Evime birileri mi giriyor ?

Evet o konuda bende tartistim kendisiyle. Rahat olduğunu söyleyemem kesinlikle rahat değil ama daha cok üstüne düşüp beni daha fazla korkutmak istemiyor diye düşünüyorum. Çünkü şu en son yaşanan klozet olayında çok korkmustum. Aglamami durduramayinca tamam tamam ben yaptım söylemeye cekindim filan diye kapatmaya çalıştı meseleyi. Bana belli etmeden halletmeye çalışıyor gibi hissediyorum. Bilmiyorum.

Enteresan.

Ben iş çıkışı eve gittiğim de
biri girmiş zannettim de
Anadolu yakası ne kadar polis varsa eve doldurdum

Mutlaka kamera takıp tespit edin önce.
Sonra kilidi değiştirirsiniz.

peki,bunun bir itiraf olma ihtimali yok mu?yapmış ve de kızacaksınız diye,size söyleyememiş.olayın bu kadar büyeyeceğini düşünememiş olmaz mı?

bir de siz sorun bakalım,apt görevlisine.eşinize ,işçiler kullanmıştır diye birşey söylemiş mi?

açıkçası sizdeki savunma hali eşinizdeki rahatlık bana normal gelmedi.

böyle bir olay bir kere yaşandığında emin olunamayabilir ama iknci kez olduğunda insan bi kıllanır. siz hala beklemedesiniz

Karşı komşum aramış söylemiş ve evet dun banada söylediler böyle böyle işçiler kullanmis olabilir diye. Bende görevliye sordum. Anahtarı benden alıyorlar. Sizin anahtarınız bende yok dedi.

böyle bir olay bir kere yaşandığında emin olunamayabilir ama iknci kez olduğunda insan bi kıllanır. siz hala beklemedesiniz
Neyi savunuyorum ? Eşimi mi ? Eger ondan şüphelensem zaten konu acmam ki. Belki diyorum dalginlikla yapmış olabilir. Ama 1 değil 2 değil. Hadi diyelim tamam bendende cekindi söylemedi. Peki neden o rulo kartonu yırtıp atsın veya banyoda peçete yokken gitsin peçete alsın klozete atsın ? Aklım almıyor gerçekten. Hayır kendimden bile şüphe ediyorum artık.

sizi kendi yerime koyuyorum. eşim eminim ki ertesi gün işe falan gitmez evde nöbet tutardı yada anında gece bile o kamerayı kurdururdu. biz panik olurduk.

siz bekliyorsunuz da.

Ayrıca beklemede filan değilim. Nerden bu sonuca vardınız ? Dun kapının kilidini değiştirdik ve birazdanda kamera siparisi vericem. Napim eve nöbetçi mi dikiyim ? Yardımcı olmaktan ziyade eleştiri yapıyorsunuz. Zaten sıkkın olan canım bi kez daha sıkılıyor yani.

bir arkadaş direk tablet yada pcden izleyebileceğiniz bir program söyledi ya evde net mi yok? tablet yada pc mi yok? en mantıklı çözüm oydu hiç dikkate almadınız o öneriyi de merak ettim neden diye?

hmm hmm hmmm eş ben yaptım demiş işte
neyse konu uzadıkça karışıyor sanki

bir arkadaş direk tablet yada pcden izleyebileceğiniz bir program söyledi ya evde net mi yok? tablet yada pc mi yok? en mantıklı çözüm oydu hiç dikkate almadınız o öneriyi de merak ettim neden diye?
Dikkatli okusaydiniz o yoruma verdiğim cevabida görürdünüz. Evde internet yok. Başvurduk ama başka şehirden nakil yaptigimiz için süreç biraz uzadı.

Off çok zor bir durum sizin için bütün gece hiç aklımdan çıkmadınız karmakarışık bir durum eşinizinde günahını almak istemem ama off ne bilim yaa bir an önce sonuçlanır dualarım sizinle

Dikkatli okusaydiniz o yoruma verdiğim cevabida görürdünüz. Evde internet yok. Başvurduk ama başka şehirden nakil yaptigimiz için süreç biraz uzadı.
hakkaten bence şu üyeleri azarlar tavırdan vazgeçin. dikkatli baktıysan 57 sayfa olmuş , boş vaktim var ama 57 sayfayı aralıksız okuyacak kadar değil. eve biz girmiyoruz yani üyelere yaklaştığınız bu agresif tavırdan vazgeçin bence, bir sakinleşin.. her yorumu art niyetli yazılmış diye düşünmeyin

Evet arkadaşlar eşim iseyip iseyip kaçıyor. Bende isersen seni doverim diye tehdit ettiğim için bana söylemeye korkuyor.
Yahu adam sabah gözümün önünde gidiyor alaturka tuvalette ihtiyacını görüyor. Ben çıkıyorum evden 10 dakka hadi diyelim maksimum yarım saat sonrada o evden çıkıyor. Ne ara o kadar cisi gelecek ? Bakın az biraz değil hayvan gibi yapmışlar diyorum. Sabah tertemiz bırakıp çıkıyorum geldiğimde batmış oluyor. Düşünüyorum bi mantık kuramiyorum ki bu söylediklerinizle. 30 yaşında adam benden niye saklasin ? Ayrıca niye hayvan gibi bıraksın ?

eşinin yaptığını ben de düşünmüyorum bu arada. hayvan gibi yapma olayı da varsa zaten eve giriş amacı ihtiyaç görmek o zaman. yani aldatma yada meraklı komşu ,kv de seçeneklerin arasından çıkıyor. geriye en mantıklı seçenek işçiler kalıyor. demek ihtiyaç görmek için onlar girdi. kilidi değiştirdikten sonra tekrarının olacağını sanmıyorum

Hayır bakın gerçekten asabim bozuluyor. Adam bana niye yalan söylesin ? Mantıklı bi açıklama yapın valla kabul edcem diyorum kimse cevap vermiyor. Ama herkes aynı şeyi yazıyor. Aldatiyor,anahtari başkasına vermiş,o yaptı ama saklıyor bilmem ne.. Mantıklı bi açıklama olmadan böyle bir yorum neden yapılır ? Sizler benim kadar endiselenemezsiniz elbette biliyorum ama gerçekten zor durumdayım ve bunu anlatamiyorum. Kilit taktirmadan kamera taktir diye ısrar eden bi guruh vardı dün. Sanki adam gelse beni orda dograsa yardimima kosabileceklermis gibi. Biraz olsun içim rahatlar,gorebildigim noktaları görürüm diye açtım bu konuyu ama yardimci olmaktan ziyade eleştiren yorumlar geliyor. Daha kötüsü sadece kendi merakları giderilsin istiyorlar. Benim ne yaşadığım umurlarinda değil. Yakinlarimada anlatamiyorum ki onlarda korkmasin.
Neyse kusuruma bakmayın lütfen. Kafam allak bullak.

iyi de arkadaşım benim hangi cümlemden eşini suçladığım sonucuna vardın? birine kızmışsın sıradan saydırıyosun millete. en baştan beri aklıma bile gelmedi eşinin olabileceği. adam eve kaçak göçek kadın sokmuş olsa b.kunu delil olarak mı bırakır? senin klozeti kullandığını bile bile hem de. yada getirdiği kadın klozeti b.klu b.klu bırakıp çıkarken hiç mi düşünmez sevgilim görürse tiksinir benden diye. öyle bir ihtimal aklıma gelmedi.

o arkadaşın söylediği program çok işlevseldi, senin kamera almaya vaktin yoktu , neden o programı yüklemedin bunu sordum. evde net yok demek yerine saçma sapan tavırlara girmişsin. sıradan millete saydırmak yerine seçerek saydır bari

Evinize giren her kimse belliki tek amaç huzursuz etmek. Yoksa neden delil bıraksın.
Anahtarınızın kimde olma ihtimali var? İyice düşünün bence. Atladığınız birşeyler var gibi. Taşınırken kimlerle muhatap olmuştunuz? Giren kişinin amacı size zarar vermek olsa şimdiye kadar verirdi . Sizin psikolojinizi bozmaya çalışıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…