evime alışamadım

Bende 4 aylık evliyim ve maalesef evimi bir türlü sevemiyorum Eşime ne kadar bu evi alma sevmedim desemde dinletemedim hep bana sevvdirmeye çalıştı mutfak dolaplarını değiştirdi banyolara dolap yaptırdı çocuk odası olacak odaya gömme dolap yaptırdı çamaşır makinesine dolap yaptırdı :) Çok sevdi ama inanın evin sorunları bitmek bilmedi yep yeni evin tuvaletimi kırılmadı duvarlar su mu almadı kalorife peteği temizlik yaparken elime düştü evin iskanı alınmamış üst kattaki odamın birinin camını kapattılar kalebodurlar siyah ve pembeydi çok alakasızdı onada masraf edip parke yaptırdık .. Hep evimi sevmeye çalıştım ama bir türlü sevemedim tüllerim katlanır türden nasıl tül yapmışlarsa salonum duvardan duvara hep tül kornişler sürekli kırılıp duruyor bir ara çıldırmak üzereydim.. Eşim ev kredisi ödüyor 8 senelik kredi borcumuz var bu evi satalım demeye bile cesaret edemedim .. Borç bitince satalım başka yere gidelim dedim kızar gibi oldu eşimle aram çok iyi kavga etmekten korkuyorum Bunların dışında apartmanda oturanlar çok pis herkesin ayakkabısı terliği çöpü bebek arabaları bile kapıların önünde çok düzensiz ve pisler .... Evimin önü açık değil mutfağımın balkonuna çıktığımda karşıdaki binaya elimi uzatsam girerim okadar yakın .. Çok huzursuzum bu durumdan ne yapacağımı bilemiyorum

Bende regnumda oturuyorum komşuyuz. Bizde başta ordan ev alınacaktık ama evler tapuda küçük gözüktüğü için kredi az ciktida Allahtan alamadık. Rektumda balkonsuz bir evde oturuyorum ama site temiz ve düzenli. Umarım böyle gider. Bence biraz sabredin sonra satıp başka yerden alirsiniz

Allah'ım dışarıda Çekirdek yiyen insanlar benim kabusum. Gördüğüm her çekirdekliyi uyarıyorum.. Parklarda, duraklarda Çekirdek yiyenlerin hemen yanına gidip " bakın her yer tertemiz Belediye işçileri buraları sürekli süpürüyor sizin ne hakkınız var bu kirliliği yapmaya..." Hatta Park'ta Çekirdek yiyip kabuklarını sağa sola savuran kendini bilmez bir kadına gidip poşet verdim. "Bunun içine atın lütfen" diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…