- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Bizimde kendi evimiz ama ben de sevmiyorum. Sadece evi değil eşyamı da sevmiyorum. Çıkmak için gün sayıyorum. Kiraya gitmeyi bile düşünüyoruz son zamanlarda.
Merak ettim de Siteniz kentsel dönüşüm hikayesiyle yapılmış bir yer mi?
ben olsam evimi kiraya verir başka yere kiraya çıkardım.
sevmeyince zor gerçekten.
Yok değil Özyurtlar İnşaat'ın projesi. İnternet sitesinde vaad edilenden dünya kadar farklı bir site. İki sene oldu evi alalı halen oturmadı eksikleri sitenin.
Peki siz de yeni evli misiniz ?
2 yıllık evliyiz biz de. Site yeniyse zamanla oturabilir diye tahmin ediyorum. Bizim sıkıntımız siteden, evden çok site ahalisi. Yoksa evimiz güzel, ferah. Ama komşular beni deli ediyor.
Bu arada seyyar klimalar var, biz bu yaz başında aldık, gayet işe yarar bişey. Klima yasak olunca kurtarıcı oluyor resmen. Tavsiye ederim.
Klima yasak mi?
Klima yasak mi?
Klima neden yasak ben bunu anlamadimBiraz taşlanayım aklım başıma gelsin diye geldimŞaka bir yana üç aylık evliyim. Geçtiğimiz ay oturduğum siteyi şikayet eden bir yazı yazmıştım hatırlarsınız. Maalesef evimi sevemiyorum. Evi mecburen aldık çünkü Beylikdüzü civarında evler sanki Moda gibi pahalı ve biz de paramız pul olmadan bu evi alalım dedik.
Site temiz değil daha doğrusu insanlar temiz değil, evleri özensiz yapmışlar imalat hataları var, klima yasak bütün yaz canımız çıktı. Ben de bu sebeplerden evi sevemedim. Kendi eviniz var sevmiyorsun nankörsün diyeceksiniz haklısınız. Ama eve a alı şa ma dııım!
Her taraf inşaat, beton, gürültü, yeşil yok denizi özledimderdime dert mi arıyorum ben napıyorum ?
Yüksek katlarda olmayan en azından ağaç gören yani esen bir ev istiyorum, giderimizden koku geliyor lodoslarda kokmasın ev başka şey istemiyorum.
Fiyatlar da bir yandan alıp başını gidiyor sabır vive sabır..
Bizde kentsel dönüşüm ayağına bekliyoruz
Kendi binamız ve eski bakım gerekiyor fakat kentsel dönüşüm var bizim Mah.
Yenilenecekmiş nezaman Allah bilir buraya girselerde bizde gitsek yea
Benim evimle şikayetim eski olması yenilemek masraf yapmak istemiyorum
Çıkamıyorumda beklemedeyim
Eşya değiştirdim falan biraz renk olsun dedim ama yeni yapılan evler çok güZel kiii ya!
Klima neden yasak ben bunu anlamadim
Siz de yenisiniz iki sene ne ki :) eşim o klima nem fazla olduğu için işe yaramaz demişti bizim ev gerçekten çok ama çok sıcak çünkü. Ama seneye yaz yapıcaz bir şeyler Allah kısmet ederse. Ben de site ahalisinden memnun değilim evden de değilim hiçbir şeyden değilim. İki senelik site her yer kırık dökük beyaz duvarları sanki kömür tutmuş gibi elleriyle kirletmişler bir insan eli nasıl o kadar kirlenir anlamadım. Asansörler dondurma kağıdı dolu
Bizimkiler, çaylarını çekirdeklerini alıp kapı onünde oturuyorlar. Apartmanın pisliğine değinmiyorum bile. Posta kutularının hiç biri kapanmıyor. Eşek yüküyle aidat ödüyoruz, yapılan hiç bişey yok. Üst kattakinin evde at beslediğinden şüpheleniyorum. Hem gelen sesler hem koku sadece atla açıklanabiliyor çünkü. Anlat anlat bitmez. Ben şu an çalışmıyorum, bi kaç ay içinde başlicam muhtemelen. Başlar başlamaz taşıncam burdan. Katlanamıyoruz artık.
Anladim simdi.. Yani ama kendi eviniz diye bu eziyetlerede katlanilmaz ki insan evi sevmeyince temizlik yapasi bile gelmiyorMantolama varmış dışarıda o yüzden bir de dış cephede klima kutuları çirkin duruyor diye. Beylikdüzünde genelde yoktur ama evlerde genel soğutma havalandırma sistemi oluyor bizde yok
Of resmen üçüncü dünya ülkesi gibi. Bu kapı önünde çay çekirdek sevdası nedir anlamış değilim ben. Allahtan bizim sitede yok ama arkadaşlarımın evine ziyarete gittiğimde çok görüyorum. Özellikle Sincan, Etimesgut gibi semtlerinde Ankara'nın. Sokakta halı yıkama ve yün dövmenin bir versiyonu bu da. Allah yardımcınız olsun.Bizimkiler, çaylarını çekirdeklerini alıp kapı onünde oturuyorlar. Apartmanın pisliğine değinmiyorum bile. Posta kutularının hiç biri kapanmıyor. Eşek yüküyle aidat ödüyoruz, yapılan hiç bişey yok. Üst kattakinin evde at beslediğinden şüpheleniyorum. Hem gelen sesler hem koku sadece atla açıklanabiliyor çünkü. Anlat anlat bitmez. Ben şu an çalışmıyorum, bi kaç ay içinde başlicam muhtemelen. Başlar başlamaz taşıncam burdan. Katlanamıyoruz artık.
Is
Anladim simdi.. Yani ama kendi eviniz diye bu eziyetlerede katlanilmaz ki insan evi sevmeyince temizlik yapasi bile gelmiyorRabbim yardimcin olsun
Of resmen üçüncü dünya ülkesi gibi. Bu kapı önünde çay çekirdek sevdası nedir anlamış değilim ben. Allahtan bizim sitede yok ama arkadaşlarımın evine ziyarete gittiğimde çok görüyorum. Özellikle Sincan, Etimesgut gibi semtlerinde Ankara'nın. Sokakta halı yıkama ve yün dövmenin bir versiyonu bu da. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?