evime alışamadım

Çalışmama rağmen hiçbir şeyi eksik etmiyorum evimin. Şimdi sildim süpürdüm ak pak yaptım. Acaba evliliğe mi alışma süreci diyorum ? Belki zamanla alışırım.
Evet baska bi ev birde istediginiz gibi cikmayinca birde insanin esine alisma sureci butun gunde evdeyseniz belki afakanlar basiyodur :)

Biraz daha bilindik, büyük firmaların sitelerine gitmek lazım sanırım. Bu aralar gözüm soyakta. Sık görüştüğümüz bir kaç arkadaşımız oturuyor orda, memnun olmadıkları hiç bir şey yok.. İstanbulda da simpaşın bir projesinde oturan arkadaş var, onlara gittiğimizde bayıldım siteye. Site olması önemli benim için, çünkü bir süre sonra çocuk düşünmeye başlarız muhtemelen. Eve tıkılıp kalmasın bebe.

Onlar da var canım, olmaz olur mu. Bi de halıları aşağı indirmek yerine balkondan atıyorlar yıkayacakları zaman. Aklım çıkıyor resmen, bomba gibi. Öyle sincan ayarında bir yerde de değiliz yahu, izmir karşıyaka tarafındayız. Bu insanlar buraya nasıl toplanmış aklım almıyor valla.

Çalışmama rağmen hiçbir şeyi eksik etmiyorum evimin. Şimdi sildim süpürdüm ak pak yaptım. Acaba evliliğe mi alışma süreci diyorum ? Belki zamanla alışırım.

Hani ilk yazinda soylemissin derdine dert mi ariyosun diceksiniz diye :) mesela ben 2 senedir bir ev degistiricem hatta 1 sene icinde ikinci eve gectim surekli sehir gezmek simdiden beni urkutuyo :) saka bi yana Insallah mutlu oldugun bi eve kisa zamanda gecersin...

Bence gayet dert yani. Bütün gün koşturup geldiğiniz, yaşadığınız yer ev. Evinizi sevmeniz çok önemli, yoksa insan akşam dinleneceği yerde huzursuz oluyor.

İnşallah bulursunuz gönlünüze göre bir yer de geçebilirsiniz.

Arkadaşım evlendi 1300 e kiraya çıkmış Aidatla faturalarla o geçer 1500 ü falan! Çok günah her ay her ay e böyle düşününce kiram yok neyin derdi diyorum. Sizin de iş yüzünden sanırım size de Allah kolaylık versin :)

İşte vicdanımla mantığım kapışıyor. Bizim önceliğimiz borca girmeden ev almaktı ama düşününce keşke girseydik neler ödenmiyor.. Zaten ikimiz de kazanıyoruz keşke girseydik. Çok sağolun iyi dilek için.

Evet esimin isi geregi..Derdini kucumsemiyorum oyle anlasilmasin gercekten evi sevmek benimsemek onemli orasi yuvaniz sonucta.. orayi satip basla yerden alma imkanin varsa hic dusunme

Mantolama varmış dışarıda o yüzden bir de dış cephede klima kutuları çirkin duruyor diye. Beylikdüzünde genelde yoktur ama evlerde genel soğutma havalandırma sistemi oluyor bizde yok
Bende beylikdüzünde oturuyorum beykent tarafında buralar gayet güzel havadar beyazlar inşatın evleri çok güzel kıradayım bende.1000 tl kıra verim ayranım yok içmeye kürkle giderim wc ye ;)))):))sen neresinde oturuyosun.

Buhar üfleyen vantilatör tarzı şeylerden alabilirsin
Evinin içi tmsa kapının dışında yapılanları takma kafana 1400 lira kira ödüyorum sabit gelirimiz olmadığı için ve paramızı iş için sermaye olarak kullandığımızdan kredide çekemioruz bigöz oda olsun benim olsun diyorum
Ev senin kıymetini bil

Hahahahahhaha kürekle hem de olsun yarasın Biz Haramidere Carefour var ya onun arkasındaki Özyturtlardayız. Beyazların evleri çok güzel ben de mi bi kürek kapsam

ah kardeşş:)bende 3 aylık evliyim,kaynanamın ust katında oturuyorum..bene evım dört dörtluk ama evımı benımseyemıorum,pskolojık olarak alt katta kaynanam var ya sankı onun evı ora gibi gelio
velhasıl senın en azından kaynanan oturmuo tadını çıkar:)herşey zamanla olur,değiştirirsiniz taşınırsınız falan.canını sıkma.cicim ayları bunlar sevdiceğin yanında gerisini salla:)

Benimki çoook uzakta onunla mı teselli olayım napayım

her yeni evde ben de aynı kaosu yaşıyorum,
detaylara takılmamak gerekli bazen, içinde neler yaşadığınıza bakın, boş verin betonu, boyayı, çevreyi...

Seni cok iyi anliyorum ben subat ayinda tasindim ve o kadar pismanim ki eve gitmek bile iskenceye dönmüstü en sonunda dayanamadim ve Allah izin verirse haftaya baska bir ev icin kira sözlesmesini imzalayacagiz.
Yani bu eve sadece 7 ay katlanabildim ve insallah tamamen kurtulacagim kismet olursa. Bu arada annemle babamin evinde kaliyorum 2 aydir cunku onlar su anda tatildeler.
Düsün yani evimden ne kadar tiksinmisim :)
Yani seninki gayet de önemli bi dert simariklik diye dusunme, ben de basima gelmedikce bilmezdim bi evin insani ne kadar etkileyebilecegini.
Insallah sen de hayirlisiyla derdine care bulursun en kisa zamanda..

Özendik güzel güzel eşyalar aldık ama bakıyorum eşyamı eve yakıştıramıyorum. Beni anlamanız güzel demek ki yalnız değilmişim. Yeni evinizde sağlıklı ve bebişle mutlu günler dilerim

Klima nasi yasak oluyo anlamadim

Bence ya evi sat yeni ev al ya kiraya ver duzgun eve kiraya cik

Marifet ev almak degil bence ya duzgun bi evde yasamak asil konfor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…