- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
- Konu Sahibi elifsu0225
merhaba bayanlar.. geçenlerde biz ailecek il dışına gittik bir işimiz gereği. o ara eşimin iş arkadaşlarından birinin karısı gelmiş bulunduğumuz ile ve kalacak yere ihtiyaçları olduğunu söylemiş eşime biz il dışındayken. farklı illerde çalışıyorlar işleri gereği. eşim evimizin anahtarını birine bırakır genelde ne olur ne olmaz diye. iyilik yapayım demiş, ev müsait diye..söylemiş, almışlar, evde bir gün kaldılar. biz bir gün sonra döndük ve onlar da bizden önce çıkmıştı.bir kaç gün sonra altın takılarımdan bir kaçının olmadığını farkettim. yerleri sabittir. asla değiştirmem..yine de kimsenin günahını almayım dedim.. aradım taradm, evde hiç bir yerde yok.. hala da gözümle görmediğim için kimseye kondurmak istemiyorum..toplayıp bozdurayım desem değeri 1.000 tl ancak tutar. ama bir tanesinin manevi değeri çok yüksekti benim için.. ben kadını tanımıyorum, eşim iş arkadaşına sormuş, adam çok üzülmüş böyle bir durum olduğu için..benim karım asla yapmaz.sorma gereği bile duymuyorum demiş. ne kadarsa ödeyeyim demiş. maddi durumumuz hepimizin gayet iyi. evet gerçekten ihtiyacı yoktur. bizim için olmasa da olur. ama siz lütfen dikkatli olun.. başka şekilde kaybolduysa bile misafir ettiğimiz insanlara böyle şeyler kondurmak bile kötü..yaşanmasın daha kötüleri..
Hemen polise gidin, arkadaşların dediği gibi anahtarı da değiştirin.
Falan tarihte falan yere giderken falancaya anahtarı emanet ettim ve falan kişiler de evimde kaldı ve bu esnada değerli eşyalarım kayboldu diye ihbarda bulunun. Çalınan şeyleri de detaylarıyla tarif edin.
Yani anahtarı emanet ettiğiniz kişi ve evinizde kalanlar şüpheliler.