Evimde tatil yapıyorlar

İnanmıyorum ya bardağın içinde bir de iğrenç ne düşüncesiz sorumsuz insanlar var.

Yatak odanizda, mutfağınızda veya evinizin herhangi bir yerinde tanimadiginiz insanlarin seks yapması sizi rahatsiz etmez mi gerçekten?
Merakımdan soruyorum.

Neden rahatsız etsin

Yani ben sevişiyorsam başkası da sevişir

Yazlık kiralayıp tatile gittik komşum ay hijyen nasıl olur vs dedi

Ben bir türlü anlam veremedim neyin hijyeni otel gibi işte diye

O da hiç otelde kalmadık pis olur kamera olur vs dedi

Demek bu hijyen denilen yatakta başkasının sevişmesi

Beni rahatsız etmez hiç aklıma da gelmez

Konu sahibi eşinin yaptığı hoş değil hele altın para vs varken cidden hatalı da yatağa tabağa çatala bir şey olmaz onları kullanıldın diye almıyor muyuz

Bu aileye karşı hassas olmak değil yalnız başka bir sey. Eşiniz sizin kuzeninizi geçtim kardesinizin dugunu için 2 gün izin alır mı sizce? Adam sizi insan yerine bile koymuyor.

Size bir umut uzun uzun yazmıştım, ne diyim hak ediyorsunuz. En azından kaynınızı bir arasaydınız nevresimlerin, havluların yerini falan tarif etseydiniz, önceden aramadıkları için sitem etseydiniz en azindan biraz yemek yapar buzdolabina koyardiniz, bir seye ihtiyaclari varmiymis sorsaydınız ne zamana kadar kalacaklarmis öğrenseydiniz, aniden dönüp rahatsız etmeyin bari.

Neden bu kadar sessiz kaldiniz? Bu tavizi verdiginiz surece herkes bedava tatil yapnak icin her yaz gelmeye devam edecektir. Belli ki esiniz hayir diyemeyen biri. Ancak hayır demeyi ogrenmelisiniz. Yoksa uzulen hep siz olursunuz.

Benim kardesim gelse başımın üstünde yeri var. Ama arkadaşı ve sevgilisi ve dahi kardeşim ve sevgilisi benim haberim yokken benim evimde kalamaz. Konuya gelirsek eğer bir şekilde aman yengeniz duymasın diye gizlice anahtar verilmişse hiçbir şey olmamış gibi davranmam bunun sonuçlarına herkes katlanır. Kayınvalideme haber veririm. Bak böyle böyle yapmışlar derim. Mesela temizlik şirketine haber veririm kaynıma derim ki 500 tl hazırla evi temizleyecekler temizlik şirketine verirsin derim giderken de evden çıkarken yatağı at benim içim almaz artık derim mesela. Onlar açıklama yapıp dursunlar... İyi bir insan olmakla kullanilmak arasinda fark var.

Ha bu arada ben insanlara faydalı olmak iyi insan olmak derken başka şeyler anlıyorum. Tanımadığım insanlara rahatça sevişebilecekleri mekan ayarlamak benim insanlara faydalı olma kriterlerime uymuyor malesef...

Eşiniz bişey demiyor mu bu duruma?

Ben huyum kurusun asla ama asla çarşafımı kullandirmam, tatile gitsem bile çarşafımı mutlaka evden götürürüm. Başkasının evinde havluda kullanmam, 29 yıllık ablam hala onun evinde bile kağıt havlu istiyorum

Aynen o benim de aklıma geldi...

Bir an kardeşim yazıyor sandım:)) kardeşimde yastığını taşır, misafir havlularım ayrıdır, onu bildiğinden havlu taşımıyor ama yastığı olmadan asla

Konu sahibi bombayı attı gitti
Derdini paylaşmanın rahatlığı ile kahvesini yudumluyordur şimdi
Olan bize oldu, dert bize kaldı, bu durum sanki kendi evimizde yaşanıyor gibi gerim gerim geriliyoruz
Geceden beri konudan ayrılamadım

Son düzenleme:
Anahtarinizi vermeyip evinizin tatil evi olmadigini anlatın. Sonucta bu durumdan hosnut degilsiniz. Tatli bir dille esinizin kardesini de karsiniza alip tamam sen neyse de arkadaslarini bu evde kabul edemem diyin. Biraz sizin olani koruyun. Insanlara bisey demezseniz olanlari normal karsiladiginizi düşünürler. Esinize de rahatsiz oldugunuzu anlatin. Iki elden durumu cozmeye çalışın

Hep eşinin akrabaları, kv, kardeşi vs değil mi? Kocanda bitiyor yani iş. Alıştırmış gelebilirsiniz demiş. Demeyecek sana birşey sormadan hareket edemez. Sen niye onay veriyorsun? Ya da sana sormadan oluyorsa bütün bunlar o da sıkıntı.

Siz yokken evinize gelenlerden biri hırsız olabilir, kızlardan birinin yaşı 18 altı olup evden kaçmış olabilir, evinizde yasadışı (uyuşturucu, kumar vs.) işlere girişmiş olabilirler nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz? Yok küserler, ben sessizim, eşim alıngan falan filan sürekli bir bahaneniz var. Evladınıza da böyle mi örnek olacaksınız? Kendi hakkını bile savunamayan, hiçbirşeye ve hiç kimseye karşı kırmızı çizgisi olmayan biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…