Evime giren dusman

Bu dönemde kızlarının arkasında durmayı üstüne üstlük yedi kat yabancı bi komşuyu bu kadar kabullenip her b.ka maydonoz olmasina izin veren ailenle ciddi anlamda konusmalisin.

Ben boyle bir anlatis tarzi gormedim. Hayattada kendini boyle ifade ediyorsan zaten sana inanmalari mumkun degil.
Gozleryle goruyolar o sansi vermiyolar zaten.aslinda kendimi guzel ifade edebilirim,ama bu konularda cok yiprandim,bu durumumdan ben de hic memnun degilim,yorumunuz cok dogru ,ifade tarzimi degistrmem lazim

Bu dönemde kızlarının arkasında durmayı üstüne üstlük yedi kat yabancı bi komşuyu bu kadar kabullenip her b.ka maydonoz olmasina izin veren ailenle ciddi anlamda konusmalisin.
Komsumuzu yedi kat yabanci degil aileden goruyolar ,ama benim ailem ona boyle mudahale edemeZ

Arkadaslar kadin aile tanismalarimda ,istememde ,damadin ailesne annemde iadeyi ziyarete gittimzde hep yanimizdaydi,kadin yardimci oldu burda tamam ama geri cekmiyo hic kendni ,bu evdeki kadinlar salak,evin kadini o sanki,kendni on plana cikarma derdinde,damadin ailesi benle konusuyo o araya grmye calisiyo ben orda onu bozmaya utaniyorum;nisani evde yapicaz biz damatla annemle konusmustuk,damadin ablasi filan soruyo atliyo erkekleri bize cikarcaz kadinlar burda kalcak diye..kimse ondn boyle bisi beklemedi(,burda komsulr birbrne yardim eder,mevlut,kiz isteme gibi durumlarda dolma sarma vs..biz de karsi komsumuz rica etmisti kiz istemsnde evimizi erkeklerw acmistik)fatma ablamiz durup durup bize yardimci oldnu dile getiriyo komsulara da diyo erkeklri bize cikarcaz..hep bizde ,annem orda,(ben ve damat nisani evde istiyoruz disarda salonda istemiyoruz dugun gibi,bunu elestrenlrde cok oldu ama bizim tercihimiz)fatma biaksm geldi ates cikiyo nerdyse tepesinden,(esinin adi ali olsn)ali dediki hanim erkeklre sen mi hizmet etcen ,asansorde tabakmi tasican,nisani salonda yapin bence parada birikir,ceyizini alirsin,insanlar rahat eder,ben de dedim ben ve sozlum evde aile arasnda istiyorz,cok kisi cagrmicaz,yuzukler takilir erkekler buyuk odada kalir ,bayanlar odalara dagilir,diyoki anneme abla filanci kisiyi mutlaka cagir,salonda yapin abla ben sizi dusunyom diyo,annemde beni ikna etmeyr calisyo ben ikna olmuyom,sonra diyoki yalniz kaldik mutfkta "ben seni dusuniyom sekerim para birikir ceyizinj alirsin"sonra iceri gdip koltuga atti kendni bi garip haller abla salonda yapin ama sakin para birikir ceyiz alirim die dusunme ancak salonun masrafini karsilar,annem susmuyo zaten dert yakiniyo hassaskiz salonda yapalim,inat etme,anne istemyom burda olucak aile arasi,cok kisi cagrmzsin,kadim araya gryo yine sunu bunu cagrmicanmi abla,ama kadininda bi dedigi bi dedifini tutmuyo,bilerek tuttrmadi zaten istemedinj anlim diye,annem anlamaz cunku saplantili her soyledine inaniyo ,sasrmistr o an filan diyo tekrr anlattimda..annem bna isrr ettikce kavga ettik ,ben odama geldim annem beni kadina geciyo ikna olmuyo diye,kadinda diyoki sesini dahada yulseltip ,napim abla" ahmetle hassaskizin kafasini brbrnemi vurim,bana noluyosa yardm etmeye calisyom ayy elalemin derdi beni gerdi,istemiyolarmis iste salon dugunu nasil yapcklr bilmyom artik "abim geldi ben odadan ciktim kahkhalr,keyiflenmeler "hassaskiz nisanda su elbiseyi giyceksin ben senin ablanim ben ne istyosam onu giyceksin"bende o sinirle ve onunda bna cok kullandigi annemede kullandigi sananeyi kullandim gulerek " sanane ya hangi elbiseyi istysam onu giyerim" abime goruyomusun ablasna karsi geliyo dedi abimde tehditkar bi bakis atti.annem sabaha kdr sanane dedum die uyumadi ve bana gece 5 te filan suya kalktimda yanina cagrdi"bana bak kizim konusmayi bilmiyosyn ,kimseye sanane diyemezsin,cok saygisizsin,utaniyorum senden "kadina gtmis hassaskiz sadece evde istyo alinganligi tuttu demis,kadinda ben ona okdr iylik yaptim yardim ettim nasil boyle dusunur die cok uzulmus ,ve abim anneme soruyo anne neyin var diye annem hassaskiz fatmaya alindi diyo,abimde bagrip cagriyo o zaten hep oyle,aglak sizlak,bosver sunu..sonra anam fatmasna gidiyo abim beni yanina cagrip fatmayla derdin ne diyo,onunla ilimli olcaksin,iyi gecnceksin,dedim ben ona bisiyapmyom bilmedin seyler var,sen fatmaya sanane dedin abi oda bana diyo annemede diyom "onu bunu bilmem ben onuda biliyom senide "dedi.onunla hakli bile olsan tartismicaksin ,dedi.ben kendimi savundum ve beni itip kakti vrmaya kalkti hirpaladi masami devrdi ellerimi sikarak sen ruh hastasysan ben de dedi hic unutamyom bunlari ve ertesi aksam burda kadin salondaykem yanina cagrip kahkhlr atyolar komik videolar izleyip,odalarimiz yan yana.

Allah yardımcın olsun canım ne deyim. Ailen hatalarini anlar elbet.
Evet,cok.sagolun,bide bisi soylemek istiyorum isteme gecemde burda ben kendi odamdyim yanimda bi iki kiz var kim hatrlamyrm onlra dediki damatla gelini bi araya getirelim iceri cocuk gonderdi,yanmdaki kisiler yanmdan gitti damat geldi noldu filan dedi saskin fatma abla kapiyi ustumze kapatti odada yalniz kaldik,ben durumu soyledim dedim boyle boyle biri kapiyi acsa biz mahcup olcaz 30 saniye kaldik kalmadik kapiyi acip yanimiza birilerini cagrdim simdi biseyleri yerine oturtyom bu tuzak olabilir bence cunku illa o kapiyi biri accakti ve bizi kapi kapali yalniz gorunce rencide olcktim

Ailen Kac yasinda insalar bir komsunun sözüyle evlatlarina kötü davranacaklarini sanmiyorum her anne baba icin önce evladi gelir,, bence komsudan cok neden böyle sorununuz var ailenizle onu düsünüp cözüm arayin

Ailen Kac yasinda insalar bir komsunun sözüyle evlatlarina kötü davranacaklarini sanmiyorum her anne baba icin önce evladi gelir,, bence komsudan cok neden böyle sorununuz var ailenizle onu düsünüp cözüm arayin
Ailemle neden boyle sorunum var dusunuyorum,bulamiyorum,ailem zaten izin vermese karsi taraf ustme gelemzdi,ailem basklrnin agzna cok bakiyo ve arkadslik anlyslari cok garip saplantililar

Mantik yok evet yasadim olaylarda mantik yok

Ne kadar fesat ne kadar pislik bi kadinmis bu. Ailenizin bunu görmemesi ne kadar acı bu tür kadınlardan hersey beklenir.

Büyü olabilir mi? Çünkü sadece zevkine büyü yaptıranlar var. Yani şu evde huzursuzluk olsun da ben de eğleneyim gibisinden. Valla bak böyle manyaklar tanıyorum. Ne yüzle Allahın karşısına çıkacaklar bilemiyorum.

Annem ,cok duygusal bi kadin zor gunlerinde yannda kim varsa saplantili sekilde baglaniyo,o insanin en ufak bi kotu niyetine fesatligina imkan vermiyo,daha once teyzmlede benzer sorunlar yasamistim,benim babam olmustu,teyzem esinden ayrydi,annem onun evnde kalmk istedi babam hastanedeyken ve cenazeden sonra annem ruhsal cokuntudeydi,teyzeminde psilojsi bozuktu o donem,benim sadece annemle kendi halime kalmya ihtycm vardi,ama annemin diznn dibindrn ayrilamdim,ve babami kaybettim yas donemlermde bile insanlarla ugrastim,hicbizamn kendmi kaybetmedim cok sukur ,ama insanlra karsi cok hassasim hep empati kurarim,teyzem surekli bana satasrdi ,ustume gelme teyze nolur derdim,devam ederdi,bana yardimci olmya calisyodu kendnce ama cok ucuk seylerdi,yani aöf sinavini kacrdim,biyerlere gidip ismimi vermis,konuyu tam anlatamamis olcakki,geldi haydi hastaneye sana saglik raporu alcaz hastasin diye o sinava tekrr grceksin,yani bunun olamicgni anlatum anlamiyo,annem zaten kotu bebek gibi psiklojsi,teyze ustme gelme bak zaten acim var kendi halime kalmk istym dedikce ,baban olmusse nolmus ben kocamla ayryim kizim olummu ayrilikmi demisler filan,,sonra defolun gidin filan ben yine onun gonlunu almya calistim,ama gdin basimdan deyince evinde oldgm icin bavulumu alip.gttim ve annem gttim icin beni sucladi,diger teyzemde konuyu konusylar annem bni sucluyo ,yillrdr yaninda enbuyuk destekcsi benim,ama beni cok ypratti,surekli anlatyp surekli olumsz soylemlee,anne susun diyorum dayanamym diyom ,anlamiyo ,suan bu cok anltma huyum ayni annem,o an aklimdn tek bisi gecti ya kendmi duymamak icin balkondan atcam ya da disari cikicam disari ciktim saat 11 yine problem,halâ da tartsrkrn asiri derecede ustume gelir,tamam anne derim gecistrrm yine devam eder ,surekli kafamda bna sen cok kotusun nankorsun senden utaniyom sen bu gidisle belani bulcksn diyen bi annem var,kapiyi kapatyom ama gelip gdip kapimda bagryo,suan komsumla ilgli konuda ben komsmla konusmamaya devam edersem derdinden olcekmis,

Bende de vardı iğrenç bir teyze.. Reddettim kurtuldum. Bazı akrabalar akbabadan da beter. Bence sana tavsiyem, annene sahip çık. Ona kızıp kırılma, anne diye, yaşı büyük diye psikolojisi herşeyi mükemmel olamaz. Anneni o kadının elinden kurtar

Daha burda cok sey yazdm o kisiyle ilgili,bi ara bana buyu ypilmisti,ve baska seyler hocaya gittim dediklerni uyguladm cok sukue duzeldim,biz evde bazen abim annem babam kedi kopek gibiyiz,ben anne baba kavgsyla buyudum kendmi bilmeden o kavgalari blyrm,1.sinifi filan,anneme hep destek oldum,surekli anltrdi ,ben olan kavgayi farkli zamnlrda,farkli yerlrde surekli hararetli anlatilarak dinlerdim sahit oldm yetmezmis gibi,anam anlmzdi yan odaya gecmeme bile izin vermezdi,ben onun acilarina sahit oldum icin hep onu koruma ic gudusuyle hareket ettim,ama o bni hic dinlemedi,ben yasadiklrimi yasatmk istemedim her konuda empati kurdum,mesela siddetin cok oldugu bi ailede buyudum,ama disarda sinirlbdimde siddet egilimnde bulunmadim,kavgadan hep kactim,ama bi kavgam var onuda anlatirim bi ara,sonucu cok sasrtici,simdi annem cok ustmw gelince tekrr ben sinir krizleri gecryom sandalye kirma,kafamda bardk kirdim,o an susmuyo ve tahammul.edemyom bikere soylim susim demekyok illa sana soyledinu kabullendrcek ve simdi annrm yine yarim saat filan bna bagrnca kendime telkinler veryom ama sonra aniden kalkp onu sarsyom anne sus diye kafasndaki cemberi atym filan,psiklojik siddet gorym ama bende,

Evet,suan huzurumuzu kaciran kadinla beraber,komsum yani,kizim gbi sen neysen o da ayni diyo,adaletliler guya,adaletlilerse zaten hakli olan benim,o kadinla aralari acilsa bu annem icin ölum demek bukadr saplantili kendini yerlere atiyo ,benim kadina yptim bi olumsz davranis yom zaten baskiyla kendmi geri cekmistim ama kadin ortakigi karistrip seyrediyo kahkahlr,ailem surekli kadinin agzna bakip bana saldryo,ufak bi konusma neymis yanlis anlrmis neymis kirilmis,yazdim burada olaylri,da fazlasi var ,kadin bana meydan okuyo ben yine kalkip agzna cakmadim,ve ben bastrdim halde daha cok ustme gelip beni cileden cikartmtya cakisyo,kadinla kavgamiz hic olmadi,ama bna kotu davrnislri oldu annem abim baski ypti unuttum,kadin kendne dokundrtmuyo ama beni bocek gbi eziyo.anam onun cocuklri icin öluyo kadin onun cocuguna kotuluk dusunuyo,ve anne sen devam et ama bna baski yapma kac yasnda insanim birak karisma diyorum ve surekli kadinla konusmam iyi olmm evime geldinde hosgeldn demem icin baski goryom,kendmi savundukcada annem parcaliyokendini,ya ben yillrdir artik burama geldi,kendi hayatimi dusunemym frsat vermiyolar varsa yoksa fatma ve fatmanin bebeleri

Yillardr annemi korumaya calistikca ben yiprandim,anneler fedakar olur ,o fedakar olduguni iddia ediyo,ben kendi yuvami kurcam artik ve o kadin inadina nisanimdan once bizi birbrmize katti.annem kadinla arkdsligini bozsun bozmasin bikere dedim sen nasl annesin onun su yptiklrni gordun ama kendini yerlere atiyo ,annemi sevseydi bunlari yapmazdi,ben bi konuda hakli bile olsam gidip evini bu sekilde brbene katmzdim,bu kadin suan ortada mazlumu oynuyo.ben fatmaya asla bi adim atmicam ,cunku surekli satasiyo ve bigun dedim coklaf sokuyosun ohhhh canima deysin sefam olsn dedi aynisini kendne ypsydim sacimi basimi yolardi,ben ailem icin hakkimi savunmaktn vazgecmistim,ama artik dayanamyrm hakkimi savunmadikca yasamiyorum ben ,ben kim olursa olsn hakkimi savunucam,ailem bana sen ruhhastasisin desede.annemi kadindan kurtaramyom asla kyrtaramicam,cunku ailem beni taniyo aslnda farkndalar ama seyrediyolar aralari acilmsn die,vefalilar yani,güya oysa enayiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…