Evime hırsız girmiş

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
Kafayı yemek üzereyim istanbulda evime hırsız girmiş ben evde değilim doğuda öğretmenlik yapıyorum
Düğünde eşimin taktığı gerdanlığımı almışlar evde bir miktar altın euro vardı onlarıda almışlar 35 bin gitmiş o kadar olduğunu bile bilmiyordum altın euro artınca o kadar olmuş düğünden kalanlardı bileziklerimi falan bozdurmuştuk her şey gitti en önemliside eşimin hediyesini çalmaları anı hatıraydı o ne olursa olsun onu satmayacaktık ama hırsız aldı gitti 😭😭😭

Çok geçmiş olsun ama yaşamadığıniz evde yüklü altını bırakmaya nasıl cesaret ettiniz? Hırsız bulundu mu? Genelde böyle zamanlarda hırsız en yakından çıkıyor. Birebir bizim komşumuzun başına geldi. Düğün olacağı gece hırsız girdi,takılacak altınları çaldı polisler falan geldi, "Allah Allah,hepimiz evdeydik, ne ara girdi" diyenler, "zaten düğün evine giriyor hep" diye gazlayanlar...sonuç olarak erkek tarafi onca takıyı takmamak için numara yapmış (diye duydum ben).
Daha önce KK'da da böyle altınları calinanlar vardı, yakın akrabalar çıkmıştı... Sizde de böyle bir şey çıkarsa şaşırmam.

Çok geçmiş olsun ama yaşamadığıniz evde yüklü altını bırakmaya nasıl cesaret ettiniz? Hırsız bulundu mu? Genelde böyle zamanlarda hırsız en yakından çıkıyor. Birebir bizim komşumuzun başına geldi. Düğün olacağı gece hırsız girdi,takılacak altınları çaldı polisler falan geldi, "Allah Allah,hepimiz evdeydik, ne ara girdi" diyenler, "zaten düğün evine giriyor hep" diye gazlayanlar...sonuç olarak erkek tarafi onca takıyı takmamak için numara yapmış (diye duydum ben).
Daha önce KK'da da böyle altınları calinanlar vardı, yakın akrabalar çıkmıştı... Sizde de böyle bir şey çıkarsa şaşırmam.
Ben evimde değilim eşim evimizde kalıyor. Şu anlık daha bulunmadı binada kimseyi tanımıyoruz ki parmak izi almaya geldiler hala ses seda yok yakın tanıdık biri bile olsa nasıl bulunacak ah keşke bulunsa
Eşimin tarafı öyle insanlar değil 3-4 senedir evliyiz ilk defa böyle bir şey başımıza geliyor evde olanlarında o kdar yüklü miktarda olduğunu hesaplamadık ki gerdanlık fiyatı çok artmış oda özel günlerden taktığım bir şey mecbur evde oluyordu ama gitti alana haram zıkkım olsun 😡

Back
X