- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
annelerinden kredisi var pek bisey kalmıyor bi abim var o da evlilik arefesinde ancak kendine yetiyor esimin ailesinin haberi var oynadığını biliyor ama kaynanam dedi gozumun önünde evi gotursunler umrumda olmaz böyle birinden ne beklenir ki cnm allah seninde yardımcın olsun hepimizin de
Tedavi olmaya yanaşmıyormuş sen bu adamı nasıl yola getirirdin merak ettim.zaten önce sorunun kaynagını halletmesi lazım lişilerin. allahın şznyle bu huyundan allışkanlığından vazgeçmeli.sonrası borç ödeme ..
bu kızcağızın günahı ne peki..
ne hayallerle evleniyo, nelerle karşılaşıyo
fırında çalışan günlük para alan bi adamdan bahsediyoruz
45 bin borç onun neyine
evinin rızkını verirken kumara neden karısını düşünmüyo
neden bu kadını buralara konu açacak çare arayacak hale getiriyo
neden hep kadınlar fedakar olmak zorunda
adama zorla mı oynatıyolar iddaayı
ne güzel o zevki yaşasın beyimiz azcık adrenalin olsun zevkini sefasını sürsün,stresini atsın iddaa oynarken
kadın da ben napıcam ne edicem die kara kara düşünsün huzuru kalmasın
kadının günahı ne?
ağzına sağlık...nedne aile senin kocanın kumar keyfi için kredi çeksin ki onu nerden nasıl ödeyeceksiniz.kaynana çok doğru demiş yılların birikimi herşeyi nedne oğlu kumar oynuyor diye onun yoluna gitsin ki.
önceki konunuda okusdum evde çalınan altınlarım var demiştin bence çok uzakta arama.benim teyzemin altınlarını kendi öz yeğeni çalarken yakalamış hem de açıklaması kumar borcum vardı mecburdum.fırında çalışan bir insanın 45 bin lira borç neyine demek ki mantık uçmuş gitmiş.
çocuğunda olmuyormuş kumar için tedaviye de yanaşmıyormuş seni şu duruma düşürmesi bile büyük bencillik ve kumardan 1 lira kazanıp eve ekmek alsa o da haram yani olayı hangi yönden ele alsan elinde kalır
.ok gençsin başına başka çoraplar örmeden duygularını bir kenara bırakıp lütfen mantığınla çözüm bul.
Allah yardımcın olsun
Borç nakli diye bir şey var tüm banka borçlarını kapatıyorlar krediyle tabi faizi normal krediye gore daha yüksek oluyor sanırım. Bir de bunu deneyin. Denizbank ve iş bankası yapıyor diye biliyorum ayrıca. Tüm borçları tek krediye indirebilirsiniz.fırında çalıştığı için günlük alıyor maaşlı değil gidip bankayla konuştu tek bi banka değil her bankada ayrı borcu var ve tek tek taksidi butcemizi aşıyor odeyemezsek bu defa hapis cezası geliyor evet cnm borcumuzu odeyecek kadar paramız yok maalesef olsa bi dk durmaz kapatır
evet inşaallah uygular mantığıyla hareket eder..aynı şeyleri yazmışız.aklın yolu bir ama uygulayan çıkacak mı bakalım
kimsenin umruna bile gelmiyor bu evde ne yasadigimi bi ben biliyorum bi Allah her dk dua ediyorum bu illetten kurtulsun diye..umrumda olmaz diyo öyle mi?
onun canı yanmıyo tabi
evine icra gelen sensin
annelik bu mu yani?
ne rahat insanlar var yahu!
borcu ödemese bile kaynana en azından oğluna akıl versin öyle kenara çekilmekle annelik olmazkimsenin umruna bile gelmiyor bu evde ne yasadigimi bi ben biliyorum bi Allah her dk dua ediyorum bu illetten kurtulsun diye..
Psikolog değilsiniz sanirim ? Bilgilerinize öyle yazıyor da benim bilgilerinde yazanlar gerçek değil mesela hayalimi yazdım.hiç yasamdın sanrm. insanlr bazen öle bi boşluga dserki derdnin dermanını yanlıs yerde arar dgruyu gremez. ben bundan bahsedyrm.batqaklıga dsen insanı krtarmak kolay deildr çünku o bataklık onu daha da içine çekıordr. ama allahın iznyle bataklıktn çıkan kişi de dersini almış olur heralde die düşünyrm.
umrumda olmaz diyo öyle mi?
onun canı yanmıyo tabi
evine icra gelen sensin
annelik bu mu yani?
ne rahat insanlar var yahu!
akrabamızın oğlu bu iddia illetine tutuldu...52 milyar borç yapmış...annesi 55 milyara arsasını satıp gidip kapattılar...aynı gün bankadan eve geldiklerinde adam 29 milyar borcum daha var deyip ağlamaya başlamış....babası evlat katili oluyordu...artık ilgilenmiyorlar...çünkü onun borçlarıyla uğraşırken insanlar yaşlılıklarında evsiz barksız sokaklarda kalacaklar...bu arada adamda 40 yaşında...
nedne aile senin kocanın kumar keyfi için kredi çeksin ki onu nerden nasıl ödeyeceksiniz.kaynana çok doğru demiş yılların birikimi herşeyi nedne oğlu kumar oynuyor diye onun yoluna gitsin ki.
önceki konunuda okusdum evde çalınan altınlarım var demiştin bence çok uzakta arama.benim teyzemin altınlarını kendi öz yeğeni çalarken yakalamış hem de açıklaması kumar borcum vardı mecburdum.fırında çalışan bir insanın 45 bin lira borç neyine demek ki mantık uçmuş gitmiş.
çocuğunda olmuyormuş kumar için tedaviye de yanaşmıyormuş seni şu duruma düşürmesi bile büyük bencillik ve kumardan 1 lira kazanıp eve ekmek alsa o da haram yani olayı hangi yönden ele alsan elinde kalır
.ok gençsin başına başka çoraplar örmeden duygularını bir kenara bırakıp lütfen mantığınla çözüm bul.
Allah yardımcın olsun
evlendigimden beri çok zorlu şeyleri atlattik bununda çaresini bulacagima inanıp allahta n umidimi kesmiyorumben kardese boşan ya da boşanma diye brsey diyemem bu bir. direk boşan diyenlere tepkimdi bu iki. ayrıca kdın hata yapsa ne bilim işte bi hata. adam da destek olmadn cekip gtse o adama neler sayardınız kim bilir. bn sadece düşenin yanında olmasn gerktini özellkle esse bu onu sylyrm. gerisin krdes bilir elinden geleni yaptını ama sonucsuz olduğunu sylyrsa kendi kararı artk..
inşallah. ne diyeyim rabbim yar ve yardımcınız olsun canmevlendigimden beri çok zorlu şeyleri atlattik bununda çaresini bulacagima inanıp allahta n umidimi kesmiyorum
hayır demek istediğim en azından oğluna akıl versinAnnesinin de günahı yok ki..
Eşin de yapması gereken bu aslında adam olmayana..
evlendigimden beri çok zorlu şeyleri atlattik bununda çaresini bulacagima inanıp allahta n umidimi kesmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?