• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVİME ALIŞAMADIM

Spagetti2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
25
12
3
27
Arkadaşlar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz . 8 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Fakat oturduğumuz evde yalnız kalamıyorum. Ailemden hiç ayrı kalmadım . Üniversiteyi annemgilin yanında aynı şehirde okudum. Evlenince tüm sorumluluk bana kaldığı için mi bilmiyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum . 23 yaşındayım galiba çok çabuk evlendik. Sizce ne yapmalıyım benim gibi olan var mı hep anneme gelmek istiyorum yalnız kalmaktan korkuyorum 😔

Arkadaşlar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz . 8 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Fakat oturduğumuz evde yalnız kalamıyorum. Ailemden hiç ayrı kalmadım . Üniversiteyi annemgilin yanında aynı şehirde okudum. Evlenince tüm sorumluluk bana kaldığı için mi bilmiyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum . 23 yaşındayım galiba çok çabuk evlendik. Sizce ne yapmalıyım benim gibi olan var mı hep anneme gelmek istiyorum yalnız kalmaktan korkuyorum 😔
Bende şehir değiştirdim ve çok yalnız kaldım

Bizim çocuklar niye büyümüyorlar acaba 23 yaşına gelmişsin hala muhtaç gibi tek kalamıyorum, annemin eteği altında olmak istiyorum, alışamadım, ısınamadım.. Biraz büyüseniz mi ? Evlenirken silah mı dayadılar başınıza ? Kendi eviniz, kendi sorumluluğunuz alışın, öğrenin bir zahmet. Ailelerde de suç var tabii kız çocuğu dizimizin dibinde otursun diye izin bile vermiyorlar başka ilde okumaya, çalışmaya.. Özgüvensizlik yapışıyor sonra sonuç bu..

Bizim çocuklar niye büyümüyorlar acaba 23 yaşına gelmişsin hala muhtaç gibi tek kalamıyorum, annemin eteği altında olmak istiyorum, alışamadım, ısınamadım.. Biraz büyüseniz mi ? Evlenirken silah mı dayadılar başınıza ? Kendi eviniz, kendi sorumluluğunuz alışın, öğrenin bir zahmet. Ailelerde de suç var tabii kız çocuğu dizimizin dibinde otursun diye izin bile vermiyorlar başka ilde okumaya, çalışmaya.. Özgüvensizlik yapışıyor sonra sonuç bu..
bencede evlenmeden önce aile evi disinda biraz deneyimler yapmak lazim, seyehat etmek baska yerde okumak vs

Benimseyeceginiz düzenlemeler yapabilirsiniz
Resim mezunuymussunuz
Bunun için bir köşe yapıp kendinize iyi vakitler ayirabilirsiniz
Bende yeni evliyim korku oluyor hatta konu açmıştım buraya da.
Ama bende alisamama olmadı evimi çok seviyorum hatta

Ailenizle görüşün bir süre sonra alisirsiniz bence

Alışırsın kız biraz zaman ver

Yaşın genç zaten çok özlüyorsan her gün anneni ziyarete de gidebilirsin sakıncası yok bence

Onun dışında evdeyken sıkılmayacağın aktiviteler bul, ne bileyim dergi al oku, çık yürüyüş yap, evde spor yap youtubedan, yemek tarifi dene ... evde keyifli vakit geçir yani yalnızken.

Evde sıkılıyorsan iş bulmaya ne dersin var mı öyle bir fikrin?

Alışırsın kız biraz zaman ver

Yaşın genç zaten çok özlüyorsan her gün anneni ziyarete de gidebilirsin sakıncası yok bence

Onun dışında evdeyken sıkılmayacağın aktiviteler bul, ne bileyim dergi al oku, çık yürüyüş yap, evde spor yap youtubedan, yemek tarifi dene ... evde keyifli vakit geçir yani yalnızken.

Evde sıkılıyorsan iş bulmaya ne dersin var mı öyle bir fikrin?
İş bulmayı çok istiyorum özel okulda öğretmenlik yapmak istiyorum şuan için ama maalesef dönüş olmadı. Bu hafta hergün geldim ama eşim rahatsız oluyor bu durumdan biliyorum. Ahşap boyamayı seviyorum ama bilmiyorum yanımda hep birileri olsun istiyorum umarım bu durumu aşarım

Bende 23 yaşındayım 2 seneden fazladır ilişkim var evlenelim diye ısrar ediyor sürekli ama ben yanaşmıyorum. Kendimi hazır hissetmiyorum, bence sende kendini hazır hissetmeden evlenmişsin.
Evlilik sorumluluk demek.

Back
X