iki katlı cnm üstte eltim oturuyo yemek kokusu flan deil böyle inşaat kokusu olur ya toz kokusu boya kokusu o tarz pis deil ağır bi koku havasız gbı duruyo aslında havalanıyo hep severim evimin havadar olmasından zevk alırım yani.. havalnmaması imkansızyeni ev boya kokar olsa olsa, nasıl bir ağır koku ki bu, bide her odanın farklı
bazen havalandırmadan falan yemek kokusu geliyor, o olmasın
yok cnm sağ sol arsa boş ıkı katlı pis kokmuyo toz kokusu çimento kokusu gbı havasız havasız kokuyoNasıl bir koku ki? Yani tarif edemiyor musun? Evde bir yerde fare ölmüş olabilir mi?
Komşulara falan sorsan apartmanda?
deil hiç bi yerde olması dha cnm rutubet 1. katRutubet?
Evin alçı sıvası tam kurumadan boyası yapılmıştır çimento kokusu gibiyse...Oda ancak yazın duvarlar ısınıp nemi kayboldugunda gider.yok cnm sağ sol arsa boş ıkı katlı pis kokmuyo toz kokusu çimento kokusu gbı havasız havasız kokuyo
3 hafta önce parfüm sıkamıyodum yumuşatıcı kullanmıydum ama şimdi rahatsız olmuyorum ama evin kokusu hala varhamilelikten olmadığına emin misiniz?
diğer evde de var mı aynı koku?iki katlı cnm üstte eltim oturuyo yemek kokusu flan deil böyle inşaat kokusu olur ya toz kokusu boya kokusu o tarz pis deil ağır bi koku havasız gbı duruyo aslında havalanıyo hep severim evimin havadar olmasından zevk alırım yani.. havalnmaması imkansız
o zaman güneş yemesi lazım o evin.yok cnm sağ sol arsa boş ıkı katlı pis kokmuyo toz kokusu çimento kokusu gbı havasız havasız kokuyo
kuzum evimiz bir yaz geçirdi ama kurumamişmıdır dha diyosun aman yaaa ooof hiç sevmediğim şey başımda bittiEvin alçı sıvası tam kurumadan boyası yapılmıştır çimento kokusu gibiyse...Oda ancak yazın duvarlar ısınıp nemi kayboldugunda gider.
cnm bir yaz geçirdi evimiz kurumuştur kurumasa rutubet flan olurdu ıslak olurdu heraldeo zaman güneş yemesi lazım o evin.
Bir yaz geçirdikten sonra bir şeyi kalmaz inşallah. Petek ayarlarını biraz yükseltirsen de faydası olur muhtemelen. Henüz ıslak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?