Evime birileri mi giriyor ?

Valla korku filmi izliyormuş gibi korkarak okudum yazınızı ... Bence ev sahibini hiç aramadan kilidi değiştirin .. Ama hırsız falan olsa neden birşey almasın ki ... Bilmiyorum.. Ben çok hassasım bpyle şeylere ufaktan korktum valla her gece evde yalnız biri olarak

Oraya kamera koy delil topla

Bence doğa ustu olay olma ihtimali cok cookkk dusuk.ev sahibi desen niye böyle bi saçmalık yapsın ne zevk alacak bundan tam tersine niyeti bişeyleri kurcalamak olsa girer herşeyi yapar iz bırakmaz.aldatma desen bi defalık bişi degil hep olan bi olay ve bariz ortada eşiniz niye kendini ele versin.en mantıklısı cevrenizde sizi sevmeyen biri sızı korkutmak tedirgin etmek için yapmıştır yada eşiniz yapmış olabilir.en basitinden hemen kamera koyun ama eşinize bile soylemeyin bakalım kimmiş

manipüle yöntemi denen bir şey var.. googladan bakmanı tavsiye ederim eşin büyük bir ihtimal kamera koy bence.

Estağfurullah... Size dinimizde yer alan tuvalet adabını okumanızı tavsiye ederim. Biz insanlar genellikle tuvalete girip çıkarken bu adapları unutabiliyoruz. Tuvalet ve banyo üç harflilerin mekanıdır rahatsız ediyo olabilirler. Konuyu takipteyim çok merak ediyorum paylaşın.

Kamera en kesin çözüm sesli falan olanlardan olursa daha iyi tuvaletede köy bence internet üzerindende izlenebildiği sonucta

öyle pisişik güçler,üç harfliler çıkmaz bu işten,boşa heyecan yapmayın.

olsa olsa,evinde alafranga tuvaleti olmayan,ya da evindekini kullanmak istemeyen bir insan olabilir.yaşlı insanlar,alaturkayı kullanırken zorlanıyorlar.bu yüzden,alafranga tuvalete yöneliyorlar.

daha önce de sordum ama tekrarlayayım.anahtarınız,ev sahibinizden başka kimlerde var,yakınlarınız arasında,yaşlı insan var mı?üzerinde durmanız gereken nokta budur.

Tuvaleti kullanan x kişi erkek orası belli ama kim acaba?

Ben sizin uyku sersemi yaptığınızı düşünüyorum. Olmaz demeyin bazen olur ve muhakkak kilidi değiştirin, ayrıca kilit sayınıza bakın evden çıkarken. Girerken aynı sayıda mı buluyorsunuz?

Ben olsam ıcerı gırıse bı kamera koyardım gızlıden ...kılıdı degısmeden

Ev sahibinin oğlu falan var mı? Sanki ardında bilerek iz bırakmak isteyen bir erkek gibi geldi bana. Bundan sapıkça bir zevk alıyor gibi.

Çamaşırlığınızı da kontrol edin, kirli çamaşırlarınız koyduğunuz gibi mi duruyor mesela?

Tehlikeli bir durum. Hiç beklemeyip derhal Dış kapıyı ve banyoyu gören kamera taktırmanız gerekiyor. Kimseye bu durumdan bahsetmeyin ki kim olduğunu öğrenesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…