• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde ne var böyle :(:(

Merhabalar. Sizlere danışmak istiyorum. Ben 3 senedir kirada bir dairede otuyorum. 4 yıllık evliyim ve bu benim ikinci evim. Önceki evimden şehir değiştirmeden dolayı taşındık. Oturduğum evde annemler olsun abimler kardeşim olsun fazla oturamıyor canımız sıkılıyor diyorlar başımız ağırıyor uykumuz geliyor üzerimize ağırlık çöküyor gibi şeyler söylüyorlar. Aynı şekilde bende sürekli kendimi yorgun uykusuz mutsuz bıkmış hissediyorum. Çok titiz biriyim takıntı şeklinde elimden bez düşmez simetri hastalığıda var evim çok düzenli namaz klan kuran okuyan biriyim. Evimde ki bu kötü enerji nedir anlamıyorum durumum el vermediği içinde taşınamıyorum. Ama bundan eminim bu eve geldiğimden beri hiç birşeyin bereketi yok eşimin maaşı geldiği gibi gidiyor hiç bir birikimde yapamıyorum. Kabuslar görüyorum dua okumadan uyusam bitti o gece korkuyla uyanırrım. Kurşunda döktürdüm. Olmuyor acaba bu durumu yaşanlarınız duyduklarınız bildikleriniz varmı hepinize teşekkür ederim..
Yüksek voltajlı elektrik tellerinin geçtiği yerlere yakın mısınız? Ya da rüzgar yönünün geçiş alanında bir evde olabilir misiniz? Baş ağrısı, huzursuzluk etkeni sadece büyü muska yönlü olmaz. Evinizde Kuran'da okunuyormuş,ben duanın eksik olmadığı yerlere kolay kolay başka şeylerin etki edeceğine inanmıyorum. Ayrıca kötüye yormayın, sabah namazından sonra vakıa suresini okuyun, nasıl bereketlendiğinizi göreceksiniz.

Offff bu ne ya gece gece... hamilesi yalnızi var.esi nöbette olan var.ben de fare böcek falan sandım. Bu konular yasak.

Ben de rüyamda korkarım ama hiç böyle konular açmadım.keske bakmasaydim ya.yatmadan once bi bakim dedim.sabaha kadar uyumam artık. Takım elbiseli adam yüzünden.

Evde bolca yasin suresi oku. Felak nas ayetel kursi oku seslice.
Evi sirkesi suyla sil hergun kışta olsa 15 dk havalandırma her odayi.
İnşallah durumunuz duzelirde çıkarsınız oradan.
Aydınlık evde insanın içi acılıyor. Okuyun bolca.
Çok teşekkür ederim inşallah çıkarım bu evde benden uzun kalan olmamış bu evde en uzun benim valla artık gece ihtiyac görmeye bile gidemez oldum

Offff bu ne ya gece gece... hamilesi yalnızi var.esi nöbette olan var.ben de fare böcek falan sandım. Bu konular yasak.

Ben de rüyamda korkarım ama hiç böyle konular açmadım.keske bakmasaydim ya.yatmadan once bi bakim dedim.sabaha kadar uyumam artık. Takım elbiseli adam yüzünden.
:D :D
takım elbıselı adam
hakkıkaten o kısım enteresan detaydı
tuylerım urperdı

Hayatım böyle şeylere inanmazdım bende ama yeni evliyken başıma olay geldi ikizlerime hamileydim eşim evden çıktığı gibi rüyayla karışık salonda takım elbiseli biri bana odaya gelip sana gününü göstercem ama odada kuran var dedi bi iki gün sonra eşim tekrar kapıdan çıkar çıkmaz sabah bir rüzgar üzerime kondu elirimi kaldıramıyordum bana soru sordu korkuyomusun die hayır dedim öyle mi dedi karnıma bastırdı tüm gücüyle ben aynı hafta içinde düşük yaptım.

ilk evinizdemi yasandi bunlar? eger öyleyse ev ile alakali degildir..
pesinizden geliyorlar :KK47: tövbe tövbee.. korktum aslinda bunlari okuyunca :rolleyes:
burda böyle konular acmak yasak zaten..

Çok özür dilerim sizi korkuttuysam düşünemedim kusura bakmayın. Ama bende korkuyorum ve çaresizim yardım almak istedim :(

Bu arada tavsiyem 7 yada 11 tane Felak nas ayetel kursi oku avucunu açarak.sonra avucunun vücuduna yatağına eşine çocuğuna sur bu duaları okuyarak.odaya da üfleyerek. İse yarıyor. Kayinvalidem söylemişti. Yeni evlendigim8zde ben de girmek istemezdim eve.geceleri korkardım ise yarıyor.

Yazdığım yanlış çıkmış canım kusura bakma.
Havalandir evi mutlaka sabah akşam.
Sevdiğin koku var mi ?
Ondan sık eve. Mümkünse limonlu falan kokular olsun duyuları canlandırır.
İnşallah çıkarsınız canım dua edeceğim size
Çok teşekkür ederim inşallah çıkarım bu evde benden uzun kalan olmamış bu evde en uzun benim valla artık gece ihtiyac görmeye bile gidemez oldum

Kurşun döktürme olayına inanmıyorum. Batıl inançlar bunlar.
Evinize gelince, belkide sadece yeterince gün ışığı ve hava alamıyordur..
Çok fazla eşya iç içeyse evinizin büyüklüğüne göre gereğinden fazla ve koyu renkli eşyalar varsa o da içinizi sıkabilir..

Merhabalar. Sizlere danışmak istiyorum. Ben 3 senedir kirada bir dairede otuyorum. 4 yıllık evliyim ve bu benim ikinci evim. Önceki evimden şehir değiştirmeden dolayı taşındık. Oturduğum evde annemler olsun abimler kardeşim olsun fazla oturamıyor canımız sıkılıyor diyorlar başımız ağırıyor uykumuz geliyor üzerimize ağırlık çöküyor gibi şeyler söylüyorlar. Aynı şekilde bende sürekli kendimi yorgun uykusuz mutsuz bıkmış hissediyorum. Çok titiz biriyim takıntı şeklinde elimden bez düşmez simetri hastalığıda var evim çok düzenli namaz klan kuran okuyan biriyim. Evimde ki bu kötü enerji nedir anlamıyorum durumum el vermediği içinde taşınamıyorum. Ama bundan eminim bu eve geldiğimden beri hiç birşeyin bereketi yok eşimin maaşı geldiği gibi gidiyor hiç bir birikimde yapamıyorum. Kabuslar görüyorum dua okumadan uyusam bitti o gece korkuyla uyanırrım. Kurşunda döktürdüm. Olmuyor acaba bu durumu yaşanlarınız duyduklarınız bildikleriniz varmı hepinize teşekkür ederim..
Oncelikle böyle konular yasak yani hamileler var yalnız olanlar var korkabilirler. Onun dışında sürekli ayet el kursi Felak nas okunur. Ve evde üzerlik tohumu yakın. Hani şu nohut gibi nazarliklar var ya onlardan. Eve pozitif enerji yayar tutsu gibi oluyor bir nevi

Kurşun döktürmek gibi saçma şeylerle neden uğraşıyorsunuz? Bence siz kendi kendinize yapıyorsunuz bu durumu.Olumsuz düşünerek psikolojinizi bozuyorsunuz.Duanızı edin oturun,saçma şeylerle uğraşmayın.Sirke nedir,kurşun nedir Allah aşkına?

ilk evinizdemi yasandi bunlar? eger öyleyse ev ile alakali degildir..
pesinizden geliyorlar :KK47: tövbe tövbee.. korktum aslinda bunlari okuyunca :rolleyes:
burda böyle konular acmak yasak zaten..
Valla ven yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın bu ilk evimde oldu araştırdım hocalara gittim bazı hamile kadınlarda böyle korkular olur dedi kimi çatıdan düşer kiminede böyle olur dediler dualarla korunmazsanız düşük olur dediler bende o zamanlar ne namaz ne dua vardı

Hayatım böyle şeylere inanmazdım bende ama yeni evliyken başıma olay geldi ikizlerime hamileydim eşim evden çıktığı gibi rüyayla karışık salonda takım elbiseli biri bana odaya gelip sana gününü göstercem ama odada kuran var dedi bi iki gün sonra eşim tekrar kapıdan çıkar çıkmaz sabah bir rüzgar üzerime kondu elirimi kaldıramıyordum bana soru sordu korkuyomusun die hayır dedim öyle mi dedi karnıma bastırdı tüm gücüyle ben aynı hafta içinde düşük yaptım.

:KK57::KK57:İçim ürperdi.

Evde tekim bu gece ama yaa okumasaydım iyiydi :KK14:

Valla ven yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın bu ilk evimde oldu araştırdım hocalara gittim bazı hamile kadınlarda böyle korkular olur dedi kimi çatıdan düşer kiminede böyle olur dediler dualarla korunmazsanız düşük olur dediler bende o zamanlar ne namaz ne dua vardı
ohooo o hocaya gore hrıstıyanların hepsı öluyordur allah bılır :D

Back
X