• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde gizli giren biri var

Kamera takmak istıyorum ama bu defa da gergin kamera kayıtlarını izleyerek kendimi rahatsız hisseder miyim diken üstünde

Eşiniz soramaz nı anne dolapta bizim almadığımız bir süt var, siz mi koydunuz diye

Herkes kv demiş olabilir tabi ama baska ihtimalleri de dusunun bence.. bu konudan kesinlikle eşinizin haberi var sizi gecistirmis cunku normalde önemsenecek bir konu üstünu kapatmaya çalıştığına göre ne olduğunu eşiniz biliyor. Umarım gerçekten kvnizdir benim aklıma başka şeyler de geliyor çünkü.

ilginc.kv olsa ve gizliden girmisse niye iz biraksin ki cok sacma.bence bunu yapan kisi bak senin evine girebiliyorum izlemini vermek isteyen psikopar biri

Bence kv sana kafayı yedirmeye çalışıyo olabilir oğlundan ayırmak için,bence dış kapının oraya apartman koridoruna küçük bi böcek kamera koy enazından kim olduğuna da emin olursun kocana da gösterirsin

Merhaba arkadaşlar ,

Evime biri girmiş ve buzdolabına süt koymuş bundan 3 ay önce de mutfakta kavanoz içinde kahve bulmuştum ki ben o kadar fazla kahve almam ve kavonaza kesinlikle koymam eminim. Eşim kahve konusunda çok takılmadı sen unutmussundır falan dedi beyse durmadık üzerinde. Sütü ben farkettım ve eşimde emin ki ben koymadım 2 gün önce süt dolapta yoktu diyor bende Eminim ki zaten o marka sütü almam ben. Evimin anahtarı kimsede yok ve evdeki altınlarımı falan alan da yok.

Bu kişi beni bilen biri ki elinde anahtarı var

Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz ama 5 yıldır evliyim en basından beri sıkıntılı biri çok kıskanç hep sıkıntı çıkarmak ıstedı artık son zamana kendı konuşmuyor bende 2 yıldır görüşmüyorum. Sizce kv nın olma ihtimali yüksek mi
B n onun olduğu kanısındayım çünkü yakından biri olacak ki oğlundan anahtarı yedegı çıkaracak ve kolay girecek ki apartmanda biri görse çıkarken hırsız diyemez bı bahane bulur gıyorum. Dışardan biri olma ihtimali daha düşük . Sizlerin görüşüne ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
Kv cunku sizin nezman eve gidip geldiginizden haberi var.ve Allah kotusun buyude yapanmbilir cocuklu birisi varsa gorumce elti cocugu falan onumu bakyo yada sutle katnini doyuruyodur yada büyü beli olmaz bu isleri bence guvenlik kamerasi koyun

Kamera takmak istıyorum ama bu defa da gergin kamera kayıtlarını izleyerek kendimi rahatsız hisseder miyim diken üstünde
Birşey olmaz kamera yerleştir kimseyede haber verme ama anahtarı değiştirdiniz galiba o zaman bi etki olmaz sanki. Eski anahtarla kamera yerleştir . Ama eşin bence kamera istemeyecek annesinden başkası olamaz çünkü. Oda annesinin olmasından korkuyor bence

Hemen kamera koyun elinizde kanıt olmadan suçlamayın Bekleyin bi bakalim

Kocan tepkisiz kalıyorsa ve rahatsa kimin girdiğini iyi biliyordur ondan susuyordur.kv ise eğer o sütü kahveyi ve bulduğun başka şeyi yeme sakın.zaten aranız iyi değil miş ..birde kv ni az çok tanırsın sütü kahveyi seven biri mi ?
Yoksa eşin sen evde yokken birilerini içeri alıp sütlü kahve keyfi mi yapıyor ?diyede düşünülebilir

bence kayınvalden sana mesaj bırakmış,barışmak istiyor.
bir sütlü kahveni içerim demek istiyor:)dikkate almalısın

Konuşmuyomuşsunuz eger cins dwngesi olmayan biriyse bilerek yapıyo olabilir sizinle uğraşmak için.gidip sormayın bence sorun çıksın bana iftira atıyo demek için yapıyo olabilir.
Kapıdan çıkarken halıya yere yani illa girişte basacagı bi yere belli bişey yap.ilk girenmi var onu anla sonra giriliyosa kamera vs bişeyler koy girişe:)))
Benimde aklıma evden çıkarken kapının önüne un dökmek geldi. O zaman kesin anlaşılır.

Back
X