- 8 Mart 2019
- 3.172
- 4.526
- 133
- 38
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
1.5mio ya ev varsa alin tabi ama ben her zmm oturdugum evi alma taraftariyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mersin'de de bir artı 0 lar silifke tarafında varİş açıp batan bir sürü insan var ben sakaryada yaşıyorum 1.5e ev var İzmirde menemen taraflarında var şehir kuzeye doğru genişliyor mantıklı aydında da var.
Bilmiyorum bence zorlayıp oturduğun evi al 10 yıl öde gerekirse hem ev sahibi hem kiracı derdin olmazMersin'de de bir artı 0 lar silifke tarafında var
İşte burda çok kalıcı değilim 3 yıl sonra gideceğim ve burası deprem bölgesi. Deprem vs olsa hatay'da gördüm malesef .Bilmiyorum bence zorlayıp oturduğun evi al 10 yıl öde gerekirse hem ev sahibi hem kiracı derdin olmaz
O zaman al geç en azından borcunu ödersinİşte burda çok kalıcı değilim 3 yıl sonra gideceğim ve burası deprem bölgesi. Deprem vs olsa hatay'da gördüm malesef .
Teşekkür ederim aslında ben evi hem birikim hem de ilerde kendim yaşamak için alıyorum. O yüzden memleketimden almak istiyorum hem zemin olarak sağlam hem de kendi memleketime tayinim çıktığımda yerleşirim diye alıyorum.1+1 ev tarzı bana yeter,gel yaşayacağım zaten Satmak gibi bir durumu düşünmüyorum. Evet dediğiniz gibi biraz birikim yapıp bekleyeyim. Biraz birikim yapıp, daha etraflıca bakayım.Merhaba kiraya vermek mantıklı ancak evi alırken sadece ev fiyatına bakmayın tapu giderleri devir işlemleri expertiz banka dosya masrafı vs gibi giderlere de para gidecek. Araba size elzem değilse evet satılabilir. 1+1 almak kolay ama satmak zordur bunu unutmayın öğrenci bölgesi üniversitesi yakını değilsr malesef elden çıkarırken sizi zorlar. Bu arada toki başvuruları var ona başvurun bakın ona da . Takip ettiğim ekonomi sitelerinde emlak piyasası durgunlaşacak diye bir öngörü var ama bu sadece bir tahmin yılbaşından sonra banka faizlerinin düşeceği de söyleniyor bu da dolaylı yoldan ev fiyatlarını artırır siz şuanda çok acil değilse beklemede kalın ancak savurganlık ediyorum maaşımı bitiriyorum diyorsanız söyle yapın aylık hedef gramı belirleyin mesela 10 Gr maaaş yatınca o parayı hemen otomatik hesapla altın hesabına atın tam ayın 15 ine otomatik altın alım ayarlayın böylelikle parayı siz görmeden altına yatırmış olur hesap bu arada İzmir çevresine dikkat edin bu bölgede sahte emlakçılar mevcutmuş
Silifke yazlık yer ama oralarda evleri yazları günlük kiraya verirler birde Ruslar malum nükleer santral ötürü ama onlarda da aile olanlar 1+0 tutmazlar.Silifkede kiracı sorunu cekebilirsiniz memur vs bulamayabilirsiniz.Mersin'de de bir artı 0 lar silifke tarafında var
Evet haklısınızSilifke yazlık yer ama oralarda evleri yazları günlük kiraya verirler birde Ruslar malum nükleer santral ötürü ama onlarda da aile olanlar 1+0 tutmazlar.Silifkede kiracı sorunu cekebilirsiniz memur vs bulamayabilirsiniz.
1+1 yada 1+0 alacaksınız merkez Mezitli ve yenişehirden almanız daha uygun olur hem öğrenci hem memur kesim cok rahat bulunur üniversite, üniversite hastahanesi yine özel tanınmış hastaneler orada içine eşyada koyarsanız cok rahat kiraya verilir içinin eşyasına göre konumuna göre 15-16 binden baslayıp 25 kadar çıkıyor 1+1 Ler.
Kendine haksızlık etme. Evlilik masrafi, dişler, araba, boşaninca yeni eve taşınma, yasam giderleri, Araba giderleri, alisveris vb. derken para tutmak elbette pek mümkün değil. Ayrıca meslekte daha 5. Yılın madem, hayal ettiğin pekcok şeyi makul ölçülerde de olsa gerçekleştirebilirsin. Bir de lutfen yeni yerler görmeyi, seyahatlere çıkmayı , kendine yatirim yapmayi ihmal etme. Bu hem moraline iyi gelecek hem de birsuru yeni insanla tanışmış olacaksın. Hersey hayrına olsun dilerim...Açıkcası kendime kızıyorum, çünkü bu zamana kadar paramı çok biriktiremedim. Meslekte 4 . yıl bitti 5'e giriyorum. Arabamı aldım, dişlerimi yaptırdm ve evlilik yapmıştım ayrıldım malesef. Ama kenarda birikimim yok, arkadaşlarım tutumlu. Geziyorum, kılık kıyafete, saça başa vs param çok gitti ama artık bunu değiştirmek istiyorum.
Alacağınız Şehir için ilk evim kredisi çekebilirsiniz. Krediler geçen yaza göre biraz düştü bir iki aya ev alma işini halledin.. Diğer borcunuzu da yapılandırıp ikisini birlikte ödersiniz.Öğretmenim. Biraz o zaman birikim yapıp öyle kredi çekeyim
Kızlar merhaba arabamı satıp sizce ev için 800 bin vs kredi çeksem mantıklı mı yoksa her ay bir çeyrek vs biriktirip daha az mı kredi çeksem bilmiyorum. Arabamın değeri 650 bandında, alacağım evler 1+0 ya da 1+1 . Alınca kiraya vermeyi düşünüyorum. Çok tutumlu birisi değilim o yüzden kendimi de biraz borca sokarak bir şeyler alırım gibi geliyor. Şuan maaşım 68 bin. 20 bin kira ödüyorum .Braz borcum var(90 bin) onu ödeyip böyle kredi mi çekeyim. Yoksa sene sonuna kadar çeyrek, gram vs biriktirip birikimle mi ilerleyeyim. Ayrıca şuan bir birikim yok,
Kendiniz yaşamak için alıyorsanız 2+1 alın derimTeşekkür ederim aslında ben evi hem birikim hem de ilerde kendim yaşamak için alıyorum. O yüzden memleketimden almak istiyorum hem zemin olarak sağlam hem de kendi memleketime tayinim çıktığımda yerleşirim diye alıyorum.1+1 ev tarzı bana yeter,gel yaşayacağım zaten Satmak gibi bir durumu düşünmüyorum. Evet dediğiniz gibi biraz birikim yapıp bekleyeyim. Biraz birikim yapıp, daha etraflıca bakayım.