- Konu Sahibi krmzglbusra
-
pardon kaynatanın ne suçu var. allahım ya tamam oldu . valla ya sorunlu insanlar girmesinler kk ye. nerden biliyorsun tam olayı içinde misin. herkesin kendine göre haklı tarafı vardır. belki başkasına ediyorlardı kendine zannetti. yangına körükle gidilmez. yorum yapmak için yorum da yapılmazSakın ne kaynananla, ne kaynatanla ne de görümcenle görüş. Ne biçim insanlar ya.
Ortada daha dogmamis bir Çocuk var eşimi tanırım sadece doldurduklari için böyle davrandığını düşünüyorum iki gündür sürekli özür dileyip durdu bir daha olmayacak diye ben onu tanıdım ama o beni daha taniyamamis donmemeliydim ama artık yapacak bileyim kalmadı nasıl davranmam gerektiğini dr bilmiyorum malesef
pardon kaynatanın ne suçu var. allahım ya tamam oldu . valla ya sorunlu insanlar girmesinler kk ye. nerden biliyorsun tam olayı içinde misin. herkesin kendine göre haklı tarafı vardır. belki başkasına ediyorlardı kendine zannetti. yangına körükle gidilmez. yorum yapmak için yorum da yapılmaz
Hamileymişsiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Eşim ankarada kurs gormeye gittiği icin beni memlekete 15 günlüğüne bıraktı kaynanamgille hiçbir sorun yokken sabah uyandığımda gorumceyle benim hakkimda konuşup beddua ettiğini duydum bende sinirlendim ve annemlerw gittim sonrada donmedim bunu eşime anlattım oda çok sinirlendi annesine ablasına sordu yeminleriyle yalanlariyla beni haksiz duruma düşürdü ler eşim onlara inandigi icin benden Özür dilememi istedi yoksa yüzümü göremezsin diye tehditler savurdu bende hakliyim Özür dilemem dedim kurs bittikten sonra yanıma gelip beni alacaktı ne olduysa konuşmaya bile gelmedi sonra benimle görüşmeden döndü ben yine alttan aldım evime gelmek istiyorum dedim ve dün annemle birlikte çıktım geldim şimdi çok pişmanım keşke gelmeseydim diyorum ona yalvarmis duruma düştüm bu arada 4 aylık hamileyim kaynatamda bana eğer bosanirsan ben oğlumu evlendiririm dedi ondan sonra bendeki tüm ipler koptu şimdi eve geldim eşimle aramız iyi ama keşke o gelseydi diyorum çok Üzgünüm ne dusunmeliyim bilmiyorum
evet doğmamış bir çocuk var ve genelde eşler gorduğum kadarıyla doğmamış olan çocuğa guvenerek ne de olsa beni terk edemez diyerek zulmediyorlar eşlerne. Bu duşuncede oşdugınuzu gostermeyin bence yani çocuk var barışalım falan demeyin ki sizi hafife almasın. Pes o kaynanaya da yemin ediyorum hiç düşünmüyorsan torununu duşun. Allaha havale edinOrtada daha dogmamis bir Çocuk var eşimi tanırım sadece doldurduklari için böyle davrandığını düşünüyorum iki gündür sürekli özür dileyip durdu bir daha olmayacak diye ben onu tanıdım ama o beni daha taniyamamis donmemeliydim ama artık yapacak bileyim kalmadı nasıl davranmam gerektiğini dr bilmiyorum malesef
Bacı kafan mı güzel, konuyu mu anlamadın? Kaynata geline, gidersen oğlumu evlendiririm demiş. Size göre normal gelebilir, bana ters bu laflar. Ona buna sataşacağınıza konuyu adamakıllı bi okuyun önce.pardon kaynatanın ne suçu var. allahım ya tamam oldu . valla ya sorunlu insanlar girmesinler kk ye. nerden biliyorsun tam olayı içinde misin. herkesin kendine göre haklı tarafı vardır. belki başkasına ediyorlardı kendine zannetti. yangına körükle gidilmez. yorum yapmak için yorum da yapılmaz
Eşim ankarada kurs gormeye gittiği icin beni memlekete 15 günlüğüne bıraktı kaynanamgille hiçbir sorun yokken sabah uyandığımda gorumceyle benim hakkimda konuşup beddua ettiğini duydum bende sinirlendim ve annemlerw gittim sonrada donmedim bunu eşime anlattım oda çok sinirlendi annesine ablasına sordu yeminleriyle yalanlariyla beni haksiz duruma düşürdü ler eşim onlara inandigi icin benden Özür dilememi istedi yoksa yüzümü göremezsin diye tehditler savurdu bende hakliyim Özür dilemem dedim kurs bittikten sonra yanıma gelip beni alacaktı ne olduysa konuşmaya bile gelmedi sonra benimle görüşmeden döndü ben yine alttan aldım evime gelmek istiyorum dedim ve dün annemle birlikte çıktım geldim şimdi çok pişmanım keşke gelmeseydim diyorum ona yalvarmis duruma düştüm bu arada 4 aylık hamileyim kaynatamda bana eğer bosanirsan ben oğlumu evlendiririm dedi ondan sonra bendeki tüm ipler koptu şimdi eve geldim eşimle aramız iyi ama keşke o gelseydi diyorum çok Üzgünüm ne dusunmeliyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?