- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi elifsu0225
Her şehirde onlarca otel var ya,başkasının evine o yokken gidip kalmak da nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sacma geldi inan. Evde altinlarin var bi kasan yok mu ??? Evin anahtarini verdin bisey olacak diye iyilik melegimisiniz gittiniz o ailenin evinizde kalmasima musade ettiniz?? Durumlari iyiyse gitsin otelde kalsin. Bi bardak soguk su icmerhaba bayanlar.. geçenlerde biz ailecek il dışına gittik bir işimiz gereği. o ara eşimin iş arkadaşlarından birinin karısı gelmiş bulunduğumuz ile ve kalacak yere ihtiyaçları olduğunu söylemiş eşime biz il dışındayken. farklı illerde çalışıyorlar işleri gereği. eşim evimizin anahtarını birine bırakır genelde ne olur ne olmaz diye. iyilik yapayım demiş, ev müsait diye..söylemiş, almışlar, evde bir gün kaldılar. biz bir gün sonra döndük ve onlar da bizden önce çıkmıştı.bir kaç gün sonra altın takılarımdan bir kaçının olmadığını farkettim. yerleri sabittir. asla değiştirmem..yine de kimsenin günahını almayım dedim.. aradım taradm, evde hiç bir yerde yok.. hala da gözümle görmediğim için kimseye kondurmak istemiyorum..toplayıp bozdurayım desem değeri 1.000 tl ancak tutar. ama bir tanesinin manevi değeri çok yüksekti benim için.. ben kadını tanımıyorum, eşim iş arkadaşına sormuş, adam çok üzülmüş böyle bir durum olduğu için..benim karım asla yapmaz.sorma gereği bile duymuyorum demiş. ne kadarsa ödeyeyim demiş. maddi durumumuz hepimizin gayet iyi. evet gerçekten ihtiyacı yoktur. bizim için olmasa da olur. ama siz lütfen dikkatli olun.. başka şekilde kaybolduysa bile misafir ettiğimiz insanlara böyle şeyler kondurmak bile kötü..yaşanmasın daha kötüleri..
merhaba bayanlar.. geçenlerde biz ailecek il dışına gittik bir işimiz gereği. o ara eşimin iş arkadaşlarından birinin karısı gelmiş bulunduğumuz ile ve kalacak yere ihtiyaçları olduğunu söylemiş eşime biz il dışındayken. farklı illerde çalışıyorlar işleri gereği. eşim evimizin anahtarını birine bırakır genelde ne olur ne olmaz diye. iyilik yapayım demiş, ev müsait diye..söylemiş, almışlar, evde bir gün kaldılar. biz bir gün sonra döndük ve onlar da bizden önce çıkmıştı.bir kaç gün sonra altın takılarımdan bir kaçının olmadığını farkettim. yerleri sabittir. asla değiştirmem..yine de kimsenin günahını almayım dedim.. aradım taradm, evde hiç bir yerde yok.. hala da gözümle görmediğim için kimseye kondurmak istemiyorum..toplayıp bozdurayım desem değeri 1.000 tl ancak tutar. ama bir tanesinin manevi değeri çok yüksekti benim için.. ben kadını tanımıyorum, eşim iş arkadaşına sormuş, adam çok üzülmüş böyle bir durum olduğu için..benim karım asla yapmaz.sorma gereği bile duymuyorum demiş. ne kadarsa ödeyeyim demiş. maddi durumumuz hepimizin gayet iyi. evet gerçekten ihtiyacı yoktur. bizim için olmasa da olur. ama siz lütfen dikkatli olun.. başka şekilde kaybolduysa bile misafir ettiğimiz insanlara böyle şeyler kondurmak bile kötü..yaşanmasın daha kötüleri..
Aslında benim de aklımdan aynısı geçti ilk okuduğumda ama altınların değeri çok bişey drğildi deyince vazgeçtim.Insanin aklina binbirtürlü sey gelir. Saka gibi.
Esinizde iyi niyet göremiyorum..tanimadiginiz insanlari evinize aliyor. Sizden izin bile almiyor fikrinizi sormuyor.
Gözlerinizle o insanlari gördünüzmü hic? Taniyormusunuz?
Hickimse böyle birseyi kabul etmez bence. Durumlarida iyiymis..otelde kalabilirlermis. Esiniz yalan atiyor gibime geldi..
inanın bu durum midemi bulandırıyor. ben öğrendiğimde çoktan evdelerdi. yoksa ne takımı bırakırım ne de anahtarı. eşime kızdım kızmasına. bi ton laf ettim lakin faydasızdı. komşulardan sordum. yaşlarını belli eden bi adam bi kadın. banyoyu kullanmışlar tabi. ertesi gün eve temizlikçi aldım. kadın aynı zamanda çocuğumun bakıcısı. ve yatak odamı kendim temizledim. iki gün sonra yatak odamdaki bir kaç takımın olmadığını farkettim. inanın midem bulanıyor. o insanları görmek dahi istemiyorum.. müdahale etmek için çok geç kalmıştım..Siz de sehir disina gidiyorsunuz orda birilerinin evinde kalmak icin izin ister misiniz ozellikle evsahibi olmayan kisilerden?Istemezsiniz cunku bu durum cok tuhaf.Normal insanlar boyle sey yapmazlar.Esiniz bunu dusunememis mi cidden?Cok ilginc!Siz de bayagi rahatsiniz yabancilar gelmis gezmis evinizde,takilarinizi da almislar.gayet sakinsiniz masallah.Sizin sinirleri almislar heralde.Gec ogrenmis olabilirsiniz.Ogrendiginiz an evden atmaniz gerekirdi.Sizin ayibiniz olmazdi.Evsahibi olmayan eve gidilmez.Onlarin ayibi var ortada.pek umur etmiyorsunuz ama anahtari degistirin derim.polise gitseniz ne olacak anahtari esiniz vermis.polislik bisey yok.Polislere alay konusu olmayin bir de!esinize soyleyin ayik olsun uyanik olsun bu zamanda walla mazallahhh diyim !