Evimde mutluyum

sız ısınıze gucunuze bakın kımseyle gorusmek yemege cıkmak zorunda degılsınız
Teşekkür ederim

Canım moralim bozulmaz Teşekkürler bu tarz yorumları direk geçiyorum

rica ederim ne demek lütfen canınızı sıkmayın, varsın konuşsunlar. evde çocuğunuz var tabii ki koşa koşa eve gideceksiniz, bundan doğal ne var ki zaten? dilerim çocuğunuzla, eşinizle çok mutlu olursunuz hep:)

arabayı sat istifa et o para sana ömür boyu yeter deniliyorsa

ortam ile maddi durumunuz uyumsuz anlamına gelir bu

ya bunlara eyvallahınız olmayacak ya sana ne diyeceksiniz ya da umursamayıp günlük hayatınıza bakacaksınız

lakin yaptığınız kaza ile bu durumun ilintisi ne

evet ülkemizde genelde yapılır bu yorum herkesin yakın miktarlarda maaş alıp zar zor geçindiği bir meslekte çok yüksek meblağlar ile alınan evi arabası olan göze batar yine siz memurum diyorsunuz özel sektörde daha da batar göze burada ne uğraşıyorsun git evinde otur denir

Müdürünüze el kol yapın, arkadaşlarınıza gidin "Bana da mı lolo" deyin aniden gülün ağlayın, eşinizi kapının önüne koyun sebepsiz, arabayı üzerinde anahtarıyla işlek bir yol kenarına park edip 2 ay öylece bırakın. Yani mutluluğunuz bozulur diye düşünüyorum bunları yaparsanız bir süre sonra.
Bu dertten kurtulursunuz.

Yoksa çoğu kamu.kurumu bu şekilde.ben de doğum.iznine.ciktim.diye yemediğim laf kalmadı. Oluyo malesef .sırtta bı yük gibi oluyorsunuz kamuda calsiip da cocukluysaniz.

Yoksa çoğu kamu.kurumu bu şekilde.ben de doğum.iznine.ciktim.diye yemediğim laf kalmadı. Oluyo malesef .sırtta bı yük gibi oluyorsunuz kamuda calsiip da cocukluysaniz.
ama doğum yaptınız ve izne çıktınız bu sizin en doğal hakkınız. millete neyse sanki. ne saçma laf etmeleri hayret bir şey valla.

Ben de evimde çok mutluyum. Çok evcimen bir insanım. Mesela marttan hazirana kadar dışarı adım atmadım herkes depresyona girdi benim hayatımda değişen hiçbir şey olmadı. İş yerinde herkesle aram iyiydi ama organize olup akşamları bi yerlere gidecekleri zaman bana söylemezlerdi, çünkü reddetmemden sıkılmışlardı, hiç de alınmaz gücenmezdim. Ben müsait olduğum vakitlerde iş arkadaşlarımı kendi evimde ağırlar gece yarısına kadar oturur içer eğlenirdik. Onlar haftada en az bir kez bi mekana giderlerdi toplaşıp. 7 sene birlikte çalıştık sadece 3 kez onlara katıldım. Bu ne aramızda soğukluğa sebep oldu ne de kırgınlığa. Herkes bana saygı duydu ben de onlara saygı duydum. Yapı meselesi bu. Ben yorucu bir günün sonunda tek başıma müzik dinleyerek veya kitap okuyarak dinlenebiliyorum. Bir başkası sosyalleşerek dinlenebiliyor. Ortak noktada illa ki buluşulur. Her şey dengesiyle güzel. Böyle bir insan olmama rağmen güzel dostluklarım var. Ama hiçbir dostum beni arayıp ısrarla bir yerlere davet etmez mesela. Herkes anlayışla karşılar. Siz buraya konu açtığınıza göre rahatsız olduğunuz bir şeyler vardır. Belki biraz kabuğunuzu kırmalı biraz adım atmalısınız. Dışarda olmasa bile iş yerinde 2 kelam etmek, birlikte kahve molasına çıkmak insana iyi geliyor. Ben şu an yeni bir şehirde yeni bir işe başladım. Hiç köşeme çekilip oturmuyorum. İnsanların yanına gidiyorum, hallerini hatırlarını soruyorum, korona nedeniyle zaten dışarda görüşmeler minimuma indi ama en azından bu şekilde zaman daha güzel geçiyor. Öyle ya da böyle insana insan lazım..

Doğum sonrası ücretsiz izne ayrılana kimse surat asmaz.29 kişi size tepki aldıysa sorun onlarda değildir diye düşünüyorum.Galba mutluyum,evim güzel vs vs konuşan ve dobra adı altında ağzına gelen her şeyi söyleyen bir yapınız var.Bence kendinize dönün bir bakın.Ancak öyle düzelir durum

şimdi kamu kurumunu ve görevinizi yazmamışsınız

evet her yerde ücretsiz izin alanlar vs kıskanılır bir süre de geçer

kendimi kimseye ezdirmiyorum diyorsunuz da acaba biraz da burnu kaf dağında modunuz var mı

ne bileyim kimse bana bir şey diyemez yoksa anında bırakır giderim buradan alacağım 3 kuruşa mı muhtacım, ben buraya ortam olsun diye geliyorum havanız var mı

zira bu tarz insan var bir yerde VHKİ olup da altında milyonluk araba olan birisi evet benim de dikkatimi çeker ne işi var da derim belki içimden tavrı da arabasını evini vs göstermek üzerine ise dobralık adı altında mesafemi koyarım

yani uzun yıllar aynı işyerinde çalıştım kimse evimi bilmedi

hatta ev alıp taşındım bir arkadaşım " ben düdüklü tencere alıyorum tüm ofis biliyor ama sen ev alıyorsun kimse duymuyor" dedi de güldük aramızdaki fark diye

tamam arabanızı görüyorlar da evinizi nereden biliyorlar vs

bir arkadaşım var kadın üniversitede profesör, anabilim dalı başkanı

ilk tanıştığımızda ne iş yapıyorsun sorusuna verdiği cevap üniversitede çalışıyorum şeklinde idi

aylar sonra öğrendik ki profesör

keza altında BMW vardı ve arabayı arka sokağa park ederdi, herkesten farklı olmasın, kimse onu farklı değerlendirmesin diye

olumlu yönlendirecek yorum da mütevazi olun, eşim mimar biz zenginiz şeklindeki yaklaşımınızı törpüleyin

Dobra olmakla patavatsız olmak arasında ince çizgi var. Siz patavatsızsınız demiyorum yanlış anlamayın sakın.
Yani dışarıdan bakınca pat pat cevap veren biriyle ,altta kalmam kesinlikle diyen biriyle (ki genelde bu kişiler hep savunma konumunda oluyorlar, dolayısıyla şaka bile yapılsa bunun altında kalamam diyerek cevap yapıştırıyorlar) bir arada olmak istemiyor olabilirler.

Babamı yeni kaybettim daha 55 yaşındaydı. Bir sürü akrabamiz var, ama yanımızda yok. Ailecek yanimizda dimdik duran bize tesellenin alasını veren bir tek baba dostları oldu.. bizle uzulduler, sevindiler, onun adına birşeyler yapmanın çabasına girdiler.. benim de dostlarım var ama araya mesafeler girmiş, korona girmiş vs vs.. şimdi hayatta en önemli şeylerden birinin iyi dostlar biriktirmek olduğuna inanıyorum..

Başlığı okuyunca başka bir eve taşınmaya zorlaniyorsunuz sandım

E evinizde mutlusunuz, eşinizden memnunsunuz, zaten kimseyle görüşmeye zamanınız da yok,öyle bir derdiniz de yok.Eviniz, arabanız, işiniz ,çocuğunuz var. Sorun nedir,vallahi anlamadim ben ?

Ya gerçekte yalnız hissediyorsunuz ve bu saydıklarınızin sizi tatmin etmesi gerektigine zorluyorsunuz kendinizi.Ya da zorla dert ariyorsunuz.

Siz zaten her şeyi doğru yapıyorsunuz maşallah. Tek tavsiyem aynen devam edin, bir de arabanızla ya da evinizle ilgili konuştuklarında “aman onu derdi de başka, kem göz eksik olmuyor” diyebilirsiniz

Bence üslubunuzda bir problem var. Sosyo -ekonomik olarak mesai arkadaşlarımdan daha üstünüm diye belirtseniz biz anlardık. Ama siz yok eşim mimar, yok arabamın fiyatı ile bir ömür yaşarım, evim güzel. Halbuki bunlar gereksiz detaylar. Günlük hayatta da böyle iseniz bunlar biraz görgüsüzlük alametleri. Çok zengin arkadaşlarım var, onların imkanları ile ilgili konuşuruz hiç rahatsız olmam. Ama sizin gibi birini ben de istemezdim arkadaş olarak.

ya calısan kısının ıster ros ros arabası olur ıster askerı jiple gelır ıster at arabası olur
oraya calısmaya gelmıs ıs yerınde herkes kendı ısını yapıyor mesaı bıtımınde de herkes evıne donuyor
hıc arabası olmasa bıle orda kımse kımseyle esıt durumda degıl kı zaten

senın burda ne ısın var ya mınvalınde konusulan sat arabanı bır omur rahat edersın konusmalar kıskanclıktan ve baskıdan baska bırsey degıl ne munasebet kımse kımseye bu cumleyı kuramamalı

benzerı basıma geldı gercekten cok can sıkıcı durum senın babanın fabrıkası var burda ne ısın var otur evınde para ye ne o baban senı yanında ıstemıyor mu o kadar fabrıkanız var neden orda calısmıyorsun dıyen gerızekalıların laflarına maruz kaldım

kendı ısımı kurdugumda bıle e tabı babası var arkasında dendı kı kurusu gecmedı ofısı kurduktan sonra babamın haberı olmustu bu sozler tum emegımı hıc eden asagılayan ezen ve buram buram kıskanclık kokan sozlerdı

babamlarla yasarken oturdugumuz semt ıcın bıle aayy orda hep gorgusuzler oturuyor dıye laf carparlardı yan masadan bana ozellıkle duyacagım sekılde konusurlardı

yasayan bılır konusu aslında bu
aslında herkes ısıne baksa kımse kımsenın ne marka gıydıgıne bakmasa suzum suzum suzmese sorun kalmayacak
konu sahıbının araba anahtarını halay bası mendıl sallar gıbı ozellıkle gosterdıgını ınsanlar gorsun dıye ozellıkle goze soktugunu dusunmuyorum oyle olsa bu duydugu sozler onu mutlu ederdı konusuluyorum reklamın ıyısı kotusu olmaz derdı

bence abarttıgı tek konu benı nıye cagırmıyorlar konusu boyle ınsanlar zaten cagırmasın bu zıhnıyetde fıtne fucur tum hayat ıdeolıjısı dedıkodu olan kısılerle cay ıcmeyıversın zaten

ne mutlu guzel sartlarda yasıyor allah herkese versın ama kabul edın arkadaslar olmadıgı ıcın kıskanıp olanın burnundan getırenler yok mu hıc mı yasamadınız bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…