Evime Hoşgeldiniz

Evin çok sade abartıdan uzakmış ayy böle sade evleri görünce benim evim nasıl olacak aklım almıyor beğendiğim bibloyu,tabloyu aldım Allahım benim evin sonunu hayır etsin :))) güle güle sağlıkla huzurla oturun inş.

cnm tv ünitesindeki minik vazolara bayıldım.nereden buldun onları.koltuk ve tv ünitesi ne kadara nerden aldın.mahsuru yoksa:))

çok şık ,kullanışlı bir eviniz var .sağlıkla,huzurla oturun......ben de torunlarıma ve onların çoçuklarına anneannemiz nasıl bir evde yaşamış fikrinden yola çıkarak evimin bütün odalarının fotoğrafını çektim...bilgisayarıma yükledim.....gelecek kuşaklara bir hatıra olsun istedim....hatırlanmak güzel şey ......

HARİKA bir ev maşallah Allahım nazarlardan saklasın huzurla oturun inşallah a.s.

Cok ama cok hos,modern bir ev.Vallahi seninde evine bayildim.Birde tam benim istedigim gibi cogu yerler bembeyaz.

canıım maşallah evin çok güzeel ve sadeee.opuyorumnanaktan.güle güle oturuun.sengözlerimebaksanab.evinin bereketi eksik olmasıın..:Saruboceq:

Tesekkür ederim canim...! Mobilyalari "Modesa Mobilyacilar Sok." dan aldik Eyüp´ten ama size maalesef tavsiye edemeyecegim bizim aldigimiz firma´yi...Istek üzerine özel´den mobilyacinin firma ismini verebilirim...iscilikte özenilmemis üretilirken. Showroom´da model seciyorsunuz veya kendi düsüncelerinizi paylasiyorsunuz, sonra onlar kendi imalathanelerinde üretiyor.

Bir cok pürüz yasadik desem yeridir..hatali üretim...klava:

Yatak odasi takimi, tv ünitesi, yemek masasi takimi, koltuk takimi ve orta sehpa toplam 8.500 TL tuttu!

Özentisiz üretildigini düsünürsek, cok fazla ödemisiz...klava: :umursamaz:

Neyse, olmus ile ölmüse care yok..! şakkıdı

cnm tv ünitesindeki minik vazolara bayıldım.nereden buldun onları.koltuk ve tv ünitesi ne kadara nerden aldın.mahsuru yoksa:))

Tesekkür ederim canim...Ben o vazolari "Tchibo"dan almistim...! Fiyatlar hakkinda bilgi verdim demin..daha önceki mesajlarima bak istersen..kaydirigubbakcemile5

beyaz renge her zaman bayılmışımdır sizin evinize de çok yakışmış çok hoş her yer güle güle oturun

ev çok hoşmuş. daha da güzelinde oturmak nasip olur inşallah. banyosu mutfağı yepyeni. kira ise ne kadar öğrenebilir miyim? bi de semtini. ev bulmak çok zor valla. hem evin güzel hem eşyan.

Salon ve yatak odasını özellikle çok beğendim. Allah mutlulukla oturmanı nasip etsin

tertemiz cici bi ev. hem sade hem modern.
sadece tv ünitesindeki dolabında içinde görünüen danteller fazla sallanmış sanki .
huzurla mutlulukla oturun inşallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…