Evime döndüm ne yapmalıyım?

Cordelia

To be or not to be…
Pro Üye
22 Ocak 2013
41.707
210.633
798
Hayırlı Ramazanlar ve Anneler Gününüz Kutlu olsun.
Ben evime döndüm 9 aydır eşimden ayrı idim. Eşim geldi aldı beni. Eşimin ailesinin evine gittim. Beni akrabalarından arayan yok. Ben mi aramalıyım onlar mı? K.v ye iki kez gittim. Beni aramadı telefon ile. Ben mi aramalıyım. 9 ay beni aramadıkları için hepsine kırgınım zaten. Kardeşler elti k.v vs bahsettiğim.
Ayrılık sebebi : kıskançlık, öfke, alkol idi. Sözler verdi döndüm.
Not: Bilenler ve merak edenler varsa döndüğüme pişmanım.

Son düzenleme:
9 ay çok uzun süre neden ayrılmıştınız ve ne değişti barıştınız?!

Hayırlı Ramazanlar ve Anneler Gününüz Kutlu olsun.
Ben evime döndüm 9 aydır eşimden ayrı idim. Eşim geldi aldı beni. Eşimin ailesinin evine gittim. Beni akrabalarından arayan yok. Ben mi aramalıyım onlar mı? K.v ye iki kez gittim. Beni aramadı telefon ile. Ben mi aramalıyım. 9 ay beni aramadıkları için hepsine kırgınım zaten.

Not: Bilenler ve merak edenler varsa döndüğüme pişmanım.
Resmen komedi. Konularinizi bilmeyenler ne yazık ki yazıp, emek verecekler su başlığın altında. Insanların zamanını çalmayı bırakarak başlayın. Belki de sizi görmek istemiyorlar, sesinizi duymak. Zorlami göruseceksiniz?

9 ay çok uzun süre neden ayrılmıştınız ve ne değişti barıştınız?!
Hiçbirşey değişmedi. Ayrılık sebebi , alkol, kıskançlık, küfür idi... Yapmayacağını söyledi falan.. Ailelerin tekrar görüşmesi nasıl oluyor onu merak ettim.

Kimseyi aramak zorunda değilsiniz..
Selam bandosu gibi ne gerek var.
Çok merak eden gelir tekrar barışmışsınız hayırlı olsun insallah bu sefer der..
Ne diye böyle bir şeye gerek duydunuz anlamadım..

Akrabalar niye arasın ki sizi?Hoşgeldin partisi gibi birşey mi bekliyorsunuz?
Dondugunuze pişman olmanız bunun yüzünden mi?
Akraba dediğim eltim k.v her gün görüştüğümüz insanlar. Partiden bahsetmiyorum. İletişim nasıl başlamalı. Yada başlamaz mı?

Akraba dediğim eltim k.v her gün görüştüğümüz insanlar. Partiden bahsetmiyorum. İletişim nasıl başlamalı. Yada başlamaz mı?
Baslar tabi ki durumu akışına bıraksanız bence..ayrıca bunlar önemli değil ki karı koca olarak siz anlaşın birşeyleri yoluna koyun önemli olan bu..elti,kv vs..nedir ki şimdi??

Resmen komedi. Konularinizi bilmeyenler ne yazık ki yazıp, emek verecekler su başlığın altında. Insanların zamanını çalmayı bırakarak başlayın. Belki de sizi görmek istemiyorlar, sesinizi duymak. Zorlami göruseceksiniz?
Konularımla ilgili bir soru yok ki. Eşimle barıştım evdeyim Ailesi ile görüşme konusunu soruyorum. Aramalı mıyım? Onlar gittiğimden beri aramadı şimdi döndükten sonraki süreci soruyorum.

Sizi birilerinin aramasina çok takilmayin zamanla oturur hersey çok aramak istiyorsanız önümüz bayram güzel bahane olur

Asl olan neden pismansinız gelir gelmez kötü bi olay mi yasadiniz

Baslar tabi ki durumu akışına bıraksanız bence..ayrıca bunlar önemli değil ki karı koca olarak siz anlaşın birşeyleri yoluna koyun önemli olan bu..elti,kv vs..nedir ki şimdi??
Doğru söylüyorsunuz. Sanırım onlara çok kırıldım çok seviyordum onları. Bizi birleştirmeye çalışmadılar nasılsın bile demediler diye... Akışa bırakmak en güzeli.

Aıle senden de kocanda bıkmıs😁 yanı anne ben geldım mı dıycen😁 esin zaten der eşim eve döndü biz barıstık dıye. Ben kv olsam aramam yanı onlarada yazık yanı dıger aıle fertlerı bılmıyor ya da sızle gorusmek ıstemıyor olabılır. Ben aramam kımsenın aramasını da beklemem. Eşin senı götürmeli ya da bırılerını davet etmelı sız beklenede kalın😁

Sizi birilerinin aramasina çok takilmayin zamanla oturur hersey çok aramak istiyorsanız önümüz bayram güzel bahane olur

Asl olan neden pismansinız gelir gelmez kötü bi olay mi yasadiniz
Evlilik yıldönümüz idi. Anneler günü nedeni ile evlerine gittim. Hayırlı olsun demediler hiç konuşmadılar. Onlarla sorun yaşamadım oysa.

Evlilik yıldönümüz idi. Anneler günü nedeni ile evlerine gittim. Hayırlı olsun demediler hiç konuşmadılar. Onlarla sorun yaşamadım oysa.
Boşver konusmasinlar sende bi daha gitme arama eviniz ayrı yolunuz ayrı esinle sorunlarini duzelt yeter sizin haricinizdeki olaylar seni ilgilendirmesin gormezden gel
Neden taktin ki bu kadar onlarla olan iletişime

Neden arama ihtiyacı hissediyorsunuz ki?

Gitmeden önce çok mu seviyordunuz? Çok mu can ciğer kuzu sarması idiniz?

Çok mu kafa dengi insanlar?
Çok mu mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz onlarla görüşünce?

Çok yeni şeyler mi öğreniyorsunuz onlardan? Bu hayat yolculuğunda adımlarınızı atarken bunu sizin için kolaylaştırıyorlar mı?

Çok mu severler sizi??? Aylardır aramadılar diyorsunuz. Nedir sizdeki bu illa da görüşme sevdası???

Neden yani? Görüşmezseniz bir yeriniz mi eksilecek?

Back
X