evime gelen yatılı misafirden sonra..

O da var yani, belki de anahtarı bıraktıkları iki yaptı, veya bu durumu bilen onlara gelen bir misafirleri akrabaları falan. Çok rahat gördüm kendilerini.

Hersey olmus bitmis, giden gitmis cok aci :/ Esin sorabilmis iyi ben soramazdim :\ Alsa da kabul etmez almasa da .. E bu altinlar nerde ??
Onlara da ders olmustur birdaha umarim kimsenin evine gitmezler ne sacma!!
Esinizde size sormadan hareket etmez :/
Cok uzucu :/

O da var yani, belki de anahtarı bıraktıkları iki yaptı, veya bu durumu bilen onlara gelen bir misafirleri akrabaları falan. Çok rahat gördüm kendilerini.

Polise de gidilmemiştir eminim
Ben olsam artık kilidi bile değiştiririm Ya anahtarın kopyasını aldılarsa

Senin evinde sen yokken kimsenin isi yok. Bu devirde babana bile guvenmiceksin diye boşa demiyorlar.

Bişey kaybolmasa bile ben yokken evimde kimsenin olmasını istemem hele ki tanımıyorsunuz doğru dürüst

Evde olmayan birinde kalmışlar sonra baska evde olmayan birine yine gitmisler bu ne yaaaa.
Şüpheli .Amaaan polis çağırın yada once cağıracagınizi soyleyin olsun bitsin .Ne olacak sanki olan olmuş.
Polis halletsin .

bir yere giderken anahtarı kapı dışında bir yere bırakmayı bırakın devir kötü.
giden sadece bu seferlik bir altın olmuş ama daha büyük tehlikeler de olabilir.
mesela anahtarın kopyalanır sen evdeyken de birisi girebilir.
nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz.

Evin hanımı yokken eşiniz neden başkaalrını kalması için eve sokuyo? madem para sıkıntıları yok otelde kalsalarmış

Hem anahtari alin girin kalin diyor hem de böyle böyle oldu siz mi aldiniz diye soruyor. Almissa bile gözünle görmediysen birsey yapamazsin. Konu sahibi suc onda bunda degil esinizde. Ya benim maddi durumum iyi olacak gidip elalemin evinde kalicam Allah mecbur etmesin. Ailem ve esimin ailesi disinda hicbir yerde kalmam.

sız yokken sızın evde nasıl baskaları kalır anlamıyorum...çok garıp bır durum bu... ustelık tanımadıgınız ınsanlara ....nasıl kapınızı acıyorsunuz çok şaşırdım dogrusu..yanı bırı bana anlatsa su an adı canım kım tanımadıgı ınsanı USTELIK EVDE YOKKEN mısafır ederkı derdım....

Anahtarımı da başkasına vermem ben yokken evime kimseyi de sokmam.
Hata etmişsiniz bence. Geçmiş olsun.

Ben yokken evimde kalmak ne ya.
Benim evimde?
Gitsin baska yerde kalsinlar.
Yok kalicak yerlerimi yok? O zmn kollari sivayip ya nasip diye yola koyulmuycaklr.

Kapını sağlam tut, komşunu hırsız tutma diye boşuna dememişler. Keşke siz yokken eve yatılı misafir almasaydınız. Şimdi ne deseniz boş. Görmediğiniz için suçlamada yapamazsınız.

Valla olan olmuş artık. Bulursunuz inşallah manevi değeri de varmış..

En iyisi prensipli davranmak ya, keşke hiç eve almasaydınız. Belki bi yerlere düştü ama şeytan dürtüyor işte..

Düşündürücü bir durum.. maddi durumu iyi olan adam ve karisi otelde neden kalmaz? Karısı değil sevgilisi falanmi acaba? Çünkü karısı kabul edermiydi başkasının evinde kalmayı, ev sahibi evde yokken.. Dediğiniz doğru evinizde kendiniz yokken yabancı birine anahtar vermek kafada bin soru oluşturur. . Tombet altında bırakırır başkalarını.

Anahtarları değiştirin artık ne olur olmaz ve dışarıda anahtar bırakmayın siz istediğiniz kadar gizleyen eğer aklına koyan olursa yine bulunur kötü niyetli kişi tarafından.

en basta evın hanımı yokken bırının evınızde yatılı kalması yanlıs en basta
otelde kalsalarmıs... ılgınc yani

Imkani yok asla kabul etmeyecegim bi durum..
Yerinizde olsam napardim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…