinin evinde yasiyordu adam fark etmeden. Geceleri cikip evde yiyip iciyordu. Hep azar azar fark edilmesin diye. Adam kamera koymus. Kadini kayitlarda görünce hemen polisi carmis ve kadini evin bir saklanmis kösesinde öylece bulmuslar. Tutuklamislar. Yani calani duyduk ama getirip malzeme koyuyorsa büyük ihtimal kv.

cezve ve fincanlari kontrol etseydiniz.koyduğunuz yerde mi? ici ıslak mı?
kahve felan pişirilmiş içilmiş mi aceba yoksa sadece konulup gidilmiş mi.?
çok art niyetli olsa hadi kahve anlaşılmaz diyelim sütü niye bıraksın?
sut açılmış mi bu arada:)
bence kayinvalidenize dolaptaki sütten ve bulduğunuz kahveden kahve yapıp götürün.
:)
kv nizin yanında bekar kayin yada gorumceniz varsa kafa dinlemek için oda geliyor olabilir.

Çok teşekkürler cevaplarınız için. Bende kv demin şüpheleniyorum ama gözümle görmedim tabi ki . Kahveyi 3-4 ay önce koymuştu onda da emindim süt içinde Eminimki ben koymadım bu defa eşimde baya sasırdı yoktu dolapta süt nerden geldi die ... sıkıntılı Tripli tipler kız kardeşiyle annesi en başından beri

Ben polise gidelim parmak izi alsın kesin kimse çıksın dedim ama eşim polis bu kadar basit bişeyle ugrasmaZ ben gıtmem sen istersen gidelim diyor belki de gerçeklerden cekiniyor annesi çıkma ihtimalinden. Allah bildiği gibi yapsın diyor Kafama takmayım desemde evime girip bunları yapması can sıkıcı

Kilidi değiştirdik bugün . Eşim gidip söylese mi böyle eve giren var polise gıdecegız gibisinden belki o zaman kız kardeşi telaş yapıp der ya da onlar da aynı marka süt varsa daha ihtimal dahilimde oluyor. Ki süt markası çok bilinen bi marka deil her markette YÖK yanı o anlamda

cezve ve fincanlari kontrol etseydiniz.koyduğunuz yerde mi? ici ıslak mı?
kahve felan pişirilmiş içilmiş mi aceba yoksa sadece konulup gidilmiş mi.?
çok art niyetli olsa hadi kahve anlaşılmaz diyelim sütü niye bıraksın?
sut açılmış mi bu arada:)
bence kayinvalidenize dolaptaki sütten ve bulduğunuz kahveden kahve yapıp götürün.
:)
kv nizin yanında bekar kayin yada gorumceniz varsa kafa dinlemek için oda geliyor olabilir.

Süt açılmış ve çok az kalmış içinde. Bence ya ben düşüneyim sinir olayım eşimle tartışayım die yapıyor ya da bişeyler yaptı içeyim de etkisi olsun die bliemedim

Antrenize evinizin girişini gören bir kamera koyun ve bu kamerayı da şüphelendiğiniz kişilere duyurun. Bu ufak güvenlik kameraları çok pahalı olmuyor bildiğim kadarıyla. Hem e daha büyük hırsızlıklar için önlem olmuş olur.

Süt açılmış ve çok az kalmış içinde. Bence ya ben düşüneyim sinir olayım eşimle tartışayım die yapıyor ya da bişeyler yaptı içeyim de etkisi olsun die bliemedim
açılmış ve içinde az kalmış .sonrada dolapta bırakılıp gidilmiş.
size etkisi olsun diye böyle bişey yapacak insan bu kadar ele vermez bence.
belliki gelen içmiş .bir gün kahve
bir gün sut
bir gün sütlü kahve felan yapıyorsa.
dediğim gibi kv 'nin yanında eşinizin bekar kardesi var mi?
sınava hazırlanan v.s

açılmış ve içinde az kalmış .sonrada dolapta bırakılıp gidilmiş.
size etkisi olsun diye böyle bişey yapacak insan bu kadar ele vermez bence.
belliki gelen içmiş .bir gün kahve
bir gün sut
bir gün sütlü kahve felan yapıyorsa.
dediğim gibi kv 'nin yanında eşinizin bekar kardesi var mi?
sınava hazırlanan v.s

Bekar kız kardeşi var onunla birlikte de yapmış olabilirler Kahve 3-4ay önce bırakıldığında kv yi tanıyan birime söyledim o benim bunu farkedıp düşünüp kafaya takman için yapabılır demişti iyice kafayı yesin die .. öyle manyak bi kadın o türden az bulunur

Back
X