Evimde ne var böyle :(:(

asli1605

Acı Yok Rocky!!!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.271
1.470
83
31
Merhabalar. Sizlere danışmak istiyorum. Ben 3 senedir kirada bir dairede otuyorum. 4 yıllık evliyim ve bu benim ikinci evim. Önceki evimden şehir değiştirmeden dolayı taşındık. Oturduğum evde annemler olsun abimler kardeşim olsun fazla oturamıyor canımız sıkılıyor diyorlar başımız ağırıyor uykumuz geliyor üzerimize ağırlık çöküyor gibi şeyler söylüyorlar. Aynı şekilde bende sürekli kendimi yorgun uykusuz mutsuz bıkmış hissediyorum. Çok titiz biriyim takıntı şeklinde elimden bez düşmez simetri hastalığıda var evim çok düzenli namaz klan kuran okuyan biriyim. Evimde ki bu kötü enerji nedir anlamıyorum durumum el vermediği içinde taşınamıyorum. Ama bundan eminim bu eve geldiğimden beri hiç birşeyin bereketi yok eşimin maaşı geldiği gibi gidiyor hiç bir birikimde yapamıyorum. Kabuslar görüyorum dua okumadan uyusam bitti o gece korkuyla uyanırrım. Kurşunda döktürdüm. Olmuyor acaba bu durumu yaşanlarınız duyduklarınız bildikleriniz varmı hepinize teşekkür ederim..

Evde birşey olacağını sanmam , pozitif düşünün , geçer . İçinize sinmezse silme suyuna sirke ekleyin , kötü enerjiye karşı .

bazı evlerde oyle olabılıyor
odaların yerlerını degıstırın enerjısı degıssın

eviniz kaçıncı katta? Yeterince ışık almıyor mu? Mobilyalarınız ne renk?
İkincisi....bu ara kimsenin maaşı yerinde durmuyor ekonomik bir çöküntü var zaten..

Evet dedğiniz gibi sirkede kullanıyorum. Yeni doğum yaptığımda annem bizde kalıyordu oturma odasında o ve bebeğim annem aylar sonrasında anlattı ben gece koltukta uykuya daldım bi hissettim ki biri benim yüzüme üflüyor sadece rüzgarı hissettim ve kendimi koltuktan yere attım hemen ilahi kanalları açtım annem çok cesaretli erkek gibi kadın bu kprkusundan bahsetti.

Benim yaşadığım eski evde de öyleydi herkes uykum geldi bu nasıl ev böyle derdi halbuki ben çok severdim suan güneş gören balkonu geniş bir eve taşındım millette rahatladı onlar birsey demeyin bende rahatladim; )

eviniz kaçıncı katta? Yeterince ışık almıyor mu? Mobilyalarınız ne renk?
İkincisi....bu ara kimsenin maaşı yerinde durmuyor ekonomik bir çöküntü var zaten..
Evim ikinci kat oturma odası ve çocuk odası güneş alıyor ama yatak odası ve mutfak araya bakıyor karanlık mesela abim bi ara çok yordundu yatabilirmiyim dedi yatak odasına gitti 5 dk sonra fırladı oğlumun odasına geçti öldürsen yatamam orda dedi korktum dedi

Ben bizim evde de o enerjiyi hissediyorum.
Hatta daha inşaat zamanında yıllar önce yani birşeyler çıkmış.
Ben tamamen arındırılmadığını düşünüyorum o zamanlarda unutulan birşey olduğunu düşünüyorum.
Bu arada bu tür konular yasak

Eviniz de birşey oluğunu sanmıyorum. Böyle düşünerek neatif enerji topluyorsunuz bence. Bizim öğrenci evimiz de böyle oluyordu. Ev rutubetli oluğu için uyku yapıyor dediler. Hatta doktora sormuştum o da havaız okijeni az olan yerler uyku yapar demişti. Herhalde sismik güçler evinizi basacak değil. Yok öyle bişey.

Valla bi kaç kere zorla anneme fal baktırdım ağlayarak sızlayarak çok iyi bilir ama allah korkusu bakmaz günahına girdim. Dedi ki evini kaynanan tarafı herkes sizi konuşuyor iki kişi yanyana gelse sizi konuşuyor hep ağırlık göz var heö sende hemde evinde kaynanamlar benden nefret eder

Evin gecmisini bir arastir , bide etrafi iyice ara muska gibi birsey bulcakmisin diye .. bide iceride rukye duasini okut youtube danda acabilirsin sesli acik dinle kötü ne varsa gider

Ailenin etkisinde kalmış olabilir misin korkanlar abin annen sen, kafanda kura kura böyle olmuş olabilir

Hayatım böyle şeylere inanmazdım bende ama yeni evliyken başıma olay geldi ikizlerime hamileydim eşim evden çıktığı gibi rüyayla karışık salonda takım elbiseli biri bana odaya gelip sana gününü göstercem ama odada kuran var dedi bi iki gün sonra eşim tekrar kapıdan çıkar çıkmaz sabah bir rüzgar üzerime kondu elirimi kaldıramıyordum bana soru sordu korkuyomusun die hayır dedim öyle mi dedi karnıma bastırdı tüm gücüyle ben aynı hafta içinde düşük yaptım.

Evin gecmisini bir arastir , bide etrafi iyice ara muska gibi birsey bulcakmisin diye .. bide iceride rukye duasini okut youtube danda acabilirsin sesli acik dinle kötü ne varsa gider
Çok saol canım ilk kez duydum mutlaka yapıcam.

Ailenin etkisinde kalmış olabilir misin korkanlar abin annen sen, kafanda kura kura böyle olmuş olabilir
Yok inan onların etkisinde kalmadım çünkü çok sonradan söylediler bana da korkmim diye ben ağladım nie evimde böyle moraldizsiniz gelmek istemiyorsunuz hep beni çağırıyorsunuz gibisinden sonra anlattılar. Ve ben bu evde yataktan çıkmakta zorlanıyorum çok kötü bişey bu

Evde bolca yasin suresi oku. Felak nas ayetel kursi oku seslice.
Evi sirkesi suyla sil hergun kışta olsa 15 dk havalandırma her odayi.
İnşallah durumunuz duzelirde çıkarsınız oradan.
Aydınlık evde insanın içi acılıyor. Okuyun bolca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…