cqanm özelden yazdım.arkadaşlar meraba önceki konumdada bahsetmistim esimin iddia hastalığından napacagimi şaşırmış durumdayım iddia oynayarak 45 milyar borç acti başımıza ve hep kredi kartıyla yaptı bunu şimdi bütün bankalara borcumuz var kredi olduğu için kredi cekipte odeyemiyor ve buna rağmen hala devam ediyor napacagimi şaşırmış durumdayım ,
tamam canimcqanm özelden yazdım.
sizin için bi yuva yıkmak ne kadre da basit arkadasm. hemen her zorlukta bitti denlckse ve gerckten bitrilckse nie söz verlip yuva kuruluyr ki. o zaman. her insan hata yapar şaşar .. önmli olan yanında olup dgruyu bulmasına yardımcı olmk. bitti sözünü herkes söyler. ama önmli olan hersey için elnden geleni yaptna emn olmktr. blki adam dogru yolu bulck nerden biliosn. bunun için esnn destegne sevgsine ihtyacı vrdr adam bile farkında deildr buna ihtyacnn oldunun kim bilir.Bunu ödesen ne olacak
Çözüm olacak mı sanıyorsun
Yine oynar yine borç takar
Kibar kibar da eşim diyosunuz hala
Bence tek çözüm boşanmak
Hastalık olur normal bi rborç olur destek tabi ki olunursizin için bi yuva yıkmak ne kadre da basit arkadasm. hemen her zorlukta bitti denlckse ve gerckten bitrilckse nie söz verlip yuva kuruluyr ki. o zaman. her insan hata yapar şaşar .. önmli olan yanında olup dgruyu bulmasına yardımcı olmk. bitti sözünü herkes söyler. ama önmli olan hersey için elnden geleni yaptna emn olmktr. blki adam dogru yolu bulck nerden biliosn. bunun için esnn destegne sevgsine ihtyacı vrdr adam bile farkında deildr buna ihtyacnn oldunun kim bilir.
zaten önce sorunun kaynagını halletmesi lazım lişilerin. allahın şznyle bu huyundan allışkanlığından vazgeçmeli.sonrası borç ödeme ..Kolay kolay boşan demem ama, şimdilik bu sorunu çözseniz bile adamdaki sorunu nasıl çözeceksin?
arkadaşlar meraba önceki konumdada bahsetmistim esimin iddia hastalığından napacagimi şaşırmış durumdayım iddia oynayarak 45 milyar borç acti başımıza ve hep kredi kartıyla yaptı bunu şimdi bütün bankalara borcumuz var kredi olduğu için kredi cekipte odeyemiyor ve buna rağmen hala devam ediyor napacagimi şaşırmış durumdayım ,
arkdas.. bende dyrum ki insan beşer elbet şaşar.. kimin ne hata yapcanı bilemezzsn. insan kendini bile bilemez. yapmam dedin olmaz dedin ne varsa bir gün glir kişiyi bulur. ben sadece hayat arkasası olrak söz verdn insanın hatsında da yanında olması grektini söledm. bi cok bağımlılıktan kurtulanlar vr şükür hem. allaha sıgındktan snra asılmıck dert yoktr.eğer hatada devm edyrsa ısrar ediyrsa o da kardesimzn verecği krar. birsey diyememHastalık olur normal bi rborç olur destek tabi ki olunur
Ama bile bile iddia oynayıp şans oyunlarında eşini çocuklarını zora sokan adama destek olmak saçma ki ben iddia vb. oyunlara başlayıp ta bırakanı duymadım
Hatta bu yüzden evini eşyasını satanı çok duydum
Bana basit bi mevzu gibi gelmiyor bu, sana geliyosa o seni bağlar ben sana niye böyle yorum yaptın demem.
arkadaşlar meraba önceki konumdada bahsetmistim esimin iddia hastalığından napacagimi şaşırmış durumdayım iddia oynayarak 45 milyar borç acti başımıza ve hep kredi kartıyla yaptı bunu şimdi bütün bankalara borcumuz var kredi olduğu için kredi cekipte odeyemiyor ve buna rağmen hala devam ediyor napacagimi şaşırmış durumdayım ,
ama hala devam ediyor diyorsunarkadaşlar meraba önceki konumdada bahsetmistim esimin iddia hastalığından napacagimi şaşırmış durumdayım iddia oynayarak 45 milyar borç acti başımıza ve hep kredi kartıyla yaptı bunu şimdi bütün bankalara borcumuz var kredi olduğu için kredi cekipte odeyemiyor ve buna rağmen hala devam ediyor napacagimi şaşırmış durumdayım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?