Evime birileri mi giriyor ?

Annem bi kaç gün biz evde yokken evdeydi. Bi anormallik olsa mutlaka söylerdi. Ama giren biri olsa gozetliyodur diye düşünüyorum. Evde biri var mi yok mu haberdar oluyodur yani ne biliyim..

Kamera koyun banyoya görülmeyecek biyere bence. Sadece banyoyu kullanıp gitmesi saçma değil mi?
Çok saçma hemde. Şimdiye kadar o yüzden üstünde durmadım. Ama bugün peçeteyi görünce...

bence önce bir kamera koyup bikaç gün bekleyin sonra da kilitleri değiştirin.
zaten ev sahibi kendisinde anahtar olmadığını söylese de yeni taşındığınız evin her zaman kilidini değiştirin anahtarların kimlerde olduğunu bilmeniz mümkün bile değil.

Bence de kesinlikle böyle yapın, ya ev sahibi ya da onun evinde yaşayanlardan biri. Belki eski kiracı komşulardan birine anahtar vermiştir, sizin evde olmadığınız zamanları bildiği için rahat rahat girip çıkabilir onlar da. Bir ihtimal de eşinizin ailesinden biri vs. olabilir yedek anahtarları varsa. Farkettiğinizi belli etmeden bir kamera koyun ev içine. Görüntüyü alın bulunsun. Sonra da kapı kilidini değiştirin. Sonra da gerekli yerlere şikayette bulunun.

Ben ev sahibinden şüphelendim. Neden tuvaleti kullansın diyeceksiniz de şizofren olabilir.
Eve geldiğinizde kilitlediğiniz gibi mi buluyosunuz evi? Kilitlerken sayın ve geldiğinizde sayarak açın bakalım aynı mı. Anahtarı olmayan biri olsa tekrar kilitleyemez sonuçta. Geriye tek bi seçenek kalıyo ki o da ev sahibinin girmesi.
Balkondan girse fark edersiniz. Balkon kapılarının da kilitlerini kontrol edin bakalım kilitlediğiniz gibi mi?
Pencereden girse pencereyi dışarıdan kapatamayacağına göre..

Oklar ev sahibini gösteriyor..

Ben olsam eve kesin kamera taktirop giren kişiyi bulurdum

Ben olsam ses de alan kamera koyardım. 100 lira bir şey zaten..

Ya ev sahibi ya da aileden anahtarı olan biri olabilir diye düşünüyorum.

Kilidi degistirin o göbeğini saklayın evi bosaltmaniz gerekirser takarsinIz eskisini ,
Ilk is değiştirmek olsun bizde iki wc kullaniyoruz insan bilir hadi sifon belki uyku sersemligi acele vs gibi durumlarda unutulabilir ama tuvalet kağıdınin rulosunu insan atsa unutmaz heralde

Etrafta elti Gorumce var mi sizi huzursuz etmek isteyecek. Eve gelen biri icin anahtar cogaltmak zot is degil. Maksat huzursuzluk yaratmaksa da başarmış.

Aynen bizde böyle yaparız eve girdiğimizde ilk iş kilit değiştirmek olur. Çıkarkende eskisini takarız.
Eve giren ev sahibi olsa iz bırakmamak içi sifonu çeker diye düşünüyorum. Ama hiç mantıklı bir açıklamam yok şu duruma. Çok garip.

benim anlamadığım da şu: bunu yapan kişi madem ki anneniz evdeyken ortalıkta gozukmeyecek kadar, evde olup olmadığınızı bilip ona göre gelecek kadar akıllı ve mantıklı öyleyse neden arkasında kanıt bırakıyor? yani defalarca sifonu çekmeden gitmiş, tuvalet kağıdı olmayan tuvalete tuvalet kağıdı atmış. bunları yapmasa sizin haberiniz olmazdı bile. acaba sizi özellikle rahatsız etmeye çalışıyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…