evime icra gelecek:(:(:(

nedne aile senin kocanın kumar keyfi için kredi çeksin ki onu nerden nasıl ödeyeceksiniz.kaynana çok doğru demiş yılların birikimi herşeyi nedne oğlu kumar oynuyor diye onun yoluna gitsin ki.
önceki konunuda okusdum evde çalınan altınlarım var demiştin bence çok uzakta arama.benim teyzemin altınlarını kendi öz yeğeni çalarken yakalamış hem de açıklaması kumar borcum vardı mecburdum.fırında çalışan bir insanın 45 bin lira borç neyine demek ki mantık uçmuş gitmiş.
çocuğunda olmuyormuş kumar için tedaviye de yanaşmıyormuş seni şu duruma düşürmesi bile büyük bencillik ve kumardan 1 lira kazanıp eve ekmek alsa o da haram yani olayı hangi yönden ele alsan elinde kalır
.ok gençsin başına başka çoraplar örmeden duygularını bir kenara bırakıp lütfen mantığınla çözüm bul.
Allah yardımcın olsun

zaten önce sorunun kaynagını halletmesi lazım lişilerin. allahın şznyle bu huyundan allışkanlığından vazgeçmeli.sonrası borç ödeme ..
Tedavi olmaya yanaşmıyormuş sen bu adamı nasıl yola getirirdin merak ettim.

aynı şeyleri yazmışız.aklın yolu bir ama uygulayan çıkacak mı bakalım

valla bununki hata olmaktan çıkmış
bir kez yaparsın hata olur iki kez yaparsın hadi gene hata ettim dersin
ama 3-4-5 diye gidiyosa bu hata değil aptallıktan salaklıktan dolayı bile bile göz göre göre yapılan birşeydir düşüncesizliktir.. bunu hata yapmış diyip bu kadar basite indirgeyemezsiniz!

ağzına sağlık...

Borç nakli diye bir şey var tüm banka borçlarını kapatıyorlar krediyle tabi faizi normal krediye gore daha yüksek oluyor sanırım. Bir de bunu deneyin. Denizbank ve iş bankası yapıyor diye biliyorum ayrıca. Tüm borçları tek krediye indirebilirsiniz.
Ayrıca kredi kartlarınin odenmemis taksidinin son ödeme gününden 90 gün geçmedikçe icraya basvuramazlar. (Değişmediyse mevzuat tabi uzak kaldım bu alandan)

umrumda olmaz diyo öyle mi?
onun canı yanmıyo tabi
evine icra gelen sensin
annelik bu mu yani?
ne rahat insanlar var yahu!
kimsenin umruna bile gelmiyor bu evde ne yasadigimi bi ben biliyorum bi Allah her dk dua ediyorum bu illetten kurtulsun diye..

akrabamızın oğlu bu iddia illetine tutuldu...52 milyar borç yapmış...annesi 55 milyara arsasını satıp gidip kapattılar...aynı gün bankadan eve geldiklerinde adam 29 milyar borcum daha var deyip ağlamaya başlamış....babası evlat katili oluyordu...artık ilgilenmiyorlar...çünkü onun borçlarıyla uğraşırken insanlar yaşlılıklarında evsiz barksız sokaklarda kalacaklar...bu arada adamda 40 yaşında...

Psikolog değilsiniz sanirim ? Bilgilerinize öyle yazıyor da benim bilgilerinde yazanlar gerçek değil mesela hayalimi yazdım.

aynen benimde çok yakın tanıdğım ile 10 yıl karısı ve annesi kurtarmak için uğraştı ama onlar bulup satıp altın bozdurup ödedikeç başka başka borçlar çıktı.
en çaresiz oldukları dönemde de adam ortadan kayboldu defoldu gitti kaç yıl sonra geri dönmüş kaç milyar borçla.
Allah ısla etsin İnşaAllah

Kelimesi kelimesine katılıyorum... Eşinin iddiayı bırakacağı yok maalesef.. Kaç kurtar bence kendini...

evlendigimden beri çok zorlu şeyleri atlattik bununda çaresini bulacagima inanıp allahta n umidimi kesmiyorum

Annesinin de günahı yok ki..
Eşin de yapması gereken bu aslında adam olmayana..
hayır demek istediğim en azından oğluna akıl versin
bak karın bırakır giderse bizde sahip çıkmayız ortada kalırsın gibilerden gözünü korkutsun
bi anneliğini yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…