Teşekkür ederimValla beni tarif etmişsin.
Çalışıyordum ama belirli sebepler dolayisi ile ciktim ve gayet de memnunum şu an için.
Sen çıkma ya da orta yolu bulmayı düşün tabii..
Arkadaşım neredeyse yok. Is yerinden arayan soran bir iki arkadaşım var, bir de 17 yıllık kankam o kadar onlarla da sık hatta hiç derecesinde görüşmem sadece telefonda.
Ev ve cocuklar yeteri kadar vaktimi aliyor..
Komşuluk hiç sevmem , bir iki sonraki üçüncü gün illa laf olur. Gerek yok.
Dışarı çıkmayı zaten sevmezdim şimdi korona dolayısı ile adim atmıyorum okul;market harici.
Annem bir ust katımda oturuyor o komşu ihtiyacimi karşılıyor.
Evimde huzurlu ve mutluyum.
Ama dersen ki bu bdv ye konu açacak bir dert mı? Tabiki değil.
dilinin ucuyla da olsa söylemiş siz de olur demiş ama gitmemişsiniz...dilinin ucuyla söylemesinin bence farklı nedenleri vardır ,kötü niyet göremedim bunda ama siz gitmeyerek bu nedenleri teyit etmişsiniz resmen...ben sizin yerinizde olsam, gelicem dediysem hediyesini alıp giderdim, 10 dakika oturur iyiniyetimi gösterirdim en azından, ama tabii tercih meselesiÖnce gelirim dedim daha sonra herkesin haberi olduğunu en son dilinin ucuyla bana söylediği anlayınca yolda düşündüm ve gitmekten vazgeçtim.gönüldüz çağırdığı hissetim ve gitmedim.bence kim olsada gitmezdi
bacım benimki öyle böyle değil, dostluğu da düşmanlığı da zarar cinsten, asla dengeli , asgsri ,profesyonel bir ilişki kurulamıyor, bi de benden büyük öyle genc cahil filan da değil,sen görmesen o seni görür, sataşır... inanılmaz sıkıntılı, 20 yıldır memurum, binlerce insanla çalıştım ama böylesini ben de ilk kez gördümAynısını ben de yasadım ama asla darlanmam o benden kaçsın. Acıdım arkadaş oldum iki sohbet ettim baktım kız gerçekten anlatılan gibi hatta daha beteri uzaklaştım. Uzaklaştım diye düşman oldu. Çokta lülü bugun yanımdan geçmiş sonradan farkettim
Benimde aklıma rahat batması geliyorBöyle konularda benim aklıma hep şey gelir arkadaş herkes kötü tek sen mi iyisin.
arkadas dedikleriniz bir tuhaf, arkadas olamadıklarınızı da siz tuhaf buluyorsunuz, tuhaflık sizde olabilir gibi geldi banaBir diğer arkadaşla yaşadığım sorunu paylaşmak istiyorum izninizle.
kısa sayılabilecek bir süre önce düşük yaptım ve ondan hemen sonra covit oldum.şuan rahat bir birimde çalışıyorum.samimi olduğunu düşündüğüm bir arkadaşım bu durumdan rahatsız oluyor.30 kişinin içinde toplantıda benim adımı zikredip neden rahat çalışıyor dedi.el insaf..iki önemli sağlık sorunu yaşadım bu yeterli değil mi? Ayrıca bu duruma şikayetlenen arkadaşımız geçen 1 sene boyunca boş oturdu.neden biliyormuşsunuz? Evli olmasına rağmen evli olan bir diğer memurla dedikodusu çıktı tam 1 yıl ilçeye sürüldü .geri geldi ve çalışmayacağım deyip tam 1 sene oturdu.böyle arkadaş olur mu? Susup aram bozulmasın diye sineye mi çekmeliyim ? Ben bunu yapamam
Yorumunuza katılıyorum ve yorumdan bağımsız şunu söylemek istiyorum. Genelde herkes beni kıskanıyor diyen insanlarda problem olduğunu düşünürüm, zira 1 insana 30 kişi tavır koyuyorsa problem o 1 kişidedir, o 1 kişi istediği kadar kendini avutsun doğru bu.Bir “herkeşler beni kıskanıyor” konusuyla daha karşı karşıyayız sayın kadınlar kulübü kullanıcıları. Hayırlı uğurlu olsun...
İyide aramadı neden gelmedi demişsin ne yapsın sana yalvarsınmı gel nolur diye ayaklarınamı kapansın.Yan masamda oturan arkadaşım hiç bir sorun yaşamadım halde Doğum günü için bana mesai bitimine 5 dakika kala haber verdi gelirim dedim. Ama gitmedim en son bana söyledi...ama aramadı bile neden gelmedin nerde kaldın diye..halbuki defalarca kez evine bırakmışımdır iş çıkışı..sabah severler diye kahve alıp götürmüşümdür..bu çirkin değil mi?aynı kişi çocuğunun Doğum gününde çağırmadı..bilinçli bir tavır var ortada bilerek yapılıyor cidden
o kadar iyi anlıyorum ki sizi, anlatamamBak burda da çok sevilmedin..
bence her zaman tüm problem karsidakilerde değildir ya. Eğer birbirinden bağımsız herkes sana uyuz oluyorsa, iş yerinde otuz kişi de seni disliyorsa, telefonların calmiyorsa sende de rahatsız edici bir şey var demektir.
Zamanında bir kiz vardı KK'da , o da her yalnızim konusuna yazardı, dillere destan yalnızlığı vardı. Sonra biz kızla bulusur,plan yapar olduk. Hatta beni evinde ağırladı,yemekler yaptı, ben onu yatılı misafir ettim falan. Güzel bir dostluğumuz olmuştu.
Sonuç??? Dünyada "keşke tanismasaydim" dediğim insanlardan birisi. Gerçekten sıçtı hayatimin bir doneminin icine. Aklı olan ondan kacmis, bir ben gerizekalı atlamışım bence :))
Neden?Öncelikle annenizle her gün görüşmeyi kesin, sonrası gelir zaten...
Hocaaaammm bibi uç yiyorBende sizin gibilerden yıldım istediğim yorumu yaparım ve bu kimseyi ilgilendirmez kk başkanımısın tahtaya yaz istersen bide rahatsız olduklarını
Hayatınızı bu denli annenizle doldurduğunuz için sosyal olamıyorsunuz, farkında olmamanız ne kötü...Neden?
X6Ben x5 den daha pahalı araba bilmiyorum fakirlik seviyem bu kadar
Neden oyle dediniz? Anne ile gorusmek sosyallesmeyi etkiliyor mu? Bu ara ben de bazi sorgulamalar icindeyim...Öncelikle annenizle her gün görüşmeyi kesin, sonrası gelir zaten...
Tamam, bunu simdi okudumHayatınızı bu denli annenizle doldurduğunuz için sosyal olamıyorsunuz, farkında olmamanız ne kötü...
Aa KK’da tanisip mi bu kadar samimi oldunuz? Evde yatili misafir edecek kadar??Bak burda da çok sevilmedin..
bence her zaman tüm problem karsidakilerde değildir ya. Eğer birbirinden bağımsız herkes sana uyuz oluyorsa, iş yerinde otuz kişi de seni disliyorsa, telefonların calmiyorsa sende de rahatsız edici bir şey var demektir.
Zamanında bir kiz vardı KK'da , o da her yalnızim konusuna yazardı, dillere destan yalnızlığı vardı. Sonra biz kızla bulusur,plan yapar olduk. Hatta beni evinde ağırladı,yemekler yaptı, ben onu yatılı misafir ettim falan. Güzel bir dostluğumuz olmuştu.
Sonuç??? Dünyada "keşke tanismasaydim" dediğim insanlardan birisi. Gerçekten sıçtı hayatimin bir doneminin icine. Aklı olan ondan kacmis, bir ben gerizekalı atlamışım bence :))
Şöyle ki anne, annedir.Tamam, bunu simdi okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?