adam tedavi olmak istemiyorum diyoArkadaş olayı kabullenmiş durumda.. Sıradan bi borç olayı sanki.. Ee biz boşa yoruyoruz kendimizi o zaman...
konu sahibi bunun da çaresi buluruz diyo
nasıl bulacaksa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam tedavi olmak istemiyorum diyoArkadaş olayı kabullenmiş durumda.. Sıradan bi borç olayı sanki.. Ee biz boşa yoruyoruz kendimizi o zaman...
Sizin gibi kadinlari gercekten anlayamiyorumben kardese boşan ya da boşanma diye brsey diyemem bu bir. direk boşan diyenlere tepkimdi bu iki. ayrıca kdın hata yapsa ne bilim işte bi hata. adam da destek olmadn cekip gtse o adama neler sayardınız kim bilir. bn sadece düşenin yanında olmasn gerktini özellkle esse bu onu sylyrm. gerisin krdes bilir elinden geleni yaptını ama sonucsuz olduğunu sylyrsa kendi kararı artk..
adam tedavi olmak istemiyorum diyo
konu sahibi bunun da çaresi buluruz diyo
nasıl bulacaksa?
olayı kabullenmek değil ama çekip gitmek çözüm muArkadaş olayı kabullenmiş durumda.. Sıradan bi borç olayı sanki.. Ee biz boşa yoruyoruz kendimizi o zaman...
olayı kabullenmek değil ama çekip gitmek çözüm mu
kalıp ne için savaşacaksınolayı kabullenmek değil ama çekip gitmek çözüm mu
Elbette ki cozumolayı kabullenmek değil ama çekip gitmek çözüm mu
valla bana da anlatsın anlayan varsaBen anlamıyorum böyle insanları valla.. Anlayabilen varsa bi anlatsın bana... Tedavi olmak istemeyen bi eş, dünya kadar borç... Eee borç ödendi diyelim, adam iddia oynamaya devam ediyor.. Ne çaresi bulunacaksa artık.....
:))şiddete hayırr.Sağlam bi dayak istiyor bence![]()
bence bazu durumlarda kacip gitmek cozum bosanmadigin her gun onun borclarindan sende sorumlusunolayı kabullenmek değil ama çekip gitmek çözüm mu
:))şiddete hayırr.
hayır iddiayaevliligimemi
Böyle düşünüyorsanız aklınızda bir çözüm yolu var demektir. Varsa bizimle de paylaşın, açıkçası kumara devam eden tedavi olmak istemeyen sadece kendi keyfini düşünen biriyle nasıl evli kalınır ben bayağı merak ettim.olayı kabullenmek değil ama çekip gitmek çözüm mu
ticarete girip 100 bin batirsa arkasinda olunur da kumar da 2. sans yoktur benim icin.
pismansa 1 sans veririm, tekrar oynadigi an bosanma dilekcesini veririm.
lakin sizinki zaten bu kadar borca bile devam ettigine gore duzelmez.
ilk para buldugunda solugu iddia da alir.
o yuzden uzatmadan bosanmak en iyisi.