Evimde mutluyum

Teşekkür ederim

dilinin ucuyla da olsa söylemiş siz de olur demiş ama gitmemişsiniz...dilinin ucuyla söylemesinin bence farklı nedenleri vardır ,kötü niyet göremedim bunda ama siz gitmeyerek bu nedenleri teyit etmişsiniz resmen...ben sizin yerinizde olsam, gelicem dediysem hediyesini alıp giderdim, 10 dakika oturur iyiniyetimi gösterirdim en azından, ama tabii tercih meselesi

bacım benimki öyle böyle değil, dostluğu da düşmanlığı da zarar cinsten, asla dengeli , asgsri ,profesyonel bir ilişki kurulamıyor, bi de benden büyük öyle genc cahil filan da değil,sen görmesen o seni görür, sataşır... inanılmaz sıkıntılı, 20 yıldır memurum, binlerce insanla çalıştım ama böylesini ben de ilk kez gördüm

arkadas dedikleriniz bir tuhaf, arkadas olamadıklarınızı da siz tuhaf buluyorsunuz, tuhaflık sizde olabilir gibi geldi bana

Bir “herkeşler beni kıskanıyor” konusuyla daha karşı karşıyayız sayın kadınlar kulübü kullanıcıları. Hayırlı uğurlu olsun...
Yorumunuza katılıyorum ve yorumdan bağımsız şunu söylemek istiyorum. Genelde herkes beni kıskanıyor diyen insanlarda problem olduğunu düşünürüm, zira 1 insana 30 kişi tavır koyuyorsa problem o 1 kişidedir, o 1 kişi istediği kadar kendini avutsun doğru bu.

İyide aramadı neden gelmedi demişsin ne yapsın sana yalvarsınmı gel nolur diye ayaklarınamı kapansın.

Bak burda da çok sevilmedin..
bence her zaman tüm problem karsidakilerde değildir ya. Eğer birbirinden bağımsız herkes sana uyuz oluyorsa, iş yerinde otuz kişi de seni disliyorsa, telefonların calmiyorsa sende de rahatsız edici bir şey var demektir.
Zamanında bir kiz vardı KK'da , o da her yalnızim konusuna yazardı, dillere destan yalnızlığı vardı. Sonra biz kızla bulusur,plan yapar olduk. Hatta beni evinde ağırladı,yemekler yaptı, ben onu yatılı misafir ettim falan. Güzel bir dostluğumuz olmuştu.
Sonuç??? Dünyada "keşke tanismasaydim" dediğim insanlardan birisi. Gerçekten sıçtı hayatimin bir doneminin icine. Aklı olan ondan kacmis, bir ben gerizekalı atlamışım bence :))

o kadar iyi anlıyorum ki sizi, anlatamam

Aa KK’da tanisip mi bu kadar samimi oldunuz? Evde yatili misafir edecek kadar??

Tamam, bunu simdi okudum
Şöyle ki anne, annedir.
Asla bir sosyalleşme ya da başka bir gereksinimi gideremez çünkü ailedir, kan candır.
Siz arkadaşınızla, iş çevrenizle ya da kültürel aktivitelerle geçirmeniz gereken zamanı da anneye ya da birine yüklerseniz, gelişmeniz mümkün değildir.
Tek yönlü beslenmektir bu manevi olarak.

Halbuki insan hayatında karşıt görüşlere, farklı yaşam stillerine hatta bambaşka deneyimlere ihtiyaç duyar, duymalı da.
İnsanın yılda 3 5 kez gördüğü arkadaşı olur, ayda 1 2 gördüğü olur ve haftada gördüğü ya da konuştuğu dostu olur.
İnanın hepsi gerekli, bunları tek bir kişiye indirgerseniz onun kopyası olmadan öteye gidemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…