ay cok korktum:18:yemin ederim dun ruyama girdi evimize hirsiz girdigini gordum
bu gun burda okudum nasil cikti sasirdim valla
neyse biz kucukken bizim de evimize girmisti hirsiz ama annem dedektif gibi yakalamisti valla

evde gunduz vakti oldugu icin dis kapinin arkasini kitlememis annem
balkonda kapi komsuyla sohbet ediyomus
bi bakmis odanin perdesi ruzgardan sallaniyo anlamis ki dis kapi acildi
komsuya bekle demis bize birisi geldi galiba diye iceriye adimini bi atmis siyah hirkali birinin kactigini gormus ama yuzunu gorememis
annemin geldigini anlayinca yatak odasinin kapisinin arkasindan kacmis
annem de usenmemis kosmus ardindan
annem 3 katta hirsiz ikide ,annem 2 de hirsiz 1 de
disari ciksalara annem gorucek zaten yuzunu ama tam o sirada annem 2 katin kapisinin onu fayans oldugu icin kaymis dusmus
bi de baya dusmus ayagini burkmus
neyse durmamis yine kalkip kosmus
disari cikmis bi bakmis kapi komsunun oglu diger bloktan cikmis geliyo annem kosmus cocugu gorunce oglum demin hirsiz girdi bizim eve sen gordun mu kacan birisini diye
o da hayir gormedim demis ama sen tut teyze hirkami ben bi kosu gidip etrafa bakiyim demis annem almis hirkayi yukari cikarken annem birden durmus"aa hirsiz komsunun oglu bu da o siyah hirka"demis
cikmis yukariya o zaman kapinin onunde naylon gibi sey varmis kirmizi renk bi bakmis ayak izi var annem usenmemis fotosunu cekmis ayak izinin
babam gelmis aksam eve annem anlatmis
babam gormedigin seyi iddia etme demis anneme
cok temiz ailesi var hakikaten oyle seyler yapmaz onlar diye kinamis annemi annem de tamam oyle olsun ama ispat edicem demis
neyse konu komsu toplanmis o aksam bize annemin ayagi burkuldugu icin gecmis olsuna gelmisler annem anlatmamis hic bi sey
bu kapi komsu da pazara giderken anahtari bize birakirmis oglu geldiginde alsin diye
annem o sabah kalkmis silmis kapinin onunu beklemis cocugun gelmesini
cocuk gelince biz acmisiz kapiyi annem tembihlemis bizi gel kendin al anahtari bizim elimiz ulasmiyo oraya diye
cocuk girmis ayakkabiyla almis anahtari cikmis
annem hemen gelip bakmis evet ayni ayakkabi izi
onun da fotosunu cekmis aksam babama gostermis komusuyu cagirmislar anlatmislar tabi kadin nasil utanmis
ama polise soylememis babamlar