- 23 Haziran 2018
- 77
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi Hayalperestpiyonnn
-
Başka şehre gitmem imkansız. Okulu da bırakacağım çünkü gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum. Aklım calismiyor artikAilenle aynı şehirde mi üniversite okuyorsun?
Farklı şehirdeysen kaçıp kurtulmuşsun sana eğitimine , geleceğine odaklanma imkanı.
Büyük bir aile değiliz ama benzer şeyler yaşadım tek farkı annem biraz baskıcı bir kadın olmasına rağmen her zaman benim meleğimdi, destekçimdi.
Bak şimdi üniversiteyi bitirdim dünya benim etrafımda dönüyor bütün bu sıkıntılar bitiyor inan.
Eğitimini en güzel şekilde tamamla, başarıya odaklan, ondan sonra yapamayacağın, altından kalkamayacağın hiçbirşey yok.
Ailenden uzak kalmaya çalış aynı şehirdeysen başka şehirde bir üniversiteye geçiş yap gerekirse.
Teşekkür ederim. Bir süredir çok fazla karamsarım galba. Yoluna girmeyecek sanki hiçbir şeyEğer sen bu satırları bu kadar düzgün şekilde yazabiliyorsun aklın çok güzel çalışıyor bu konuda kendini asla küçük görme
Aile konusuna gelince kimsenin ailesi dört dörtlük değil
OnlarA inat sen iyi ol dürüst anlayışlı ve özgüvenli ol
Eğer kendine olan inancını kaybedersen kendine güvenmezsen mutlu bir evlilik de yapamazsın
Lütfen kendini harcama
Doğru olanı yap
Azim et çabala ama bırakma kendini
Okulunu bitir işine odaklan
Unutma alimden zalim,zalimden de alim doğabilir
Ve sen çok iyi bir anne çok iyi bir arkadaş çok iyi bir eş çok iyi bir dost ve çok aranan sevilen bi eleman olabilirsin
Kendini sever sayarsan tabi
Okulu bırakırsanız iyice o eve mahkum olacaksınız. Hem neden başka şehre gecemeyesiniz ki? Hem part time çalışıp hem de okuyan bir sürü genç var. Pes edip eve kapanmak hayatınızı mahvetmenize sebep olacak.Başka şehre gitmem imkansız. Okulu da bırakacağım çünkü gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum. Aklım calismiyor artik
Başka şehre gitmem imkansız. Okulu da bırakacağım çünkü gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum. Aklım calismiyor artik
Başka şehre gitmem imkansız. Okulu da bırakacağım çünkü gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum. Aklım calismiyor artik
Baska bir sehirde okuyamam cunku onlara asiri bagliyim. Her ne kadar memnuniyetsiz olsam da bu durumdanOkulu bırakırsanız iyice o eve mahkum olacaksınız. Hem neden başka şehre gecemeyesiniz ki? Hem part time çalışıp hem de okuyan bir sürü genç var. Pes edip eve kapanmak hayatınızı mahvetmenize sebep olacak.
Evet çok mantiksiz geliyor kulağa. Ama inanin yasadiginiz zaman gercekten gecerli olan sebepler olusuyor. Birakmamam gerekiyor okulu... ama birakirsam da bir sure kafami dinlermisim gibiOkulu bırakmak mı? Şu an şikayetçi olduğunuz bu hayatı değiştirmek için tek şansınızın eğitim almak ve çalışmak olduğunun farkındasınız değil mi?
Kafa çalışmaması değildir o, lüzumsuz şeyleri kafaya takmaktan odaklanamamaktır.
Hata olarak gördüğünüz şeyleri, ailenizle sorunları, geçmişi zihninizin bir kenarında sonra düşünmek üzere dondurun. Derslerinize ve iyi bir meslek edinmeye yoğunlaşın. Aileniz sizi istemediğiniz bir evliliğe zorladığında, kendi paranızı kazanamadığınızda, o çevreye çakılı kaldığınızda çok pişman olursunuz.
Canım ne şiş yansın ne de kebap olmaz ki. Beş yıl başka şehirde okudum hiç de bir şey olmadı. Üstelik 6 yıldır da başka şehirde yaşıyorum evliyim. İlk kez üniversiteye gittiğimde 17 yaşındaydım tek başıma okudum ettim. Üstelik bırak şehir dışına çıkmayı evden başka bir yerde uyumamistim. Siz istedikten sonra olur merak etmeyin.Baska bir sehirde okuyamam cunku onlara asiri bagliyim. Her ne kadar memnuniyetsiz olsam da bu durumdan
Keske ben de o kiz gibi olabilsem. Hirsliymis epey. Bense pesimistimOkulu birakip ne yapacaksin? Yine cebinde 10 lirayla ailenin yaninda kendini mahvedeceksin. Okulu birakinca sana iyi mi gelecek? Gelecek olsa birak ama gelmeyecek ustune birde mesleksiz bes parasiz onlara muhtac kalacaksin.
Bir komsumuz vardi evlerinden devamli kavga gurultu, birseylerin kirilma sesi gelirdi hep olayliydi ve o evin kizini da tanirdim gorusurduk zaten gorustugu bir ben vardim. Deli gibi derslerine sarilirdi ne gezme ne tozma ne karsi cins. O kizda ailesinin yaninda okudu doktor oldu suan kendisi. :)) kendini kurtardi bitti artik.
Okulunu bitirip meslegine baslayana kadar sabretmezsen uzun vade de cok daha zararli cikarsin, hayatinda hicbisey istedigin gibi olmaz. Okunaktan baska caren yok.
Tabiki istedikten sonra olur. Ama ben tek cocugum. Ve ailemin bans ihtiyaci var. Gozlerinde cok gucluyum. Onlari koruyabilecek tek kisi benim. Cunku haklarini savunamazlar akrabalara karsi da cevreye karsi da. Surekli bir sorun cikartma soz konusu cunku etraftaCanım ne şiş yansın ne de kebap olmaz ki. Beş yıl başka şehirde okudum hiç de bir şey olmadı. Üstelik 6 yıldır da başka şehirde yaşıyorum evliyim. İlk kez üniversiteye gittiğimde 17 yaşındaydım tek başıma okudum ettim. Üstelik bırak şehir dışına çıkmayı evden başka bir yerde uyumamistim. Siz istedikten sonra olur merak etmeyin.
Keske ben de o kiz gibi olabilsem. Hirsliymis epey. Bense pesimistim
Evet çok mantiksiz geliyor kulağa. Ama inanin yasadiginiz zaman gercekten gecerli olan sebepler olusuyor. Birakmamam gerekiyor okulu... ama birakirsam da bir sure kafami dinlermisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?