- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaGelin hanım akşamları boş oturma oğluma sütlü kahve yap mı demek istiyor acaba![]()
Kayınvalideniz miymiş beni etiketleyerek yanıtlar mısınızMerhaba arkadaşlar ,
Evime biri girmiş ve buzdolabına süt koymuş bundan 3 ay önce de mutfakta kavanoz içinde kahve bulmuştum ki ben o kadar fazla kahve almam ve kavonaza kesinlikle koymam eminim. Eşim kahve konusunda çok takılmadı sen unutmussundır falan dedi beyse durmadık üzerinde. Sütü ben farkettım ve eşimde emin ki ben koymadım 2 gün önce süt dolapta yoktu diyor bende Eminim ki zaten o marka sütü almam ben. Evimin anahtarı kimsede yok ve evdeki altınlarımı falan alan da yok.
Bu kişi beni bilen biri ki elinde anahtarı var
Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz ama 5 yıldır evliyim en basından beri sıkıntılı biri çok kıskanç hep sıkıntı çıkarmak ıstedı artık son zamana kendı konuşmuyor bende 2 yıldır görüşmüyorum. Sizce kv nın olma ihtimali yüksek mi
B n onun olduğu kanısındayım çünkü yakından biri olacak ki oğlundan anahtarı yedegı çıkaracak ve kolay girecek ki apartmanda biri görse çıkarken hırsız diyemez bı bahane bulur gıyorum. Dışardan biri olma ihtimali daha düşük . Sizlerin görüşüne ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
Kamera aldınız mı bari?Kızlar karar verdim eski kilidi takıp gizli kamera koyacağım ki kim olduğu çıksın ortaya. Yeni kilidi görünce zaten gelen anlayacak bildiğimizi.
Eşimin de ödü kopuyor bişey diyemezmiş annesine hırsız mısınız die anlarlarmış olmazmış benimde yapacak başka bişeyim kalmadı.
Eski kilidi takıp kamerayı yerleştirip bekleyecegım
Kimseye bahsetmeyin bari bundan belli olmaz belki baska birisidir emin olana kadar komse bilmesin kamerayiKızlar karar verdim eski kilidi takıp gizli kamera koyacağım ki kim olduğu çıksın ortaya. Yeni kilidi görünce zaten gelen anlayacak bildiğimizi.
Eşimin de ödü kopuyor bişey diyemezmiş annesine hırsız mısınız die anlarlarmış olmazmış benimde yapacak başka bişeyim kalmadı.
Eski kilidi takıp kamerayı yerleştirip bekleyecegım
Sonucu bizede bildirin lutfen:)Yakın zamanda şehir dışına çıkacağız yapan kv ise zaten gelecek ve kamera ya yakalanacak inş
Kamera 2 güne elımde olur kamerayı yerleştirdikten sonra eski kilidi takacagım biraz tedirgın olacağım ama yapacak bosey yok gerçek ortaya cıksında