• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime hırsız girdi

Biber gazı kullanmakta çözüm değil yataka odasında olmadığı sürece nefsi müdafaya girmiyor

Bu yasa o kadar saçma ki..
Oysaki evin her metrekaresi benim özelimdir.
Bazen eşimle film keyfi yapmak için salonda yatarız.
Eşime takılırım, bak hırsız falan girerse hemen yatak odasına kaçalım, orda adamı istediğimiz gibi döveriz ama burda sadece hoşgeldin diyelim...
Böyle saçma yasa mı olur...
Konu sahibi arkadaşım çok geçmiş olsun. Yaşadığın korkunç birşey. Evine alarm taktır.

Çok geçmiş olsun kardeşim.
Allah korumuş sizi.
Bir psikologa gidebilirsiniz atlatılması zor bir durum yaşamışsınız.
Ama şöyle düşünün; Allah daha beterinden korumak için bunu yaşattı size.Siz bundan sonra daha temkinli davranıcaksınız ve inşAllah birdaha böyle birşey gelmeyecek başınıza.
Güzel kardeşim hemen paniğe kapılıpta evinizi satmaya da kalkmayın.
Hırsız bu hangi eve gireceği belli ml?
Allah sizi korusun.
O hırsızın kalbine de merhamet versin.
İnşAllah kayıplarınıza da ulaşırsınız biran önce..

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
allah korumuş resmen
kapı çelik miydi
camlarda demir var mıydı
kapıdan mı girdin gördün mü
hoş onlara engel yoktur da:50::50:

Sağolun kızlar şimdi kayınvalidem de kalıyorum. Eve tek başıma girmeye cesaretim yok yarın işten sonra eşimin yanımda bekleyip beraber eve gitmeyi düşünüyorum. Camlarımızın hepsi demir parmaklıydı. Kapıda hiç zorlama yok sanki anahtarla girmiş gibi polis bulunması zor ne biçim insan bunlar öyle rast gele incelemeden üstün körü bakıp gittiler. Etrafda kamera falan da yok. Eşim istersen evi satalım dedi ama bu da çözüm değil ki. İzmir de bir arkadaşı 10 bin tl'ye bir kapı yaptırmış hırsız zorlamış açamamış kapıyı. Ben de eşime şöyle bi teklifte bulundum ama kabul etmeyecektir. Yorum bile yapmadı kendi işini bırak devlet hast. geç dedim ama en azından nöbetin çıkış saatin herşeyin belli olur dedim.

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
allah korumuş resmen
kapı çelik miydi
camlarda demir var mıydı
kapıdan mı girdin gördün mü
hoş onlara engel yoktur da:50::50:

Hayır görmedin sadece ses duydum ben üst katta oturma odasındaydım. Balkona çıkıp kapıyı kilitledim camın kenarından baktım. Gittiğini anlayınca da polisi, eşimi aradım. Hırsız evdeyken beni fark etmesin diye nefes bile almadım. O an orada balkon olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun okuyunca çok kötü oldum.Zor bir durum evin birkaç yerine kamera taktır.Bahçeye,kapı girişine vs..Alarmında mutlaka olsun.Evi satmak çözüm değil.Bende kamera taktırdım evin girişine umarım birdaha yaşamazsınız aynı sorunu tekrar geçmiş olsun:nazar:

Cok gecmis olsun eskiden bizim evimizede girdi hirsiz evdeki butun pc leri goturduler.Kiyafet,parfum,kolonya akillarina ne gelirse goturduler hemde gunduz girdi ikindi civari saat belkide 4 tur bizde 1 saat sonra eve geldik tabi ev talan benim ceyizlik dantellerim ve basortulerim vardi onlari bile aldilar demirleri keserek girdiler parmak izi falan cikti ama bulunamadi hirsizlar.3 senenin icinde suan.Artik farkli bir yerdeyiz oturdugumz sitede bile hirsizlar giriyor dusunun 13. katta oturan komsumuza celik kapiyi kirarak girdi hemde gunduz dusunun bir komsu son anda fark etmis ama kacti hirsiz.Bizim evimizde 15. kat celik kapiyi actim bir gun dama cikacam karsimda sozde dilenci bir kadin belkide evimize girecekti kapici gormus arkasindan gelmis siteden cikartti.

ay cok korktum:18:yemin ederim dun ruyama girdi evimize hirsiz girdigini gordum
bu gun burda okudum nasil cikti sasirdim valla:53:

neyse biz kucukken bizim de evimize girmisti hirsiz ama annem dedektif gibi yakalamisti valla:9:
evde gunduz vakti oldugu icin dis kapinin arkasini kitlememis annem
balkonda kapi komsuyla sohbet ediyomus
bi bakmis odanin perdesi ruzgardan sallaniyo anlamis ki dis kapi acildi
komsuya bekle demis bize birisi geldi galiba diye iceriye adimini bi atmis siyah hirkali birinin kactigini gormus ama yuzunu gorememis
annemin geldigini anlayinca yatak odasinin kapisinin arkasindan kacmis
annem de usenmemis kosmus ardindan
annem 3 katta hirsiz ikide ,annem 2 de hirsiz 1 de
disari ciksalara annem gorucek zaten yuzunu ama tam o sirada annem 2 katin kapisinin onu fayans oldugu icin kaymis dusmus
bi de baya dusmus ayagini burkmus
neyse durmamis yine kalkip kosmus
disari cikmis bi bakmis kapi komsunun oglu diger bloktan cikmis geliyo annem kosmus cocugu gorunce oglum demin hirsiz girdi bizim eve sen gordun mu kacan birisini diye
o da hayir gormedim demis ama sen tut teyze hirkami ben bi kosu gidip etrafa bakiyim demis annem almis hirkayi yukari cikarken annem birden durmus"aa hirsiz komsunun oglu bu da o siyah hirka"demis
cikmis yukariya o zaman kapinin onunde naylon gibi sey varmis kirmizi renk bi bakmis ayak izi var annem usenmemis fotosunu cekmis ayak izinin
babam gelmis aksam eve annem anlatmis
babam gormedigin seyi iddia etme demis anneme
cok temiz ailesi var hakikaten oyle seyler yapmaz onlar diye kinamis annemi annem de tamam oyle olsun ama ispat edicem demis
neyse konu komsu toplanmis o aksam bize annemin ayagi burkuldugu icin gecmis olsuna gelmisler annem anlatmamis hic bi sey
bu kapi komsu da pazara giderken anahtari bize birakirmis oglu geldiginde alsin diye
annem o sabah kalkmis silmis kapinin onunu beklemis cocugun gelmesini
cocuk gelince biz acmisiz kapiyi annem tembihlemis bizi gel kendin al anahtari bizim elimiz ulasmiyo oraya diye
cocuk girmis ayakkabiyla almis anahtari cikmis
annem hemen gelip bakmis evet ayni ayakkabi izi
onun da fotosunu cekmis aksam babama gostermis komusuyu cagirmislar anlatmislar tabi kadin nasil utanmis
ama polise soylememis babamlar

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun cnm :(
Geçen yıl nisan ayında da benim evime girdi hemde evdeyken kendimi kızımın odasına kapattım oraya girmeye çalıştı ben çığlık atmaya başlayınca evden çıktı apar topar taşındım evden ama kiracıydım şansım vardı :(
Ben hala unutmadım içim ürperiyo hala :((

geçmiş olsun,elinizde telefon varmış,balkondayken neden polisi aramadınız da hırsızın gitmesini beklediniz:26:

geçmiş olsun canım Allahtan karşılaşmadın başka bi eve taşın kesinlikle
bizim komşumuza da hırsız girdi biz de lüks bi apartmanda oturuyoduk 5. katta
o günden sonra uykular haram oldu bana düzelmiyo bence bu durum
gece yatamıyodum sabah ezanını duyuyodum aydıınlanmasını bekliyodum havanın öyle uyuyodum hatta ışığı açıyodum bazen

laptop olsun çantam olsun akşam saklayacak yer arıyodum sonuçta benim tüm işlerim hayatım bilgisayarımda ve kartlarımda
onlar olmadan hiçim yani
en sonunda taşındık ta rahat ettim burası güvenlikli bi yer gece rahat uyuyorum artık

bi de soyulmaktan çok annemle babamla karşılaşırsa öldürür birşey yapar diye korkuyodum
çünkü babam ses duyarsa hayatta korkmaz kalkar yani

Dün evimde her zamanki gibi yanlızdım. Televizyonun karşısında bir şeyler atıştırdım. Ders çalıştım falan saat baya geç olmuştu her akşam erkenden uyuyan ben bu sefer uyuyamadım. Evin içinde bir ses duydum. Evimiz müstakil üst kattaydım bir sürü sesi dinledim tıkırtılar artmaya başladı. Balkona çıktım kapıyı kilitledim. Telefonum elimdeydi eşimi aramayı düşündüm o anda odaya bir adam girdi dondum kaldım eğer beni farkedip balkona çıksaydı kendimi aşağı atacaktım. Ya farketmedi beni ya da farketti bilerek bana gözükmedi. Sonra çıkıp gitti evden bir kaç elektronik eşya ile çantamda duran para masanın üstündeki takıları alıp çıkmış. Eşimi aradım, polisi aradım. Eşim polislerle tartıştı doğru dürüst ilgilenmedikleri için bir de polis bana iyi ki karşılaşmadınız hırsızlar eve girmeden önce hap alırlarmış ve soygunda karşılaştığı kişileri bıçaklarmış. Ben zaten ayakta duramıyordum bunu duyduktan sonra bayılacak gibi oldum. Her akşam kapıyı kilitleyip emniyet kilidini takan ben o akşam unuttum. Polisin söylediği ya tinerci öyle rast gele eve girdi ya da profesyonel bir şekilde takip edip evde yanlız olduğumu bildiği için girdi. Polisin söylediği bu. Bir daha o eve asla giremem şimdi kayınvalidemde kalıyoruz. Eşime o eve bir daha asla giremem dedim. İstiyorsan satalım dedi ama ne yapmalıyız bilmiyorum. Psikolojik destek alacağım herkes faydasını görürsün diyor tek başıma tuvalete bile gidemiyorum. Kapınızın kilidine dikkat edin bir anlık dalgınlığım belki kilitli olsaydı giremezdi.

Kitlesek bile bir yolunu bulup giriyorlar. Arkadasimin esinin halasinin evine girmisler. Kapi celik kapiymis ve ozel bir kapiymis. Odalarindaki kilitli kasayi bulup soymuslar. Dusun celik kapiyi bile acmayi basarmislar.

Dün evimde her zamanki gibi yanlızdım. Televizyonun karşısında bir şeyler atıştırdım. Ders çalıştım falan saat baya geç olmuştu her akşam erkenden uyuyan ben bu sefer uyuyamadım. Evin içinde bir ses duydum. Evimiz müstakil üst kattaydım bir sürü sesi dinledim tıkırtılar artmaya başladı. Balkona çıktım kapıyı kilitledim. Telefonum elimdeydi eşimi aramayı düşündüm o anda odaya bir adam girdi dondum kaldım eğer beni farkedip balkona çıksaydı kendimi aşağı atacaktım. Ya farketmedi beni ya da farketti bilerek bana gözükmedi. Sonra çıkıp gitti evden bir kaç elektronik eşya ile çantamda duran para masanın üstündeki takıları alıp çıkmış. Eşimi aradım, polisi aradım. Eşim polislerle tartıştı doğru dürüst ilgilenmedikleri için bir de polis bana iyi ki karşılaşmadınız hırsızlar eve girmeden önce hap alırlarmış ve soygunda karşılaştığı kişileri bıçaklarmış. Ben zaten ayakta duramıyordum bunu duyduktan sonra bayılacak gibi oldum. Her akşam kapıyı kilitleyip emniyet kilidini takan ben o akşam unuttum. Polisin söylediği ya tinerci öyle rast gele eve girdi ya da profesyonel bir şekilde takip edip evde yanlız olduğumu bildiği için girdi. Polisin söylediği bu. Bir daha o eve asla giremem şimdi kayınvalidemde kalıyoruz. Eşime o eve bir daha asla giremem dedim. İstiyorsan satalım dedi ama ne yapmalıyız bilmiyorum. Psikolojik destek alacağım herkes faydasını görürsün diyor tek başıma tuvalete bile gidemiyorum. Kapınızın kilidine dikkat edin bir anlık dalgınlığım belki kilitli olsaydı giremezdi.

Geçmiş olsun canım iyi ki karşılaşmamışsınız, cana geleceğine mala gelsin. Umarım atlatırsın hemen :40:

geçmiş olsun :( ben de olsam o eve giremezdim hem korkardım hemde ne bileyim herşeye dokundu vs soğurdum sanırım

ay cok korktum:18:yemin ederim dun ruyama girdi evimize hirsiz girdigini gordum
bu gun burda okudum nasil cikti sasirdim valla:53:

neyse biz kucukken bizim de evimize girmisti hirsiz ama annem dedektif gibi yakalamisti valla:9:
evde gunduz vakti oldugu icin dis kapinin arkasini kitlememis annem
balkonda kapi komsuyla sohbet ediyomus
bi bakmis odanin perdesi ruzgardan sallaniyo anlamis ki dis kapi acildi
komsuya bekle demis bize birisi geldi galiba diye iceriye adimini bi atmis siyah hirkali birinin kactigini gormus ama yuzunu gorememis
annemin geldigini anlayinca yatak odasinin kapisinin arkasindan kacmis
annem de usenmemis kosmus ardindan
annem 3 katta hirsiz ikide ,annem 2 de hirsiz 1 de
disari ciksalara annem gorucek zaten yuzunu ama tam o sirada annem 2 katin kapisinin onu fayans oldugu icin kaymis dusmus
bi de baya dusmus ayagini burkmus
neyse durmamis yine kalkip kosmus
disari cikmis bi bakmis kapi komsunun oglu diger bloktan cikmis geliyo annem kosmus cocugu gorunce oglum demin hirsiz girdi bizim eve sen gordun mu kacan birisini diye
o da hayir gormedim demis ama sen tut teyze hirkami ben bi kosu gidip etrafa bakiyim demis annem almis hirkayi yukari cikarken annem birden durmus"aa hirsiz komsunun oglu bu da o siyah hirka"demis
cikmis yukariya o zaman kapinin onunde naylon gibi sey varmis kirmizi renk bi bakmis ayak izi var annem usenmemis fotosunu cekmis ayak izinin
babam gelmis aksam eve annem anlatmis
babam gormedigin seyi iddia etme demis anneme
cok temiz ailesi var hakikaten oyle seyler yapmaz onlar diye kinamis annemi annem de tamam oyle olsun ama ispat edicem demis
neyse konu komsu toplanmis o aksam bize annemin ayagi burkuldugu icin gecmis olsuna gelmisler annem anlatmamis hic bi sey
bu kapi komsu da pazara giderken anahtari bize birakirmis oglu geldiginde alsin diye
annem o sabah kalkmis silmis kapinin onunu beklemis cocugun gelmesini
cocuk gelince biz acmisiz kapiyi annem tembihlemis bizi gel kendin al anahtari bizim elimiz ulasmiyo oraya diye
cocuk girmis ayakkabiyla almis anahtari cikmis
annem hemen gelip bakmis evet ayni ayakkabi izi
onun da fotosunu cekmis aksam babama gostermis komusuyu cagirmislar anlatmislar tabi kadin nasil utanmis
ama polise soylememis babamlar

annen süpermiiş canım ya bravo:40:

geçmiş olsun canım rabbim kimseye yasatmasın

Çok geçmiş olsun canım yaa olacağı varmış kapıyı kitlesende yapacak olan yapıyor işte. Bizimde binanın dış cephesi yapılırken amcamlara girmeye çalıştı hırsız 5.kata iskeleden çıkmış hemde amcamda evde yokken Allahtan yengem sese uyanmışta farketmiş iskeleden apartmanın merdiven penceresinden apartmana girmiş dış kapıdan kaçtı bi de hırsız yaa gerçekten zor rabbim yardımcın olsun.

Destekleriniz için tşk ederim. Evi satmak çözüm mü bilmiyorum beni takip edip akşamları yanlız kaldığımı bilen biriyse beni takip ettiyse bundan korkuyorum. Dün gece eşim yanımda olduğu halde uyuyamadım. Üstelik kayınvalidem de kalıyorum. Bütün gece soğuk soğuk terledim. Yarın bir doktor da randevum muhtemelen ilaç verir belki sakinleştirir. Bu saat oldu eşim yanımda değil ben nasıl yanlız evde yaşamaya çalışacağım bilmiyorum.

Back
X