- 15 Şubat 2014
- 775
- 549
- 128
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Evet baska bi ev birde istediginiz gibi cikmayinca birde insanin esine alisma sureci butun gunde evdeyseniz belki afakanlar basiyodur :)Çalışmama rağmen hiçbir şeyi eksik etmiyorum evimin. Şimdi sildim süpürdüm ak pak yaptım. Acaba evliliğe mi alışma süreci diyorum ? Belki zamanla alışırım.
Ay aynenÇekirdekleri bankların altına yiyorlar çekirdek kubbesi oluyor. Zaten doğru dürüst çardak sosyal tesis falan hak getire de.. Temiz olsalar keşke. Havuz mikrop dolu dışarıda havuza gidiyoruz dünya para harcayıp. E ben o aidattan ne anladım
Of resmen üçüncü dünya ülkesi gibi. Bu kapı önünde çay çekirdek sevdası nedir anlamış değilim ben. Allahtan bizim sitede yok ama arkadaşlarımın evine ziyarete gittiğimde çok görüyorum. Özellikle Sincan, Etimesgut gibi semtlerinde Ankara'nın. Sokakta halı yıkama ve yün dövmenin bir versiyonu bu da. Allah yardımcınız olsun.
Çalışmama rağmen hiçbir şeyi eksik etmiyorum evimin. Şimdi sildim süpürdüm ak pak yaptım. Acaba evliliğe mi alışma süreci diyorum ? Belki zamanla alışırım.
Biraz taşlanayım aklım başıma gelsin diye geldimŞaka bir yana üç aylık evliyim. Geçtiğimiz ay oturduğum siteyi şikayet eden bir yazı yazmıştım hatırlarsınız. Maalesef evimi sevemiyorum. Evi mecburen aldık çünkü Beylikdüzü civarında evler sanki Moda gibi pahalı ve biz de paramız pul olmadan bu evi alalım dedik.
Site temiz değil daha doğrusu insanlar temiz değil, evleri özensiz yapmışlar imalat hataları var, klima yasak bütün yaz canımız çıktı. Ben de bu sebeplerden evi sevemedim. Kendi eviniz var sevmiyorsun nankörsün diyeceksiniz haklısınız. Ama eve a alı şa ma dııım!
Her taraf inşaat, beton, gürültü, yeşil yok denizi özledimderdime dert mi arıyorum ben napıyorum ?
Yüksek katlarda olmayan en azından ağaç gören yani esen bir ev istiyorum, giderimizden koku geliyor lodoslarda kokmasın ev başka şey istemiyorum.
Fiyatlar da bir yandan alıp başını gidiyor sabır vive sabır..
Hani ilk yazinda soylemissin derdine dert mi ariyosun diceksiniz diye :) mesela ben 2 senedir bir ev degistiricem hatta 1 sene icinde ikinci eve gectim surekli sehir gezmek simdiden beni urkutuyo :) saka bi yana Insallah mutlu oldugun bi eve kisa zamanda gecersin...
Bence gayet dert yani. Bütün gün koşturup geldiğiniz, yaşadığınız yer ev. Evinizi sevmeniz çok önemli, yoksa insan akşam dinleneceği yerde huzursuz oluyor.
İnşallah bulursunuz gönlünüze göre bir yer de geçebilirsiniz.
Evet esimin isi geregi..Derdini kucumsemiyorum oyle anlasilmasin gercekten evi sevmek benimsemek onemli orasi yuvaniz sonucta.. orayi satip basla yerden alma imkanin varsa hic dusunmeArkadaşım evlendi 1300 e kiraya çıkmışAidatla faturalarla o geçer 1500 ü falan! Çok günah her ay her ay e böyle düşününce kiram yok neyin derdi diyorum. Sizin de iş yüzünden sanırım size de Allah kolaylık versin :)
Bende beylikdüzünde oturuyorum beykent tarafında buralar gayet güzel havadar beyazlar inşatın evleri çok güzel kıradayım bende.1000 tl kıra verim ayranım yok içmeye kürkle giderim wc ye ;Mantolama varmış dışarıda o yüzden bir de dış cephede klima kutuları çirkin duruyor diye. Beylikdüzünde genelde yoktur ama evlerde genel soğutma havalandırma sistemi oluyor bizde yok
Bende beylikdüzünde oturuyorum beykent tarafında buralar gayet güzel havadar beyazlar inşatın evleri çok güzel kıradayım bende.1000 tl kıra verim ayranım yok içmeye kürkle giderim wc ye ;)))):))sen neresinde oturuyosun.
ah kardeşş:)bende 3 aylık evliyim,kaynanamın ust katında oturuyorum..bene evım dört dörtluk ama evımı benımseyemıorum,pskolojık olarak alt katta kaynanam var ya sankı onun evı ora gibi gelio
velhasıl senın en azından kaynanan oturmuo tadını çıkar:)herşey zamanla olur,değiştirirsiniz taşınırsınız falan.canını sıkma.cicim ayları bunlar sevdiceğin yanında gerisini salla:)
Kürk demek istemiştim . Biliyorum oraları güzel bi semt deyil esenyurta bağlı sanırım . Beykent yeşilkent tarafı güzel.
Hahahahahhaha kürekle hem de olsun yarasınBiz Haramidere Carefour var ya onun arkasındaki Özyturtlardayız. Beyazların evleri çok güzel ben de mi bi kürek kapsam
evet çok iyi bir fikir bence de onunla teselli olBenimki çoook uzakta onunla mı teselli olayım napayım
Seni cok iyi anliyorum ben subat ayinda tasindim ve o kadar pismanim ki eve gitmek bile iskenceye dönmüstü en sonunda dayanamadim ve Allah izin verirse haftaya baska bir ev icin kira sözlesmesini imzalayacagiz.
Yani bu eve sadece 7 ay katlanabildim ve insallah tamamen kurtulacagim kismet olursa. Bu arada annemle babamin evinde kaliyorum 2 aydir cunku onlar su anda tatildeler.
Düsün yani evimden ne kadar tiksinmisim :)
Yani seninki gayet de önemli bi dert simariklik diye dusunme, ben de basima gelmedikce bilmezdim bi evin insani ne kadar etkileyebilecegini.
Insallah sen de hayirlisiyla derdine care bulursun en kisa zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?