Aynı işlevi yapan bi kamera buldum. Ondan siparis ediyorum suan. İnternet sürecinide hizlandirmaya çalışıyorum bi yandan.iyi de arkadaşım benim hangi cümlemden eşini suçladığım sonucuna vardın? birine kızmışsın sıradan saydırıyosun millete. en baştan beri aklıma bile gelmedi eşinin olabileceği. adam eve kaçak göçek kadın sokmuş olsa b.kunu delil olarak mı bırakır? senin klozeti kullandığını bile bile hem de. yada getirdiği kadın klozeti b.klu b.klu bırakıp çıkarken hiç mi düşünmez sevgilim görürse tiksinir benden diye. öyle bir ihtimal aklıma gelmedi.
o arkadaşın söylediği program çok işlevseldi, senin kamera almaya vaktin yoktu , neden o programı yüklemedin bunu sordum. evde net yok demek yerine saçma sapan tavırlara girmişsin. sıradan millete saydırmak yerine seçerek saydır bari
Oncelikle eminim cok zor ve korkutucu bir durum ama insanlar sana net olarak su yapti mi demelerini bekliyosun sen sorduysan herkes fikrince yorum yapacak evde saklanip bekleyin denmis dogal olarak korktunuz kamera koy denmis vaktim yok eee ne bekliyosun o zaman kilit degistireceksen degistir yani burdakiler ne yapabilirki zor bir durumdasiniz ama bunu cozmek sizin elinizde ve ne yapicaksaniz biran once yapin bence mantikli olan esle konusup kamera koyulmasi insallah bulursunuz ne oldugunuHayır bakın gerçekten asabim bozuluyor. Adam bana niye yalan söylesin ? Mantıklı bi açıklama yapın valla kabul edcem diyorum kimse cevap vermiyor. Ama herkes aynı şeyi yazıyor. Aldatiyor,anahtari başkasına vermiş,o yaptı ama saklıyor bilmem ne.. Mantıklı bi açıklama olmadan böyle bir yorum neden yapılır ? Sizler benim kadar endiselenemezsiniz elbette biliyorum ama gerçekten zor durumdayım ve bunu anlatamiyorum. Kilit taktirmadan kamera taktir diye ısrar eden bi guruh vardı dün. Sanki adam gelse beni orda dograsa yardimima kosabileceklermis gibi. Biraz olsun içim rahatlar,gorebildigim noktaları görürüm diye açtım bu konuyu ama yardimci olmaktan ziyade eleştiren yorumlar geliyor. Daha kötüsü sadece kendi merakları giderilsin istiyorlar. Benim ne yaşadığım umurlarinda değil. Yakinlarimada anlatamiyorum ki onlarda korkmasin.
Neyse kusuruma bakmayın lütfen. Kafam allak bullak.
Anahtar bizden başka ev sahibinde var. O da alt kilidin anahtari. Biz ustude her gün kilitliyoruz.Evinize giren her kimse belliki tek amaç huzursuz etmek. Yoksa neden delil bıraksın.
Anahtarınızın kimde olma ihtimali var? İyice düşünün bence. Atladığınız birşeyler var gibi. Taşınırken kimlerle muhatap olmuştunuz? Giren kişinin amacı size zarar vermek olsa şimdiye kadar verirdi . Sizin psikolojinizi bozmaya çalışıyor sadece.
Aynı işlevi yapan bi kamera buldum. Ondan siparis ediyorum suan. İnternet sürecinide hizlandirmaya çalışıyorum bi yandan.
Şimdi saydircam yine olmycak. İyisi mi size iyi gunler dileyeyim ben
3 hafta durulmus diyorsunuz ama haberim yoktu ki. Bu öyle kolay şüphe edilebilecek bi durum değil malesef ki. Ben ilk gorduklerimde hep giderde sorun olduğunu dusunmustum mesela. Farkli degisikliklerde olunca uyandım.Valla baştan kimseye haber etmeden kamerayı kursaydınız sonra da korkuyorsanız eşinizle eve girseydiniz, 3 hafta durulmuş 3 gün daha durulsaydı kimin yaptığı belli olurdu.
Şimdi herkes uyandı artık düşünülüp durulur eş mi işçiler mi ev sahibi mi kapıcı mı x mi y mi diye.
Burada bi tarz yorumlar gelir sizde biliyorsunuz ama mantiken mumkun degil esiniz aptalmi eve birini getirecekte evi oyle birakip gidecek hadi anahtari birine verdi gelen o sekilde birakacak ihtimal disi ama sevimsiz bir konu eger anahtari tespit etmeden degistirirseniz kim oldugunu anlamazsiniz kamera icin imkanim yok demisssiniz dogrudur herkes sehrin gobeginde oturmuyor her an net yada sisteme ulasma imkani olmayabilirHayır bakın gerçekten asabim bozuluyor. Adam bana niye yalan söylesin ? Mantıklı bi açıklama yapın valla kabul edcem diyorum kimse cevap vermiyor. Ama herkes aynı şeyi yazıyor. Aldatiyor,anahtari başkasına vermiş,o yaptı ama saklıyor bilmem ne.. Mantıklı bi açıklama olmadan böyle bir yorum neden yapılır ? Sizler benim kadar endiselenemezsiniz elbette biliyorum ama gerçekten zor durumdayım ve bunu anlatamiyorum. Kilit taktirmadan kamera taktir diye ısrar eden bi guruh vardı dün. Sanki adam gelse beni orda dograsa yardimima kosabileceklermis gibi. Biraz olsun içim rahatlar,gorebildigim noktaları görürüm diye açtım bu konuyu ama yardimci olmaktan ziyade eleştiren yorumlar geliyor. Daha kötüsü sadece kendi merakları giderilsin istiyorlar. Benim ne yaşadığım umurlarinda değil. Yakinlarimada anlatamiyorum ki onlarda korkmasin.
Neyse kusuruma bakmayın lütfen. Kafam allak bullak.
Anahtar bizden başka ev sahibinde var. O da alt kilidin anahtari. Biz ustude her gün kilitliyoruz.
Dün görevliyle konustum daha once böyle bi olay yasanmamis.Şimdi elde olanları yazalım: Üst anahtar eşinizde ve sizde var. Giren kişi cana mala zarar vermiyor sadece wc yi kullanıp gidiyor. İşçi olma ihtimali bana çok zayıf geldi nedense. Yani adamlar bu kadar rahat olamazlar sanki. Kaldı ki üst anahtarı nereden bulacaklar?E bu adamlar haftada sadece iki gün mü hacetleniyor? Diğer günler başka komşulara girseler zaten duyulur. Bu durumda şöyle bir şey çıkıyor; eve giren kişinin evinde tuvalet bozuk ya da bilemiyorum alafranga daha rahat ve evin üst anahtarı onda var. Bunlara uyan biri var mı? Mesela kv kp nasıl insanlar? Onların olabilme ihtimali var mı? Benim aklıma verileri toplayınca eşinin tarafından bir akraba gibi geldi. Gerçi wc bozuksa sadece iki gün mü kullanırlar orası da muamma.
Edit: Sayfaların hepsini okumadım eğer işçiler başka evleri de kullanıyorsa izinsiz işçiler olma ihtimali yüksek.
İşçiler nasıl olur? Ancak adamların elinde maymuncuk vardır açar girerler ama adamlar zaten anahtar alıyorlarmış neden suç işlesinler durduk yere? Sen değiştir anahtarı olsun bitsin. Boşver kimse kim.Dün görevliyle konustum daha once böyle bi olay yasanmamis.
Kp hayatta değil,kv şehir dışında. Başka bi akrabasida almaz heralde. Evleri zaten çok alakasız yerlerde. Sadece tuvalet için buraya gelmeleri çok saçma olur.
Bana işçiler mantıklı gelmişti aslında. Havalar soğuk belki haftanın her günü calismiyolardir. Gelip ihtiyaçlarını giderip gidiyorlardir. Ama görevlinin dediğine göre anahtari ondan aliyorlarmis. Bizim anahtarımız görevlide yok.
Ayrıca beklemede filan değilim. Nerden bu sonuca vardınız ? Dun kapının kilidini değiştirdik ve birazdanda kamera siparisi vericem. Napim eve nöbetçi mi dikiyim ? Yardımcı olmaktan ziyade eleştiri yapıyorsunuz. Zaten sıkkın olan canım bi kez daha sıkılıyor yani.
Farklıdır. Aynı takmazlar ya sanmıyorum.Arkadaşlar aklima bi sey takildi simdi. Dediğim gibi evler sıfır. Diş kapıların hepsi görsel olarak aynı. Acaba kilitleride aynı midir ? Yoksa her eve aynı kapı ama farkli kilit mi takiyorlardir ?
Yok daha nelerArkadaşlar aklima bi sey takildi simdi. Dediğim gibi evler sıfır. Diş kapıların hepsi görsel olarak aynı. Acaba kilitleride aynı midir ? Yoksa her eve aynı kapı ama farkli kilit mi takiyorlardir ?
Arkadaşlar aklima bi sey takildi simdi. Dediğim gibi evler sıfır. Diş kapıların hepsi görsel olarak aynı. Acaba kilitleride aynı midir ? Yoksa her eve aynı kapı ama farkli kilit mi takiyorlardir ?
Arkadaşlar aklima bi sey takildi simdi. Dediğim gibi evler sıfır. Diş kapıların hepsi görsel olarak aynı. Acaba kilitleride aynı midir ? Yoksa her eve aynı kapı ama farkli kilit mi takiyorlardir ?
Tabiki de her kilit farklıdır.Arkadaşlar aklima bi sey takildi simdi. Dediğim gibi evler sıfır. Diş kapıların hepsi görsel olarak aynı. Acaba kilitleride aynı midir ? Yoksa her eve aynı kapı ama farkli kilit mi takiyorlardir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?