- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.083
- 158
Yüksek voltajlı elektrik tellerinin geçtiği yerlere yakın mısınız? Ya da rüzgar yönünün geçiş alanında bir evde olabilir misiniz? Baş ağrısı, huzursuzluk etkeni sadece büyü muska yönlü olmaz. Evinizde Kuran'da okunuyormuş,ben duanın eksik olmadığı yerlere kolay kolay başka şeylerin etki edeceğine inanmıyorum. Ayrıca kötüye yormayın, sabah namazından sonra vakıa suresini okuyun, nasıl bereketlendiğinizi göreceksiniz.Merhabalar. Sizlere danışmak istiyorum. Ben 3 senedir kirada bir dairede otuyorum. 4 yıllık evliyim ve bu benim ikinci evim. Önceki evimden şehir değiştirmeden dolayı taşındık. Oturduğum evde annemler olsun abimler kardeşim olsun fazla oturamıyor canımız sıkılıyor diyorlar başımız ağırıyor uykumuz geliyor üzerimize ağırlık çöküyor gibi şeyler söylüyorlar. Aynı şekilde bende sürekli kendimi yorgun uykusuz mutsuz bıkmış hissediyorum. Çok titiz biriyim takıntı şeklinde elimden bez düşmez simetri hastalığıda var evim çok düzenli namaz klan kuran okuyan biriyim. Evimde ki bu kötü enerji nedir anlamıyorum durumum el vermediği içinde taşınamıyorum. Ama bundan eminim bu eve geldiğimden beri hiç birşeyin bereketi yok eşimin maaşı geldiği gibi gidiyor hiç bir birikimde yapamıyorum. Kabuslar görüyorum dua okumadan uyusam bitti o gece korkuyla uyanırrım. Kurşunda döktürdüm. Olmuyor acaba bu durumu yaşanlarınız duyduklarınız bildikleriniz varmı hepinize teşekkür ederim..