Bizde sıfır eve taşındık canım hatta devam eden daireler vardı, kapı modelleri dediğin gibi tek tip, ancak kilitler farklı oluyor.Arkadaşlar aklima bi sey takildi simdi. Dediğim gibi evler sıfır. Diş kapıların hepsi görsel olarak aynı. Acaba kilitleride aynı midir ? Yoksa her eve aynı kapı ama farkli kilit mi takiyorlardir ?
Evet bana da cok tuhaf geldi. Benim esime apartman gorevlisi isciler giriyor olabilir ama sizin anahtariniz bende yok dese polisi cagirir gorevliden baslayarak herkesin parmak izini aldirir sikayetci olur. Ortada coddi bir durum var.İscilerin tuvalet ihtiyacini gidermek icin kapicidan anahtar almasi bi bana mi tuhaf geldi? Tamam onlarda insan, ihtiyaclari var ama benim haberim yokken eve girip tuvaletimi kullanmalari son derece absürt.
Böyle birşey bizim de başımıza geldi yıllar önce o zaman ki evimiz 1.kattı biz de problem yoktu ama yukarı katların banyoda banya yaptıkları su ve tuvalet suları bizim banyo ve evden çıkardı pis sular-banyo yapılınca köpüklü sular vs yukarı katların gideri tıkanmıştı hatta ilk başta itiraz etmişlerdi inanmamışlardı öyle şey mi olur diye sucu geldi bir kaç tane evet olur diye yukarıda ki borularda ne ararsanız çıkmıştı.@_huzur_, sizin aileniz nerede?anne baba,veya kardeş var mı yakınlarınızda?
bence işçiler girmez.inşaat halinde olan,evlerin tuvaletini kullanabilirler.niye,oturulan eve girsinler ki.ha amaç,hırsızlık olsa anlarım ama sadece tuvaleti kullanmak için giren kimse,sizin samimiyetinize güvenen biridir,bence.
bir de şunu atlamayalım.daha önce yazmışsınız,giderde problem oluyor.sifonu çekseniz bile,çekilmemiş gibi,geri verebiliyor.ben,yüksek giriş dairede oturuyorum,sık yaşadığım bir durum.ama son olay,yani tuvalet kağıdının rulosu ve klozetin kullanılıp,etrafa sıçratılması,bu tezi çürütebilir.
peki bu olay,yani,her tarafa sıçratılması,bir kez mi oldu?her defasında olan birşey mi?
eğer birkez olduysa,tahminim şu yönde;giderlerde problem vardır.bunu öğrenmenin yolu,sizinle aynı katta oturan,komşularınıza sorabilirsiniz.eğer onlarda da bu problem varsa,sorun buradan kaynaklanıyordur
.son olay da eşiniz ,birkez kullandı ve geç kaldığı için,evden aceleyle çıktı.size de başta açıklayamadı,sonrasında da itiraf edemedi.
olaylara sizden daha soğukkanlı yaklaşması,bu yüzden olabilir.
Farklıdır aynı takmazlar zannetmiyorum.Arkadaşlar aklima bi sey takildi simdi. Dediğim gibi evler sıfır. Diş kapıların hepsi görsel olarak aynı. Acaba kilitleride aynı midir ? Yoksa her eve aynı kapı ama farkli kilit mi takiyorlardir ?
Ben her fikre itiraz etmiyorum ki. Olurunu veya olmazini söylüyorum. Eğer durumumuza göre olabilme ihtimali olan fikirler olursa kabul ediyorum. Esin yapıyor olabilir demişler. Bende kabul ettim mesela. Evet adam benden gizli girip cişini yapıyor. Doverim diye korkusundan da soyleyemiyor. Cok mantıklı yani bu fikre itiraz etmem imkansız.Evet bana da cok tuhaf geldi. Benim esime apartman gorevlisi isciler giriyor olabilir ama sizin anahtariniz bende yok dese polisi cagirir gorevliden baslayarak herkesin parmak izini aldirir sikayetci olur. Ortada coddi bir durum var.
Yok kadin korkunca esi ben yaptim diyiveriyor yok adam sogukkanliymis falan...
Bir de konu sahibinin her verilen fikre itiraz etmesi...
11inci kattayiz.İlla bu kişi kapıdan mı giriyor bilen yok ki bence bir kapıya birde wcye taktırın kamera ama artık gireceğini sanmıyorum öğrenmiştir muhtemelen
Havalandırma falan var mı veya apartman boşluğu gibi11inci kattayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?