- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
ben yine de hamilelikten olabileceğini düşünüyorum. arkadaşım hamileliğinin 6. ayına kadar evinin koktuğunu söylerdi yeni eşya kokusu geliyor burnuma diyip duruyordu eve bile girmek istemiyordu. 6. aya kadar annesinde kaldı sonra evine döndü koku falan kalmadı3 hafta önce parfüm sıkamıyodum yumuşatıcı kullanmıydum ama şimdi rahatsız olmuyorum ama evin kokusu hala var
ayy lütfen o olmasınn :) Allah korusunher evin kendine has bir kokusu oluyor bence acaba öyle birşey mi
hadi yaaa napmak lazımkıyeni evse kurumamış çamaşır gibi kokabilir. bizim evden o koku 3-4 sene sonra geçti
Evi yeni yaptırdık demişssin ya sonbaharda da taşınmışsın..Nemli yer varsa özellikle kokunun geldiği bir duvar ısıtıcı tut nemden se o kısımlar dökülür...Ve yazın bol bol havalandırdığında geçer.kuzum evimiz bir yaz geçirdi ama kurumamişmıdır dha diyosun aman yaaa ooof hiç sevmediğim şey başımda bitti
yazın pencereleri hiç kapatma. en erken 2 senede, olmadı 3-4 senede geçer.hadi yaaa napmak lazımkı
yeni yaptırdık cnm ama geçen sene ev bitmişti para yuzunden bekledik yaz sonu duvarları boyatıp kapıları dolapları taktrıp girdikEvi yeni yaprıdık demişsin
Evi yeni yaptırdık demişssin ya sonbaharda da taşınmışsın..Nemli yer varsa özellikle kokunun geldiği bir duvar ısıtıcı tut nemden se o kısımlar dökülür...Ve yazın bol bol havalandırdığında geçer.
hadi yaaa benimdemi öyle yoksa habure cam kapı açıyorumben yine de hamilelikten olabileceğini düşünüyorum. arkadaşım hamileliğinin 6. ayına kadar evinin koktuğunu söylerdi yeni eşya kokusu geliyor burnuma diyip duruyordu eve bile girmek istemiyordu. 6. aya kadar annesinde kaldı sonra evine döndü koku falan kalmadı
ayy lütfen o olmasınn :) Allah korusun
ben öyle olabileceğini düşünüyorum çünkü hamilelik çok başka. mesela ben ilk 3 ay tatlıdan tiksinmiştim şimdi çamaşır suyundan tiksiniyorum sırada ne var merak ediyorumhadi yaaa benimdemi öyle yoksa habure cam kapı açıyorum
duvar kağıdı derken öyle özel yaptrıdgımız duvar kağıdı yok cnmAcaba duvar kağıdı mı var? Oturduğum bi evde bu yüzden sıkıntı yaşadım ben. Ne kadar havalandirsam da gecmezdi. Şimdi oturduğum ev de duvar kağıtlı ama burada havasızlık yok. Malzemeden değişiyor sanırım. Benim aklıma hemen duvar kağıdı geldi.
yaa bende şuan küçük tuvaletimi yaparken kuscak gbi oluyorum kendimden iğreniyorum resmen vajinamdan flan iğreniyom. eşimin ten kokusundan iğreniyomben öyle olabileceğini düşünüyorum çünkü hamilelik çok başka. mesela ben ilk 3 ay tatlıdan tiksinmiştim şimdi çamaşır suyundan tiksiniyorum sırada ne var merak ediyorum
ne aldın cnm tam olarak anlamadım denerim hemen yeterki koku gtsinMerhaba, benim evimde yeni gecen kış yapılır yapılmaz oturdum duvarlarımın soğuk olan taraflarında rutubet oldu.. Yazında gece bile camları acık bıraktım evdeki koku gitsin diye ama bu kış camlar kapanınca mecbur koku yine oluyor çok şükür rutubet yok ama artık. Bina yas olduğundan olmuş.
Ben bir koku çözümü buldum bunları klozete takıyodum toplu almistim banyo dolabına koymuştum tüm havlularıma sinmiş koku suları havluların arasında olmamasına rağmen bende koltukların arkalarına attım. 1 ay oldu hala bölgeler gitmediler su degmeyince cabuk bilmezler ve ferah kokuyolar çiçek kokmuyolar.. Temiz olmasa bile ev temizmis gibi bir koku var.
İstersen sende dene bir.. İçindekilere bakmadım bu arada bir zararı var mı yokmu diye temiz kokunca ortalık.
Merhaba, benim evimde yeni gecen kış yapılır yapılmaz oturdum duvarlarımın soğuk olan taraflarında rutubet oldu.. Yazında gece bile camları acık bıraktım evdeki koku gitsin diye ama bu kış camlar kapanınca mecbur koku yine oluyor çok şükür rutubet yok ama artık. Bina yas olduğundan olmuş.
Ben bir koku çözümü buldum bunları klozete takıyodum toplu almistim banyo dolabına koymuştum tüm havlularıma sinmiş koku suları havluların arasında olmamasına rağmen bende koltukların arkalarına attım. 1 ay oldu hala bölgeler gitmediler su degmeyince cabuk bilmezler ve ferah kokuyolar çiçek kokmuyolar.. Temiz olmasa bile ev temizmis gibi bir koku var.
İstersen sende dene bir.. İçindekilere bakmadım bu arada bir zararı var mı yokmu diye temiz kokunca ortalık.
eşimden ilk aylarda bende tiksinmiştim geçti şükür sizinde geçer merak etmeyin.yaa bende şuan küçük tuvaletimi yaparken kuscak gbi oluyorum kendimden iğreniyorum resmen vajinamdan flan iğreniyom. eşimin ten kokusundan iğreniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?