• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evime icra gelecek:(:(:(

Boşanın çok net hiç bir zaman düzelmez. Pardon yalan olmasın 60 yaşından sonra düzeliyor. Şahsen benim babamda öyle olmuştu. Ama ömrü vefa etmedi işte 65 te kaybettik :(

ben kardese boşan ya da boşanma diye brsey diyemem bu bir. direk boşan diyenlere tepkimdi bu iki. ayrıca kdın hata yapsa ne bilim işte bi hata. adam da destek olmadn cekip gtse o adama neler sayardınız kim bilir. bn sadece düşenin yanında olmasn gerktini özellkle esse bu onu sylyrm. gerisin krdes bilir elinden geleni yaptını ama sonucsuz olduğunu sylyrsa kendi kararı artk..
Sizin gibi kadinlari gercekten anlayamiyorum
İnsan batakliga duser hata yapar ama hatayi gore gore de devam ederse beyinsiz demektir
Kizin ne sucu var da bu kumarbazla ugrassin?herseye de razisiniz masallah koca olsun basimizda nefes alsin yeter herseyine katlanalim dimi?

adam tedavi olmak istemiyorum diyo
konu sahibi bunun da çaresi buluruz diyo
nasıl bulacaksa?

Ben anlamıyorum böyle insanları valla.. Anlayabilen varsa bi anlatsın bana... Tedavi olmak istemeyen bi eş, dünya kadar borç... Eee borç ödendi diyelim, adam iddia oynamaya devam ediyor.. Ne çaresi bulunacaksa artık.....

olayı kabullenmek değil ama çekip gitmek çözüm mu
Elbette ki cozum
Bazen en iyi cozum cekip gitmektir
Herkes herkese kolayina bosan demez,adam is yapiyordur iflas eder kimse sana bosan demez mesela namusuyla kazaniyordu isi yaver gitmedi batti cani sagolsun der gecersin ama boyle kumara dadanir da goz gore gore bataga giderse kusura bakma ama akli mantigi olan insan birakir gider cunku o borc kapansa bile zaten tekrar oynayacak bu adam,tedavi olmuyorsa cozum de yok

Evet bırakıp gitmek tek çözüm. Bu bir hata değil çünkü üstelik bu düzelecek bir şey de değil. Düzelecek bir şey olsa benim babam düzelirdi. Ban sana bunu annesi babası iki kere birbirlerinden resmi olarak boşanmış en az 4 kere kumar borcu yüzünden evine icra gelmiş bir ailenin kızı olarak söylüyorum. Babam rahmetli dünyanın en iyi insanıydı ama koca ve baba olmaması gerekirmiş. Çünkü sorumluluk duygusu yoktu. Bütün paramızı bir gecede kumar masasında bırakıp kalkabilecek bir yapısı vardı ki defalarca yaptıda. 45 bin TL bi hata değil insan 450 TL kaybederse hata dır hadi bilemedin maksimum 4.500 TL olsun ama bu iddaa illeti 45 bin TL lik bir zarara uğratabildiyse bunun düzelme şansı yoktur. Hiç düzeldiğini görmedim.

Böyle düşünüyorsanız aklınızda bir çözüm yolu var demektir. Varsa bizimle de paylaşın, açıkçası kumara devam eden tedavi olmak istemeyen sadece kendi keyfini düşünen biriyle nasıl evli kalınır ben bayağı merak ettim.

ticarete girip 100 bin batirsa arkasinda olunur da kumar da 2. sans yoktur benim icin.
pismansa 1 sans veririm, tekrar oynadigi an bosanma dilekcesini veririm.
lakin sizinki zaten bu kadar borca bile devam ettigine gore duzelmez.
ilk para buldugunda solugu iddia da alir.
o yuzden uzatmadan bosanmak en iyisi.

ticarete girip 100 bin batirsa arkasinda olunur da kumar da 2. sans yoktur benim icin.
pismansa 1 sans veririm, tekrar oynadigi an bosanma dilekcesini veririm.
lakin sizinki zaten bu kadar borca bile devam ettigine gore duzelmez.
ilk para buldugunda solugu iddia da alir.
o yuzden uzatmadan bosanmak en iyisi.

Zaten bırakmamış devam ediyormuş ki..

Back
X