• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde gizli giren biri var

bence hiç çaktırmadan bi kamera tak ne oluyo izle.
süt kahve olayı komiğime gitti yanlış anlamayın eve giren kişi sütlü kahve yapmaya mi girio anlamadım. :KK70:

haa bu arada allah günah yazmasın eve girip yiyecek bırakmak şaka bi yana büyü işi falanda olabilir. dikkate almak lazım

Merhaba arkadaşlar ,

Evime biri girmiş ve buzdolabına süt koymuş bundan 3 ay önce de mutfakta kavanoz içinde kahve bulmuştum ki ben o kadar fazla kahve almam ve kavonaza kesinlikle koymam eminim. Eşim kahve konusunda çok takılmadı sen unutmussundır falan dedi beyse durmadık üzerinde. Sütü ben farkettım ve eşimde emin ki ben koymadım 2 gün önce süt dolapta yoktu diyor bende Eminim ki zaten o marka sütü almam ben. Evimin anahtarı kimsede yok ve evdeki altınlarımı falan alan da yok.

Bu kişi beni bilen biri ki elinde anahtarı var

Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz ama 5 yıldır evliyim en basından beri sıkıntılı biri çok kıskanç hep sıkıntı çıkarmak ıstedı artık son zamana kendı konuşmuyor bende 2 yıldır görüşmüyorum. Sizce kv nın olma ihtimali yüksek mi
B n onun olduğu kanısındayım çünkü yakından biri olacak ki oğlundan anahtarı yedegı çıkaracak ve kolay girecek ki apartmanda biri görse çıkarken hırsız diyemez bı bahane bulur gıyorum. Dışardan biri olma ihtimali daha düşük . Sizlerin görüşüne ihtiyacım var teşekkürler şimdiden

Diyelim ki kayinvaliden. Sütü koymasindaki amac nedir onu anlayamadim

Siz eşinize bile söylemeden kilidi değiştirin .. Sonra eşinizin anahtarını gizlice değiştirin.. Bakalım yakın bir zamanda böyle gariplik olacak mı?
Eşinize de kamera taktıracağım deyin.. O anasına iletir..

Kilidi değiştirin. Anlaşılır kim olduğu zaten.
Eşinede korktuğunu kilit değişirse içinin rahat edecegını söylersin.:kahve:

Büyük ihtimalle kv. Yabancı biri olsa, hırsız olsa evden bir şeyler alıp götürür.

Kilidi değiştirin. Eşinize de söyleyin anahtarını sağda solda bırakmasın. Başa sararsınız sonra.

Bekar kız kardeşi var onunla birlikte de yapmış olabilirler Kahve 3-4ay önce bırakıldığında kv yi tanıyan birime söyledim o benim bunu farkedıp düşünüp kafaya takman için yapabılır demişti iyice kafayı yesin die .. öyle manyak bi kadın o türden az bulunur
Evine gizli kamera yerleştirdiğini herkese yay. Gireni yakalayınca haneye tecavüzden polise vereceğini görüntüleri internete yayacağını söyle ve hemen kilidi değiştir

Sanırım kilit değiştirilmiş peki şuanki anahtara ulaşma imkanları var mı acaba yani eşinizi tembihleyin bence anahtarını orada burada bırakmasın. Yoksa durum tekrarlanır sütün kahvenin yanına bu seferde kekler pastalar gelir :-)

bana kv evinizde misafir agirliyor gibime geldi:)) yoksa kahve ve nerdeyse bitmis sut..niye birakilir bilmiyorum baska turlu. kilidi degistirmissinizdir umarim

Çok teşekkürler cevaplarınız için. Bende kv demin şüpheleniyorum ama gözümle görmedim tabi ki . Kahveyi 3-4 ay önce koymuştu onda da emindim süt içinde Eminimki ben koymadım bu defa eşimde baya sasırdı yoktu dolapta süt nerden geldi die ... sıkıntılı Tripli tipler kız kardeşiyle annesi en başından beri

Ben polise gidelim parmak izi alsın kesin kimse çıksın dedim ama eşim polis bu kadar basit bişeyle ugrasmaZ ben gıtmem sen istersen gidelim diyor belki de gerçeklerden cekiniyor annesi çıkma ihtimalinden. Allah bildiği gibi yapsın diyor Kafama takmayım desemde evime girip bunları yapması can sıkıcı

Kilidi değiştirdik bugün . Eşim gidip söylese mi böyle eve giren var polise gıdecegız gibisinden belki o zaman kız kardeşi telaş yapıp der ya da onlar da aynı marka süt varsa daha ihtimal dahilimde oluyor. Ki süt markası çok bilinen bi marka deil her markette YÖK yanı o anlamda

ay simdi gordum..iyi yapmissiniz.kilit degistiyse sorun da olmaz daha. hirsiz olsa zaten sut kahve falan birakmazdi:)) simdi kv dusunsun:D

Merhaba arkadaşlar ,

Evime biri girmiş ve buzdolabına süt koymuş bundan 3 ay önce de mutfakta kavanoz içinde kahve bulmuştum ki ben o kadar fazla kahve almam ve kavonaza kesinlikle koymam eminim. Eşim kahve konusunda çok takılmadı sen unutmussundır falan dedi beyse durmadık üzerinde. Sütü ben farkettım ve eşimde emin ki ben koymadım 2 gün önce süt dolapta yoktu diyor bende Eminim ki zaten o marka sütü almam ben. Evimin anahtarı kimsede yok ve evdeki altınlarımı falan alan da yok.

Bu kişi beni bilen biri ki elinde anahtarı var

Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz ama 5 yıldır evliyim en basından beri sıkıntılı biri çok kıskanç hep sıkıntı çıkarmak ıstedı artık son zamana kendı konuşmuyor bende 2 yıldır görüşmüyorum. Sizce kv nın olma ihtimali yüksek mi
B n onun olduğu kanısındayım çünkü yakından biri olacak ki oğlundan anahtarı yedegı çıkaracak ve kolay girecek ki apartmanda biri görse çıkarken hırsız diyemez bı bahane bulur gıyorum. Dışardan biri olma ihtimali daha düşük . Sizlerin görüşüne ihtiyacım var teşekkürler şimdiden

Bekar gorumce varsa misafir agirliyor olabilir mi sizde? Kahve, sut??

Ya da Kayinvalide..

Size sizden habersiz biseyler yedirip icirme derdinde..

Eve kamera yerlestirin, olmadi kilidi değiştirin.

Kilidi degistirmek zor olmamali o bu şu diyemeyiz iciniz rahat etsin kilidinizi degistirin.

Kilidi degistirmek varken niye bunu bu kadar dert ediyorsunuz ki.bence dalginlik yok eger kvyse de onlari sakin kullanmayin okumus uflemiste olabilir

Hırsız olsa altınları alırdı. Dolapta süt unuttuğuna göre kayınvalide :KK48: En güzeli kilidi değiştirip kafanızın rahat olması.

Kocanız sizi eksilen malzemelerle ilgili “sen yanlış hatırlıyorsundur” diyerek geçiştirdiyse %1000 anahtarı kocan vermiştir anasına.

Kilidi değiştirsen de yine verir yedeğini. Kamerayı da kocandan habersiz takman lazım bu durumda.

Yani ben yokken kim olursa olsun evime girilsin istemezdim... aile apartmanlarında çoğunlukla bu şekilde sıkıntılar oluyor, büyükler komin şeklinde yaşamak istiyor, birbirinin evine destursuz girip çıkmakta sakınca görmüyor. Bana çok ters.

Tam aile apartmanı mı yazacaktımki kv.nin aynı apartmanda oturduğunu yazmışsın zaten.Muhtemelen kv.dir canım.Hırsızlık yok ve sadece birslşeyler bırakıp çıkıyor.Bu durumda yüksek ihtimal odur.Ama öyleyse bile hoş değil.Söylemesi lazım.İnsanı kendinden şüphe ettirir kafayı mı sıyırdım acaba diye.

Bir kahvenin kirk yil hatri var diye birakip barismak mi istiyor sütde torun istiyordur :KK70: kavinvalidendir zarari yoksa uzerinde durma derim

Back
X