Evime birileri mi giriyor ?

Aynı işlevi yapan bi kamera buldum. Ondan siparis ediyorum suan. İnternet sürecinide hizlandirmaya çalışıyorum bi yandan.
Şimdi saydircam yine olmycak. İyisi mi size iyi gunler dileyeyim ben

Oncelikle eminim cok zor ve korkutucu bir durum ama insanlar sana net olarak su yapti mi demelerini bekliyosun sen sorduysan herkes fikrince yorum yapacak evde saklanip bekleyin denmis dogal olarak korktunuz kamera koy denmis vaktim yok eee ne bekliyosun o zaman kilit degistireceksen degistir yani burdakiler ne yapabilirki zor bir durumdasiniz ama bunu cozmek sizin elinizde ve ne yapicaksaniz biran once yapin bence mantikli olan esle konusup kamera koyulmasi insallah bulursunuz ne oldugunu

Son düzenleme:
Valla baştan kimseye haber etmeden kamerayı kursaydınız sonra da korkuyorsanız eşinizle eve girseydiniz, 3 hafta durulmuş 3 gün daha durulsaydı kimin yaptığı belli olurdu.
Şimdi herkes uyandı artık düşünülüp durulur eş mi işçiler mi ev sahibi mi kapıcı mı x mi y mi diye.

Anahtar bizden başka ev sahibinde var. O da alt kilidin anahtari. Biz ustude her gün kilitliyoruz.

Üst kilidin kimlerde olabileceğini düşünün o zaman. Belliki üstüde kopyalamış biri.

Aynı işlevi yapan bi kamera buldum. Ondan siparis ediyorum suan. İnternet sürecinide hizlandirmaya çalışıyorum bi yandan.
Şimdi saydircam yine olmycak. İyisi mi size iyi gunler dileyeyim ben

yok yok fena sinirin bozulmuş senin en iyisi mi ben de senin konudan ayrılayım, tek yardımımız sinirini bizden çıkarmana verdiğimiz fırsat oldu malum. sen kafana göre takıl en iyisi

kamera aldığınızı eşinize söylemeyin bence. Eşiniz yapıyor demiyorum ama üstü de kilitliyoruz ve o anahtar sadece eşim ve bende var diyorsunuz. Tek başınıza kamera alın yerleştirin. Yada şimdiye kadar söylediyseniz, daha gelmedi deyin, kamera koyduğunuzu bilmesin bence. İnşallah o değildir tabi. Gerçekten şaşırdım ve merak ediyorum. Ama size zarar vermek niyetinde olan biri değil kesinlikle bu belli

3 hafta durulmus diyorsunuz ama haberim yoktu ki. Bu öyle kolay şüphe edilebilecek bi durum değil malesef ki. Ben ilk gorduklerimde hep giderde sorun olduğunu dusunmustum mesela. Farkli degisikliklerde olunca uyandım.

Burada bi tarz yorumlar gelir sizde biliyorsunuz ama mantiken mumkun degil esiniz aptalmi eve birini getirecekte evi oyle birakip gidecek hadi anahtari birine verdi gelen o sekilde birakacak ihtimal disi ama sevimsiz bir konu eger anahtari tespit etmeden degistirirseniz kim oldugunu anlamazsiniz kamera icin imkanim yok demisssiniz dogrudur herkes sehrin gobeginde oturmuyor her an net yada sisteme ulasma imkani olmayabilir
bakin yapan ihtiyac gidermek isteyen biri olsa max 1 defa yapar eninde sonunda pis biraktigi icin ev sahibinin cozume gidecegini anlayip cekinir saka degil mulke izinsiz girmek bu ciddi cezasi var
Bunu yapan Sizin o saatte asla evde olmayan biri oldugunuzu bilecek kadar yakin biri rahatlikla evden cikisinizi evde kimsenin olmadigini goren biri (isci ne kadar takip edebilir sizi)siz komsu ve bekciniz apart gorevliniz varsa onlardan suphelenin derim her evin anahtari olan rahatca giremez ki evdemisin degilmisin ne bilecek olduda gitmedin ise demekki olmadiginizi gozlemleyebiliyor hatta komsular ayilmasin diye sifon cekmiyor
Her ne yaparsaniz yapin bu saatten sonra zaten gelmez duyuldu cunku
Artik kamerayida bosverin once kilit degisimi sonrada kamera kurdurursunuz hatta imkaniniz varsa maddi olarak tasinin valla en guzeli

Anahtar bizden başka ev sahibinde var. O da alt kilidin anahtari. Biz ustude her gün kilitliyoruz.

Burası da çok ilginç üst anahtar sadece eşinde ve sende var ise yabancı nasıl giriyor sizden alınıp kopyalanması gerekir ancak ee böyle de bir şey olmamış valla kafamda deli sorular

Konuyu daha bugun gordum bir ilk sayfayi bir de son sayfayi okudum.

Konu nasil aldatmaya gelmis hayret dogrusu.

Bir klozetten yola cikarak adamdan niye suphelensin konu sahibi.

Benim bir tanidigimin evine ev sahibi girip cikiyormus.

Hatta bir gun iceride yakalamislar ev sahibini.

Benim aklima ilk bu geldi.

Himm klozet kullanildiysa kesin kocasi aldatiyordur yorumlarida tuhaf geldi acikcasi.

Konu sahibi insallah cozersin bu isi.

Olmadi degistir komple kilitleri.

Bir daha yasanmasin bu olay yeter. Kimse kim.

Şimdi elde olanları yazalım: Üst anahtar eşinizde ve sizde var. Giren kişi cana mala zarar vermiyor sadece wc yi kullanıp gidiyor. İşçi olma ihtimali bana çok zayıf geldi nedense. Yani adamlar bu kadar rahat olamazlar sanki. Kaldı ki üst anahtarı nereden bulacaklar?E bu adamlar haftada sadece iki gün mü hacetleniyor? Diğer günler başka komşulara girseler zaten duyulur. Bu durumda şöyle bir şey çıkıyor; eve giren kişinin evinde tuvalet bozuk ya da bilemiyorum alafranga daha rahat ve evin üst anahtarı onda var. Bunlara uyan biri var mı? Mesela kv kp nasıl insanlar? Onların olabilme ihtimali var mı? Benim aklıma verileri toplayınca eşinin tarafından bir akraba gibi geldi. Gerçi wc bozuksa sadece iki gün mü kullanırlar orası da muamma.
Edit: Sayfaların hepsini okumadım eğer işçiler başka evleri de kullanıyorsa izinsiz işçiler olma ihtimali yüksek.

Dün görevliyle konustum daha once böyle bi olay yasanmamis.
Kp hayatta değil,kv şehir dışında. Başka bi akrabasida almaz heralde. Evleri zaten çok alakasız yerlerde. Sadece tuvalet için buraya gelmeleri çok saçma olur.
Bana işçiler mantıklı gelmişti aslında. Havalar soğuk belki haftanın her günü calismiyolardir. Gelip ihtiyaçlarını giderip gidiyorlardir. Ama görevlinin dediğine göre anahtari ondan aliyorlarmis. Bizim anahtarımız görevlide yok.

Arkadaşlar aklima bi sey takildi simdi. Dediğim gibi evler sıfır. Diş kapıların hepsi görsel olarak aynı. Acaba kilitleride aynı midir ? Yoksa her eve aynı kapı ama farkli kilit mi takiyorlardir ?

İşçiler nasıl olur? Ancak adamların elinde maymuncuk vardır açar girerler ama adamlar zaten anahtar alıyorlarmış neden suç işlesinler durduk yere? Sen değiştir anahtarı olsun bitsin. Boşver kimse kim.

kilit değiştirdikten sonra kameraya ne gerek var ki? önce kimin girdiğini tespit etseydiniz keşke

Arkadaşlar aklima bi sey takildi simdi. Dediğim gibi evler sıfır. Diş kapıların hepsi görsel olarak aynı. Acaba kilitleride aynı midir ? Yoksa her eve aynı kapı ama farkli kilit mi takiyorlardir ?
Farklıdır. Aynı takmazlar ya sanmıyorum.

Yok daha neler
Tabiiki farklı kilit takılıyor
Anahtarımı sizin kapınızda bi deniyim açıyormu da denmezki .. hırlısı var hırsızı var ilk vukuatta sende zan altında kalırsın
Eğer yakın komşun varsa onu bilemem tabii ricada edebilirsin

Yok canım mümkünmü herkesin kapı aynı olur ama kilit aynı olması bence olamaz

Hayret edici bi durum
Tabiki de her kilit farklıdır.
Enteresan bi olay. Konuyu tajipteyim. Gelişmeleri yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…