Evime gelen misafir hırsız cikti

Ya nasil curret eder birisi buna.
Evli bark kadin, hem kendini , hem kocasini rezil etti.Onun uzerine bide ailesinede leke surdu, smdi kaynanasi ne gozle bakar bu geline? rezillik. Allahim gozumuzu hic bi zaman boyle dondurmesin insallah. Amin..

valla tebrik ediyorum sizi..
bende misafir geldiğinde mutlaka yatak odasini kilitliyorum açtirmam. her defasinda ayni yaptım.
yatak odasi ne kıymetliymiş diyenlerde oldu.

Ben olsam sikayetimi de geri cekmezdim. Senden 2bin ondan 3bin oh ne ala memleket.

Kocasının da kaynanasinin da haberi yok ben sikayette bulunduğum için polis aramis karakola gitmiş savcılığa kadar iş gidecekmiş kamu davasına giriyormus
geçmiş olsun neyse ki anlamışsınız
şunu merak ediyorum özür falan diledi mi nerede verdi parayı size
bence eşi ve kv si ve yakınlarınız bilmeli başkalarının da canını yakabilir

Arkadasimin babasi vefat etti.Eve bas sagligina gelen misafir de kizin telefonunu calmisti.Bu nasil bir ruh hastaligi anlamiyorum.

demliğimi çaldı :) dolapları indirdim koltukların altı balkonlar ara tara yok birde tek üstünü çaldı altıda duruyor bari takım çal :) günlerce mana verememiştim
Aynen benim de diyarbakırdan aldığım bakır süslü fincanlarımı ve onun lokumluğunu çalmış, tepsi duruyo. O kadar sinirim bozuldu ki, ki istese çok beğendim dese aynısını alırdım ona. Fincanları ve lokumluğu çalmış tepsiyi alamamış, tepsiyi sığdıramadı herhalde çantasına. Şimdi elimde tek tepsi kaldı, hiç bi şeyle de takım yapamıyorum. Atamıyorum da, o yüzden ben de diyorum bari takım çalsaydın da bi işine yarasaydı.

En iyisini yapmissin şikayet etmekle...yüzüne bile bakma karşı karşıya gelirseniz bence. Ne kadar ayıp :sinirli: hiç mi Allah korkusu yokmus

çok iyi yapmışsınız ama ben olsam şikayetimi geri çekmezdim böyle vicdansızlara sakın vicdan yapmayın...

Hiç vicdan yapmayın. Kocaman kadın utanmıyor hırsızlık yapmaya,siz niye vicdan yapacakmıssınız? Kimbilir kaç kişinin canını yaktı. Boşverin rezil olsun ahlaksız

benimde başıma aynı olay geldi 2 yıl oluyor paylaşmak istedim.
evime 2 tane komsum oturmaya gelecgni söyledi ve ikisinide tanıyorum biliyorm sık sık degil ama bir kaç kez evlerimzde oturduk fakat allah var ikiside iyi insan lakin olaya bakın.
bunlar gelmeden önce ben markete gittim eksiklerim var aldım geldim yüzügümü herzamanki kurumun içine koydum evde ugrasırken takmıyorum.neyse bunlar geldi ikisinin de cocugu var biri benim kızımla yasıt biriside 8 yasında içerde oynuyorlar c.odasında yedik içtik içerden kızım geldi o zaman küçüktü anlamıyordu elinde benim evlikte taa alınan düzenimde saatim kjızım dedim bunu nerden aldın içerden dedi elime aldm saati sinirlendim camı vs kırılır diye yavrum bunu kim getirdi orda ne geziyor dedim burdan buldum anne dedi sifonyern arkasından gösterdi elime aldm yatak odama takılarımı koydugum kutuma götürdüm koyarken alyansım ve tek tas yüzügümün olmadıgını farkedtttim.
hemen içeri gittim cocuklar sizmi aldınz dedim yüzük oynamak için yokkk dedi 8 yasındaki kızımla digeri küçük daha yüzük anlamıyor bile.içeriye kadınların yanına gittim yaa benim yüzügm yok bulamıyorm kutusunda yok siz gelmeden önce ordaydı dedim.aradmaya basladık taradık yokhiçbir yerde.
ayrıntıya bakın simdi basıma gelmese inanmazdım ilk defa yasadım ve tecrübe oldu keske ömrüm boyunca yasamasaydım hiç unutamıyorm çokkkk üzüldüm neyse bakın olaya
biz otururken kızı büyük komsunun annesinin görümcesi ben geldim size diye bizde otururken aradı kadın bir telaş dedimki yaa görümcende cıksın yok yaa anahtarı istiyor kızı indirdi bir stres kız kızarmıki komsuya cıktıgına dedi diger komsum yok yaa ondan degil eli biraz pistir dedi 500 tl param var bornozun cebine sakladım alır yürütürse diye korkuyom dedi.
BÖYLE DÜĞÜNLERDE YÜZÜK MÜZÜK CANTADAN CARPIYOR PİS HUYU VAR DEDİ.
onlar kalkmadan benim tek tas yüzügüm ve evlilik alyansım ve imitasyon bilezik böyle kalın altın gibi birde inci kolyem yok sahte incide(2 yüzük altın.) ne HİKMETSE ÇALINDI.
KIZ İÇERDEN ALIP ASGIYA HALASINA GÖTÜRMŞ ÇALMIŞ DÜŞÜNÜN.
ONLAR GİTTİ evi alt üst ettim yokkkk asagıya komsuya indim bak ben bulamıyorm esim gelirse cok kızar dedim duyuruyom cünkü onlardan başka eve giren olmadı .içim anıyor alyansımı hiç degiştirmedim nasıl üzüldüm tutuştşm
eşime dedim halbuki esm kızmaz benim üzüldügüme ve bu komsuların yaptıına sastı kaldı hayatımızda ilk defa basımaıza bu geldi paylamka istedim siz siz olun inanın kimseye ailenzden başka güvenmeyin.pişmiş kelle gibi bilmemki ne olmus olabilir diyor yaaa görümcen aldırmıs olabilir dedim ben polis cagıracagm parmak izinden bulsunlar.
bunlar aksam zilimiz caldı kapıcı abla asagı komsunun cöpünün yanında su ikisini bulduk seninmı inci kolyemle sahte bilezik konmus 2 yüzügüm yok altınlar.karsı komsum polis aksam onla görüştk dediki versenizde polis gelir bakar ama bu takılar küçük oldugu için cabuk bulunmadıgından sonuc hiç alınmıyor malesef bulmamız zor dedi ugrastıgımızla kalacagz.sarrflarada bildirilse söyle bir calıntı alyans var diye zor cıkar dediler onuda sorduk .kadın geldi evime işte benim kızım almaz malmaz ben o sinirle senin dedim o kızın küçük yasta alışmıs gidip okuluna müdürüne söyleyip onu sikayet edecegm falan filan kapımın önünde bagır cagır feryat ettiğimzle kaldık kim ben aldım diyecek yüzsüzler
ALLAH BENİM CANIM COK YANDI NASIL ÜZÜLDÜM ONUN KIZININ ALDIGINIDA ADIM GİBİ BİLİYORM BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN O İNSANLARIN.O KOMSU BİR AY SONRA TASINACAKTI ZATEN TASINDI BİNADAN BİR YIL SONRADA BEN BASKA SEHRE TASINDIM.AMA ASLA UNUTAMIYORM BU OLAYI

KONU SAHİBİ COK SANSLISIN SENİNKİ GERİ DÖNMÜŞ benimki cıkmadı yürüten üsküdarı gecti aman aman.işte böyle arkadslar benim ilk defa basıma bu geldi sastım kaldım film gibi artık herseye inanır oldum insan oglu ciğ süt emmiş.bu sekilde anısı olan alyansımı kaybettim.birde sagda solda kızıma iftira attı diye kötü komsu damgası yedim.ben allaha havale ettim o insanları içimi yaktılar allahlarından bulsunlar.

KONU SAHİBİ COK SANSLISIN SENİNKİ GERİ DÖNMÜŞ benimki cıkmadı yürüten üsküdarı gecti aman aman.işte böyle arkadslar benim ilk defa basıma bu geldi sastım kaldım film gibi artık herseye inanır oldum insan oglu ciğ süt emmiş.bu sekilde anısı olan alyansımı kaybettim.birde sagda solda kızıma iftira attı diye kötü komsu damgası yedim.ben allaha havale ettim o insanları içimi yaktılar allahlarından bulsunlar.

Back
X