Evimde tatil yapıyorlar

Eşim şuan kendi memleketinde. Ben annemlerin yanındayım.
Zaten ev 2+1 yani çok odam yok. Eşime söyledim bari yatak odasını kullanmasınlar diye ama eşimde de onu söyleyecek yürek yok.
Muhakkak kullanırlar gorumcemin çocuklarını kayinvalidem okula getir götür yapıyordu gorumcem çalıştığı için o yuzden kv de anahtarı vardı kaynimda sevgilisi ile gitmis 4+1 kocaman evde bir sürü koltuk var oda var ablasının yatağını kullanmıştı pislikler gorumcem çıldırmıştı ama geçmiş olsun

Öğrendiğimde onlar yola çıkmıştı bile. eşim bana sormadı ki
sormadı ki diye susmak ne demek? orası pansiyon mu? madem kocan eşeklik etmiş sen de o yola çıkmışları arayıp X bana sormadan etmeden kabul etmiş ama kusura bakmayın orası pansiyon değil ben evde bile yokum kabul edemem diycektin.yola çıkmaları seni bağlamaz bi daha da emrivaki iş yapmamayı öğrenirler.fazla pasifsin.

Esinizden mi cekiniyorsunuz siz neden bu kadar pasif kaliyorsunuz esiniz ne yapar mesela siz onlari evden yolla derseniz ?Araniz bozulacak diye her seye evet demeyin
Kavga ederiz sözlü en fazla. Ama kavgayı da seven biri değilim. Galiba ondan kaçıyorum. Gittiler artık. Bu saatten sonra çıksınlar desem de o eve girildi yatıldı yendi içildi. Ben eşime yolla desem de yollamaz ki, ben söylediğimle kalırım

Eş nerede? O da mı evde? Kavga çıkartırım gelene de gidene de herkese de huzursuzluk veririm ne münasebet üstelik hastalık var. Sen evde yoksan kimse gi re mez! Sen evdeysen de istemediğin kimse evine giremez. Sosyal medyadan takipler böyle tipler oraya yazın yazlık değil burası benim evim destursuz dalmayın diye. Ben ekstra huysuzum bu konuda eve pek kimseyi sokmam ancak ailem gelebilir. Gerisiyle dışarıda görüşüyorum kimse de kusura bakamıyor. Kimsenin evine de gitmiyorum.
Az yesin yiyemiyorsa da gitsin kamp kursun.

Muhakkak kullanırlar gorumcemin çocuklarını kayinvalidem okula getir götür yapıyordu gorumcem çalıştığı için o yuzden kv de anahtarı vardı kaynimda sevgilisi ile gitmis 4+1 kocaman evde bir sürü koltuk var oda var ablasının yatağını kullanmıştı pislikler gorumcem çıldırmıştı ama geçmiş olsun
Galiba bana da evde Bi çıldırma seansı gelecek. Yatağım toplu değildi ordan direk anlarım çünkü. Ne pislikler yaa

Tasarruf değil ki, para almayacak karşılığında. Bana sormaması da sorun tabi ki, ama sorsa da sormasa da benim için sonuç değişmiyor. Ben evde yokken kimsenin benim evimde işi yok ve bunu o düşünmeliydi
Bir menkul ya da gayrimenkul üzerinde bulunan bütün kullanım haklarını yönetmeye tasarruf etmek deniyor hukuk dilinde. Bunu kastetmiştim.

Eş nerede? O da mı evde? Kavga çıkartırım gelene de gidene de herkese de huzursuzluk veririm ne münasebet üstelik hastalık var. Sen evde yoksan kimse gi re mez! Sen evdeysen de istemediğin kimse evine giremez. Sosyal medyadan takipler böyle tipler oraya yazın yazlık değil burası benim evim destursuz dalmayın diye. Ben ekstra huysuzum bu konuda eve pek kimseyi sokmam ancak ailem gelebilir. Gerisiyle dışarıda görüşüyorum kimse de kusura bakamıyor. Kimsenin evine de gitmiyorum.
Az yesin yiyemiyorsa da gitsin kamp kursun.
Yok eşimde evde değil. Onlar evde yalnız takılıyor. Bu ilk oldu, son da olacak zaten. Bi daha yapmaması için konuşucam. Şuan o ailesinin yanında, konuşamıyorum. Bir de yüzyüze olmak lazım tabi

Back
X