- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
- Konu Sahibi meredithgrey
-
istiyorsanız olur tabi ki. insan böyle olacağını bilmiyor ki başına ne geleceğini eşya alırken, tadilat yaparken. Allah başka sebep vermesin cicim. umarım kısa zamanda yeni ev haberini paylaşırsın bizlerle.Umarım öyle olur. Artık burda yaşadığımız sıkıntılar çok geriyor ikimizi de. Bunu satarsak sağlam bir peşinatımız olur zaten. Bu eve yaptığım onca tadilat masrafına acıyorum sadece. Bütün eşyayı da buraya göre aldık, şimdi gözüm hep daha küçük, kutu gibi evlerde. Nasıl olacak bilmiyorum. Bir kapı açılır inşallah bize de.
Çok havalı çıktık kendi evimizden ayy bu eski mahalleden yepsi yeni yerlere gidiyoruz tadında . Eşim ben dönmem diyo . Gece sinir basıyor duvar kağıtlarım , ankastrelerim aklıma geliyo /: döneyim bile desem 1 yıl kontrat var çıkaramazsın .şu 1 yıl geçsinde ... Hep gaz hep gaz milletin işi gücü gaz .ben de eskiciyimdir zaten. istanbul'dadır senin evin şimdi? yavrum nettin, niye bıraktın canım evi, sana diyim daha sağlamdır yeni yapılanlardan. hemen kiracıyı gönder, evine yerleş, ohh tadını çıkar. lütfen lütfen yap bunu.
doğduğumdan beri kutu gibi tabir edilen evlerde yaşayan ve şimdi feraha çıkan biri olarak o günlerime dönmek istemiyorum .Umarım öyle olur. Artık burda yaşadığımız sıkıntılar çok geriyor ikimizi de. Bunu satarsak sağlam bir peşinatımız olur zaten. Bu eve yaptığım onca tadilat masrafına acıyorum sadece. Bütün eşyayı da buraya göre aldık, şimdi gözüm hep daha küçük, kutu gibi evlerde. Nasıl olacak bilmiyorum. Bir kapı açılır inşallah bize de.
doğduğumdan beri kutu gibi tabir edilen evlerde yaşayan ve şimdi feraha çıkan biri olarak o günlerime dönmek istemiyorum .
Temizliği daha zor bir defa
Ev çok çabuk batıyor bir defa .
Benim fikrim bu
Sorunsuz apt . Yok . Bizimkiler çok lüx futbolcuların oturduğu yerden residance aldılar noldu yukardan balkona köpek kılı geliyor . Eşek yüküyle aidat . Kişisel zevklerinden kıs aidat öyle 400,500 tl. Aidat . Birde o yasak bu yasak . Şehre uzak . Dışı residance afedersin içi .ıç kadar. Hikaye yani . Keyfine bak . Salla. Takma. Kapıyı kapatınca kimseyi görmezsindoğru diyorsun da insanlar çok tuhaf gerçekten.. sokakta yürüyüşleri, balkondan aşağı çay, çorba dökmeleri, konuşmaları, bakışları falan çok itici geliyor bana..daha önce hiç bu kadar tuhaf insan topluluğu görmedim.. 4,5 aydır asansör bozuk yani biz aktif olarak oturmaya başladığımızdan beri diyebilirim ondan öncesi de senelerdir bozukmuş bir Allahın kulu hadi toplanalım halledelim dememiş..şimdi asansörcü arıyoruz ki halledelim diye.. binada çelik kapı var bir de üstüne demir parmaklıklı kapı yapmışlar hırsıza önlem olsun diye..alt katın balkonuna nevresimin yastığı düştü hiç muhabbetimiz yok her iş dönüşü kapısını çaldım 2 ay açan olmadı sonra gelmişler dedim ki balkona yastık kılıfı düştü kadın biz görmedik öyle bişey dedi kapıyı kapattı. İnsan bulur kenara koyar gökten düşecek hali yok belli ki üst kattan uçtu al koy kenara gelir alır biri elbet.. ne bilim yaa çok tuhaf insanlar var gerçekten..
evet evet biz bayılırız milletcek gaza getirip iş yaptırmaya. artık hayırlısı olsun diyim ben de ne diyim. sen çok istersen ikna edersin eşini de bakalım aradığınız özelliklerde beki de bulursunuz bir ev.Çok havalı çıktık kendi evimizden ayy bu eski mahalleden yepsi yeni yerlere gidiyoruz tadında . Eşim ben dönmem diyo . Gece sinir basıyor duvar kağıtlarım , ankastrelerim aklıma geliyo /: döneyim bile desem 1 yıl kontrat var çıkaramazsın .şu 1 yıl geçsinde ... Hep gaz hep gaz milletin işi gücü gaz .
bi de çok tatlısın yaÇok havalı çıktık kendi evimizden ayy bu eski mahalleden yepsi yeni yerlere gidiyoruz tadında . Eşim ben dönmem diyo . Gece sinir basıyor duvar kağıtlarım , ankastrelerim aklıma geliyo /: döneyim bile desem 1 yıl kontrat var çıkaramazsın .şu 1 yıl geçsinde ... Hep gaz hep gaz milletin işi gücü gaz .
aynen küçük evde ne temizlik belli ne yaptığın iş.. zaten büyük eve alışınca küçük evler batıyor insana :) Bende büyük evden küçüğe kaçınca. Küçük çk kolaylık geldi. Sanki hiç iş yapmıyomuşum gibi geliyo
Amin cnm , bilmukabele o senin enerjınin yansıması , herkes için hayırlısı .bi de çok tatlısın yahavanı yesinler. aman bi şey olmaz, kime ne, senin evin değil mi, istediğini yaparsın.
Sorunsuz apt . Yok . Bizimkiler çok lüx futbolcuların oturduğu yerden residance aldılar noldu yukardan balkona köpek kılı geliyor . Eşek yüküyle aidat . Kişisel zevklerinden kıs aidat öyle 400,500 tl. Aidat . Birde o yasak bu yasak . Şehre uzak . Dışı residance afedersin içi .ıç kadar. Hikaye yani . Keyfine bak . Salla. Takma. Kapıyı kapatınca kimseyi görmezsin
Ben de hep büyük evlerde yaşadım. Yatak odası ve mutfak büyük olsun yeter bana diyorum şimdi gerisi çok önemli değil gibi geliyor. Çok titiz bir insan değilim zaten çok rahatsız olmam diye tahmin ediyorum. Biraz dağınığım sadece ev küçük olursa her şeyin yeri belli olur dağıtmam belki diyorum. Şimdi elime bişey geçse kilere atıyorum, sonra hangi kilere koydum acaba diye iki saat arıyorum. Giyinme odası ayrı nasıl olsa deyip dağıtttıkça dağıtıyorum. Sonra yarım gün uğraşıp topluyorum. Küçük olunca dağıtamam belki.doğduğumdan beri kutu gibi tabir edilen evlerde yaşayan ve şimdi feraha çıkan biri olarak o günlerime dönmek istemiyorum .
Temizliği daha zor bir defa
Ev çok çabuk batıyor bir defa .
Benim fikrim bu
onu çek bunu çek arkasını temizle .Büyük ev gibisi var mı yaaa. Ohhhh ne güzel şey ferahlık .Ben de ev ararken çok sıkıntı çektim .Karşıyaka evleri çok fena hemem hepsinde karanlık oda var vs. Şimdi çok rahatım .Büyük ev büyük balkon gibisi yokaynen küçük evde ne temizlik belli ne yaptığın iş.. zaten büyük eve alışınca küçük evler batıyor insana :)
Umarım en kısa zamanda olur bişeyler. Değişikliğe çok ihtiyacım var bu ara. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.istiyorsanız olur tabi ki. insan böyle olacağını bilmiyor ki başına ne geleceğini eşya alırken, tadilat yaparken. Allah başka sebep vermesin cicim. umarım kısa zamanda yeni ev haberini paylaşırsın bizlerle.
Sakın sakın ben bunalım geçirdim küçük evde .Eşyalar üstüme üstüme gelirdi .Misafir gelince salon masası yerinden çekilmeli o zaman bile dönecek yer kısıtlı .Kabus gibi aman aman .Dağınıklıktan şikayetçi iseniz aman aman hiç tavsiye etmemBen de hep büyük evlerde yaşadım. Yatak odası ve mutfak büyük olsun yeter bana diyorum şimdi gerisi çok önemli değil gibi geliyor. Çok titiz bir insan değilim zaten çok rahatsız olmam diye tahmin ediyorum. Biraz dağınığım sadece ev küçük olursa her şeyin yeri belli olur dağıtmam belki diyorum. Şimdi elime bişey geçse kilere atıyorum, sonra hangi kilere koydum acaba diye iki saat arıyorum. Giyinme odası ayrı nasıl olsa deyip dağıtttıkça dağıtıyorum. Sonra yarım gün uğraşıp topluyorum. Küçük olunca dağıtamam belki.
hakkatten ya? ama görüntü kirliliği diye belki diye düşünüyorum. ama balkona yere konur kasası?Sevemiyorsan sevemiyorsundur. Yapıcak bir şey yok.
Klima neden yasak onu anlamadım?
Dağınık kalıcam ben yani ömür boyu. Bu arada nerde oturuyorsunuz? Eşim evlenmeden önce karşıyaka aksoyda teras kat bir 1+1'de yaşıyordu. O evin karanlık odasını bile özlüyorum bazen.Sakın sakın ben bunalım geçirdim küçük evde .Eşyalar üstüme üstüme gelirdi .Misafir gelince salon masası yerinden çekilmeli o zaman bile dönecek yer kısıtlı .Kabus gibi aman aman .Dağınıklıktan şikayetçi iseniz aman aman hiç tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?